Şimdi Ara

cvt şanzıman manuel kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Nissan Qashqai 1,6 2018 Model kullanıcısıyım. Araca alışma süreci olarak CVT şanzımanın manüel kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? Şayet araç biraz bağırıyor ve yaşadığım şehir çok yokuşlu. Bu konuda bir netlik bulamadım çoğu otomatikde bu mod var

Saygılarımla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gazdan hafif ayağını keserseniz vites atar kendisi bağırmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manuele gerek yok. Ayağınızla vites atışını kontrol edebilirsiniz. Gaza fazla yükselirseniz vites atmaz bağırır hızlanır. Gazdan bi tık çekerseniz hemen üst vitese geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.

• Firma zaten opsiyon olarak manuel kullanımı sunmuş ancak arabada tam olarak dişli olmadığı için viteste sanal oranlardan ibaret otomatik kullanmaya zamanla alışırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir şanzıman olmadığını ve devirsiz olduğunu biliyordum. Ancak farklı bir kullanım yönü varmı acaba diye düşünürken çözüm bulamadım. Ayak ile ayarlama hakkında video çekilse hayli izlenir. Yorum yazanların eline sağlık teşekkürler. Araç çok iyi araştırdım herşeyden memnuniyet var tek bağırıyo :D
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyden sonra CVT, bastığınız sürece devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.