Link çalışıyor hocam baktım şimdi iniyor yani.. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (314. sayfa)

-
-
Görüntüler ps4 pro, hatta ps5 olsa bile yine grafikler kötü olacak adamlar bir işi zamanında bitiremiyorki ps5 için yüksek çözünürlüklü dokular 2021 de demişler kafadan 2023 diyebiliriz.
Bu oyunun güncellemeleride 6 ayda bir çıkar online 5 yılı bulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Aralık 2020; 14:42:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam o zaman bende sıkıntı var indirmi 170mb de kalıyor. -
arkadaşkar uzun zamandır pcden yüksek grafikli oyun oynamıyordum steamden aldım cyberpunku oyunlari direk steamden mi başlatiyorsunuz yoksa nvidia experience den falan optimizasyon yapıp oradan mı başlatıyorsunuz yani özetle sadece performansı oyuna odaklamak için ne yapmak gerek armoury create diye uygulama da var orada ayar yapmak lazım mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames
Teşekkürler hocam o zaman bende sıkıntı var indirmi 170mb de kalıyor.Yükleyeyim hocam videoyu sana..
Edit: Şimdi baktım tekrar linke bu kez tamamen patlamış. Dediğim gibi yüklüyorum bırakırım linki hocam..
Yükledim, buyur indir hocam.
Cyberpunk2077 Ps4 leak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 2 Aralık 2020; 15:33:48 > -
Armory yi kaldırın ekstra optimizasyon performans yazılımları kullanmayın boost şuust gibi oyunu direk steamdan başlatın grafik ayarları konusunda hardware unboxed gibi kanallar hangi ayar performansı nekadar düşürür diye inceleme yapar onlara göre ayarlama yaparsınız.
Sızan videoda göze çarpan sıkıntılardan en büyüğü pop in hataları,yani nesnelerin veya efektlerin bir anda ortaya çıkması.Zamanında Witcher 3'de de aynı sıkıntılar vardı.Gerçi bu sızdırılan görüntülerde ilk gün yaması yok,yama ile birlikte belki daha aza indirgenmiştir bu hatalar bilemeyeceğim.Bir diğer sıkıntı,mağlum hepimizin az çok tahmin ettiği şehirde ki npc sayısının çok yetersiz gözükmesi.Maalesef özellikle araba sürerken,şehir bildiğin ölüyor.Gelelim güzel taraflarına,oyunun konsol sürümünde ki ışıklandırma ve yansımalar gayet güzel gözüküyor.Umarım bu sorunlar pc versiyonunda yoktur ve yine umarım konsolda ki teknik problemler de en aza indirgenecek şekilde düzgün çıkar,insanlar da her platformda keyifli bir şekilde oynar.
-
Nvidia geforce experince de optimal ayarları seçiyorum öyle başlıyorum. Ama bazen de gereksiz düşürüyor. Mesela ac valhalla da optimal ayar en düşük ayarlardi. Kendim orta yüksek ayarları seçtim (40-50 fps alıyorum). -
Pop in hatalarından geçen bir videoda bahsettiler . Özellikle şehrin kalabalık bölgelerinde göze batıyor dediler. Ama güncellemeler ile halledilebilecek türde sorunlar olduğuna deyindiler. Yani onları aşarlar diye umuyorum hocam..
-
Şurada kalmış 1 hafta. Şu sızıntı videosu bu gizli oynanış videosuna bakacağım derken Hangi sürüm olduğu belli olmayan videolardan ister istemez hevesiniz kaçar. Resmi kanalına video atılmadıkça bakmanın pek lüzumu yok bence. Böyle videolar geldikçe hata aramaya neresinde kusur var diye bakmaya devam edilecek. Gönül isterdi ki Buda RDR2 gibi kırılamasa ve tiwiç çöplüğünde ne idüğü belirsiz tiplerin elinde heba olmasa oyun.
-
Yukarıda arkadaşın dediği gibi, ben de genellikle experience ‘nin ayar yapmasına izin verim daha sonra fps yi öldüremeden ayarları yukarıya çekiyor, olabilecek en iyi grafik-fps ayarını yapmaya çalışıyorum. En uygun yöntem o olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: SarohanŞurada kalmış 1 hafta. Şu sızıntı videosu bu gizli oynanış videosuna bakacağım derken Hangi sürüm olduğu belli olmayan videolardan ister istemez hevesiniz kaçar. Resmi kanalına video atılmadıkça bakmanın pek lüzumu yok bence. Böyle videolar geldikçe hata aramaya neresinde kusur var diye bakmaya devam edilecek. Gönül isterdi ki Buda RDR2 gibi kırılamasa ve tiwiç çöplüğünde ne idüğü belirsiz tiplerin elinde heba olmasa oyun.
Kırılacak olması ve twitch ile konunun ne alakası var?
-
En azından eski nesil konsollar için güncelleme ile tamamen yok olacağını düşünmüyorum fakat bu sorunu bir nebze olsun azaltabilirler.Eski nesil için en büyük sıkıntılardan biri de,bu denli detay seviyesi yüksek açık dünya oyunlarında,artık çağ dışı kalmış düşük okuma hızlara sahip disk teknolojileri yetersiz kalıyor.Yeni nesilde yüksek hızlı ssd ler pop in hatalarını büyük ölçüde çözecektir.
-
Bu video da konsol ile çekilmiş. Yani PC ortamında bu görünenden daha güzel olucak. Mutlu olmak için bir sebeb daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacr88 -- 2 Aralık 2020; 17:13:13 > -
Inanılmaz gözüküyor ya. yemin ederim şaka gibi.. çıkıp sizi trolledik böyle bir oyun aslında yok deseler de inanırım. o kadar hayal geliyor bu oyun. çık artık çıkk
quote:
Orijinalden alıntı: sertacr88Millet su diye tiner içiyor galiba yada bu korona virüs gerçekten IQ düşürüyor :) haberlerde söylüyorlardı inanmıyordum :)
Bu oyunun adını nereden duydunuz?? böyle saçma sapan sorular soran arkadaşlara soruyorum ?????????
Bunun en büyük sebebi bence oyunu sagır sultan bile duydu. Çok fena şekilde reklamı yapıldı her yerde. Oyundan anladıgı tek şey lol, dota'da feedlemek olan kesim dahi bekliyor oyunu.
-
Photo Mode çok detaylı olmuş bu firmaya hayran olmamak elde değil adamlar gerçekten ince detayına kadar yapmış. Şu karakter yaratma ekranını aşırı merak ediyorum gecenin 3'ün de dimdik bir şekilde ayakta durmam lazım bol bol kafein, multivitamin vs gömmem lazım.
-
photo mode yüzünden ac odyssey'i 300 saatten fazladır oynuyor olmama rağmen bitiremedim. bu da baya vaktimi alacak anlaşılan.
-
Sen dimdik ayakta olmam lazım diyorsunda bende sanrım koronaya kapıldım 2 gündür ne tat ne de koku var. Afedersin ne koysalar önüme yerim şuan :D
Yarın bi test olayım da görelim bakalım zaten bugüne kadar koronalı insnalar ile muhattap olarak iyi dayandım ama yediğim portakalların gücü buraya kadarmış sanırım
-
Gecenin üçünde oyunamı gireceksiniz yatın uyuyun sabah girersiniz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X