Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.008
Cevap
200
Favori
1.087.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böylesine devasa bir oyun Türkçe geliyor, muhteşem. Türkçe yaması yapılacak olsa yıllar sürerdi herhalde. Önümüzdeki bir yıl ölürsem gerçekten gözüm açık giderim herhalde Koleksiyon sürümü gelirse onu alırım gelmezse indirim mindirim beklemeden önsipariş geçerim. Bu oyuna üstelik Türkçe iken 250 lira paşa paşa verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Witcher Tales diye bir oyun çıktı geçen hafta, fiyatı 30 dolar. Steam fiyatı dün 159 tlye fırlamış, 59 tl mi neydi eski fiyatı. Cyberpunk için umudunuzu kesin o yüzden, üç yüz tl olacağı onaylandı bir anlamda.
    Bir kez daha geleceği görmüşüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Solo dediğin oyunun 100 saat oynanışı var yalnız.

Ha bence de bu fiyatlar delilik orası ayrı.
  • çok beklediğim bir oyun ama fiyat hayal kırıklığı oldu 150-200 tl bandında bekliyordum ama neyse yinede tr dil desteğinin olması müthiş haber mutlak alacağım inş. fiyat artmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Haziran 2019; 0:8:16 >
  • Ön siparişi hemen verdim. Fiyat artma olasılığı var. Biz bunu daha önce Tomb raider ve Metro Exodus da yaşadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Solo dediğin oyunun 100 saat oynanışı var yalnız.

Ha bence de bu fiyatlar delilik orası ayrı.

Alıntıları Göster
    sevdiğim oyunları 3-4k oynayan birisiyim. 100 saat epey kısa bana göre :)
  • Bastım geçtim önsiparişi. Eee pahalı ama yapacak bir şey yok senin ülkendeki paran pul gibi olursa yapacak bir şey olmuyor. 10 liradan satacaklarını bekleyenler vardı herhalde.
  • Aldım gitti. 40 dolar bile değil. Fiyat artma ihtimalini göze alamadım.
  • 60 dolarlık oyunu bize 40 dolardan veriyorlar. 3 te 1 ini feda ediyorlar. 32li adamakıllı tuvalet kağıdı almak istrseniz en az 50 papel ateşlemeniz lazım. Paramız pul olmuş, adamlarda bir yere kadar fiyatı düşürebilirler. Ayrıca bizi adam yerine koyup türkçe desteği dahi koymuşlar.

Gtx1050 ile oynayabileceğimi bilsem alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 10 Haziran 2019; 0:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ay var çıkmasına. şimdiden ön sipariş vermeyi düşünmüyorum ben :) yaşayacağımız bile meçhul o zamana :)
  • Hah işte böyle olsunlar canımı yesinler.. neymiş lady gaga felanmış. Keanu reis bomba oldu.

İlk fırsatta önsiparişe geçeceğim ilk oyun olabilir vallaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Ön siparişi hemen verdim. Fiyat artma olasılığı var. Biz bunu daha önce Tomb raider ve Metro Exodus da yaşadık.
    bu da 90 tlden cıksaydı bende verirdimde 250 tl den çıktı daha artmaz
  • Böylesine efsaneler efsanesi bir oyun türkçe geliyor be hemen bastım Ön sıparişi :)
  • CD PROJEKT RED ULAN!!
  • Cevat yerliden sonra.. helal olsun

İnşallah bunlarda iflas etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

Böylesine devasa bir oyun Türkçe geliyor, muhteşem. Türkçe yaması yapılacak olsa yıllar sürerdi herhalde. Önümüzdeki bir yıl ölürsem gerçekten gözüm açık giderim herhalde Koleksiyon sürümü gelirse onu alırım gelmezse indirim mindirim beklemeden önsipariş geçerim. Bu oyuna üstelik Türkçe iken 250 lira paşa paşa verilir.
    Türkçe çıkacağı kesin mi? kaynak vs. var mı? eğer Türkçe çıkıyorsa muazzam bir olay. Yama beklemeye kalkarsan ciddi ciddi minimum 1,5-2 yıl hatta daha fazla beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Türkçe çıkacağı kesin mi? kaynak vs. var mı? eğer Türkçe çıkıyorsa muazzam bir olay. Yama beklemeye kalkarsan ciddi ciddi minimum 1,5-2 yıl hatta daha fazla beklersin.

Alıntıları Göster
    Kesin türkçe.Steam de belirttiler.
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• Deluxe olur Koleksiyon olur sürüm bekliyorum. Bilkom'dan umutluyum. Onları da güzel bir fiyattan satışa sunsa efsane olur.
  • Türkçe çıkması gerçekten çok mutlu etti beni. Ön sipariş verilir parasını'da sonuna kadar hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Steve

60 dolarlık oyunu bize 40 dolardan veriyorlar. 3 te 1 ini feda ediyorlar. 32li adamakıllı tuvalet kağıdı almak istrseniz en az 50 papel ateşlemeniz lazım. Paramız pul olmuş, adamlarda bir yere kadar fiyatı düşürebilirler. Ayrıca bizi adam yerine koyup türkçe desteği dahi koymuşlar.

Gtx1050 ile oynayabileceğimi bilsem alırdım.
    60dolarlık oyunu bize 40dolardan steam veriyor, bölgesel indirimin yüzü suyu hürmetine, gog'da hala 60 dolar oyun, oradan almaya kalkarsanız 100tl daha fazla veriyorsunuz. Assassin's creed odssey'in gold versiyonunu 254tl'den almıştım en son season pass'ı için oda, buna verdiğim 250TL hiç batmıyor onun yanında açıkçası. İlk defa bir oyunun preorder sürümünü çıktıktan yarım saat sonra sipariş geçtim buda kendi içimde rekorum olsun. Türkçe altyazı gog'da da görülüyor.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.