< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (313. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DantePC ile PS5 arasında fark olacak da bu fark PC lehine olacak. Ray tracing'i aman aman yapacak güçte değil PS5 yani grafik için PS5 alınmaz özel oyunları vs. için mantıklı ancak. Ayrıca CP 2077 çıkışında PS5 ve XSX e next gen gelmeyecek. 2021 diyor CDPR ama tarihi belli değil. PS4'te grafik neyse PS5'te o olacak çözünürlük üç beş draw distance farkı olur sadece.
Ray tracing sanırım kavram karmaşası yaratıyor insanlarda. Ray tracing var mı yok mu seviyesinde basit bir teknik değil. Ray tracing'in bir çok varyasyonu var low medium high ultra, yansımaların çözünürlüğü ne durumda, density nedir, yansıyan obje ne kadar. Illumination konusunda ne kadar kaliteli bunların hep ayarları var. Ray tracing gölgeler var mesela vs. vs. Bunları PC'de ayarlıyorsun. PS5 ve XSX'de gördüğümüz ray tracing en basit halinde yansısın da nasıl yansırsa yansısın minvalinde. Optimizasyonla filan da kurtarılacak bir konu değil tam olarak yani adam optimizasyon ayağına RT detaylarını leş gibi tutar sen de dersin ki aa ne güzel optimizasyon. Spiderman örneğin, çok düşük çözünürlükte ray tracing reflection. Başka da hiçbir RT tekniği kullanılmamış zaten sadece yansıma. Ağzına bal çalmak için yapmışlar tam örneğin. Onu da 60 FPS veremiyor. RT'yi kapatman lazım 60 için. Konsollarda öyle aman aman ray tracing görmek zor yani. Olacaktır ama belli bi seviyede. Şimdiye kadarkiler düşük seviyede oldu. Kısacası RT var mı yok mu kadar basite indirgenen bir şey değil
Hocam çok doğru söyledin çok kral adamsın.
-
Bilmukabele..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne uyuz insanlarsınız ya, daha hala Türkçe çıkmıyor yazıyorsunuz, okumanız mı yok, Türkçeniz mi yok? Konunun başlığında dahi dana gibi TÜRKÇE yazıyor ne boş boş korsanı çıkınca oynarız yazıyorsunuz ki. Korsan oynayacağınız belli zaten!
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oynarsınız ama nasıl oynarsınız o var birinci şahıs bakış açısı ve aksiyonu yüksek diyebileceğimiz bir oyunda en az 60 fps alınması gerek diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar mağarada yaşıyor sanırım hocam.
Şaka bi yana korsan oynamak için bahane arıyorlar sanırım, uzun zamandır Türkçe çıkacağı bilinen bir oyuna türkçe çıkmayacak şeklinde şartlandırmışlar kendilerini
-
Millet su diye tiner içiyor galiba yada bu korona virüs gerçekten IQ düşürüyor :) haberlerde söylüyorlardı inanmıyordum :)
Bu oyunun adını nereden duydunuz?? böyle saçma sapan sorular soran arkadaşlara soruyorum ?????????
-
Oyun daha çıkmadan büyük beklenti içine girdik. Umarım oyun çıktıktan sonra pişman olmayız. Çökme, fps drop gibi durumlarla karşılaşmayız umarım. Her şeyin; oyuncular ve firma adına güzel olması dileğiyle. :)
-
24 dakikalık başka bir sızıntı olmuş. İndirme linki : https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg
Fransızca dublajla oynanıyor.
Spoiler yok. Sadece jackie ile birkaç konuşma var.
V'nin dairesi gösteriliyor.
Envanter de gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King floyd -- 2 Aralık 2020; 11:30:8 > -
Şöyle bir baktım da Jackie ve V'nin konuşmaları haricinde spoiler pek yok. Onun dışında izleyecek olan "oyun patlar kesin" tayfaya çok malzeme veriyor. Birkaç sıkıntı da var. Adamın PS4 de oynadığını söylemişler. Umarım o sıkıntılar PS4'e özgüdür yoksa bir parça can sıkacak.
-
PS4 grafikleri çok kötüymüş yaa. PC için bakalım ne ile karşılaşacağız.
-
MediaMarkt’tan ön sipariş verdim. 15’inde geliyor -
Ön siparişi iptal etmek icin basvurdum tahmini ne zaman iptal olur, daha once on siparis iptal eden var mi? -
1 saat içinde onaylanır. Steam cüzdana iade seçtiyseniz yarın onaylandığı saatte paranız Steam hesabınızda olur. Banka hesabınıza iade seçtiyseniz bir hafta içinde hesabınızda olur. -
Hocam cevap için teşekkürler ben ps4 konusuna yazıyorum diye buraya yazmışım ps4 de iptal edip steamdan alacağım. -
Sızıntı olan ps4 gameplay sanırım pro degildir. İlk kasa ps4 de oynamışlar gibi duruyor.. Gayet de yeterli. Kaç yıllık cihaz da bu oyunu görmek bence muazzam bir olay..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 2 Aralık 2020; 12:55:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: King floyd24 dakikalık başka bir sızıntı olmuş. İndirme linki : https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg
Fransızca dublajla oynanıyor.
Spoiler yok. Sadece jackie ile birkaç konuşma var.
V'nin dairesi gösteriliyor.
Envanter de gözüküyor.
Oyun iyi duruyor ama ps4te fena fps düşüşleri var. İyi nisanda akıllılık edip ps4ü satıp pc dizmişim
-
Judy ile Evelyn'in Japonca seslendirmesi çok güzel ya 1:35 açın
Jackie'in sesi Yakuzalara benzemiş. Ana karakterin de seslendirmesi iyi. Genel olarak çok başarılı olmuş Japonca oynanır bu oyun.
1 hafta kaldı aşırı heyecanlıyım :)
-
Yeni sızıntı linkinde video yüklenmiyor. Elinde çalışan link olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X