Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.087.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grafik anlamında söyledim. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Bu tarz oyunları ultra olmasa bile high ayarlarda oynamak çok iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceme965

Türkçe altyazı olmayacak değil mi ? Net bir bilgiye ulaşamadım

Resmi Türkçe altyazı desteğiyle geliyor. Dublaj olmayacak. Metinlerin tamamı Türkçe, sesler değil yani.

• O zaman ön sipariş verilsin. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Ultra ile high arasındaki ayarı anlayabilen var mı gerçekten?

Dalgasına sormuyorum. Ciddili merak ettim. Özellikle dikkat edilmediği sürece pek anlaşılmıyor. Bilgisayarın başından kalkıp gitsem, birisi ayarları ultradan medium'a çekse anlayamam sanırım

Bence bu kalitede bir oyunu medium'da 60fps oynayabiliyorsanız çok dert değil

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Hımm anladım ama yeterli ya ekranım büyük olduğu için tat alıyorum gayet :))
  • Rüyamda 1080 low 30 fps oynuyordum o kadar kötü de durmuyordu. Şimdi ilk karakterimde very high'da 60 fps oynamak istiyorum ama şuan imkansız gibi. Geforce maalesef kullanamam internet sürekli sapıtıyor 70'den 7'ye falan düşüyor. İlk oyunumda maalesef low 30 fps takılacağım gibi.

Acaba diyorum nomad dişi mi açsam nomad çok çekici gelmedi bana diğerlerini de askerden sonra ekran kartı aldığımda yüksek ayarda oynarım.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Süreç böyle olursa askere gidemezsin :)
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Korona'dan mı dolayı hocam? Ben de o konuda biraz endişeliyim ne zaman gideceğim belli bile değil Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Evet... hayrlısı :)
  • ön siparişten fiyatıyla almaz isek daha sonra artacak mı bilgisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki hatun oyunda Cyborg Popstar NPC sini oynamış. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• sceme965 kullanıcısına yanıt
    Verin hocam bende xbox icin verdim bekliyorum heyecanla. Bu oyun önsiparis gecilmeyecek de hangi oyun geçilecek? :)
  • Oyuna aşırı yükselmiştim ama enis kirazoğlunun tweetinin altına oyuna Türkçe destek kesin değil dedikleri için biraz azalmıştı hevesim. Çünkü takip ettiğim kadarıyla sağlam bir İngilizce lazım olacaktı. Türkçe olması muhteşem olmuş. Gerçek bir RPG deneyimi yaşarız umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyundan zaten gta bekleyen çok fena şaşıracak. Herkes bas bas bağırıyor taş gibi bir rpg geliyor diye. Oyun gene witcher 3ün bi tık belki 2-3 tık üstü olacak. Kimse çok hyplenmesin Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Valla benim oyundan tek bir beklentim var o da oyunda süreyi uzatmak için eklenmiş saçma sapan şeyler olmadan güzel bir hikaye vermesi ve yan hikayelerin witcherdaki kadar güzel yazılmış olması. Geri kalan grafikti animasyondu ne varsa witcher kadar olsa bile yeter bana.

Aynen hocam basta supheli idi Türkçe desteği sonradan kesinleşti. Cdpr sağolsun birçok büyük firmanin yapmadigini yapip Türkçe altyazı sunuyor en azından.

:) bu oyunu nerden duydunuz merak ettim 8 yıldır Türkçe çıkacağını bilmeyen kalmadığı bir devirde bu soru ve benzer sorular çok şaşırtıyor beni...

Oyun Bilgisayarada çıkacakmı diye bir soruda vardı geçenlerde...Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• sertacr88 kullanıcısına yanıt

Beni de net bir bilgiye ulaşılamaması bitirdi.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Beni de net bir bilgiye ulaşılamaması bitirdi.

Çok ilginç bir noktaya parmak bastın hocam. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.