Şimdi Ara

CÜZDAN TAVSİYESİ ALABİLİR MİYİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Erkek deri cüzdan modeli önerebilir misiniz? Kendi kullandığınız ya da eşiniz, dostunuz da gördüğünüz, kulağınıza gelen bir tavsiye de olabilir bu. Deri olması önemli, azami 200TL olabilir. T.C. kimliğimin sığabileceği bir şey olursa ayrıca memnum olurum çünkü taşımak gerçekten sıkıntı, çok büyük ve ne yazık ki cüzdana sıkıştırarak sokmak güzel bir yol değil.

Teşekkürler,
    Barış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscanozturk -- 14 Şubat 2015; 21:35:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cüzdan Tavsiyesi

Günlük hayatınızda olmazsa olmazlarınızdan biri olan cüzdanınız, hem işlevselliği hem de tarzınızı yansıtır. Doğru cüzdanı seçmek, eşyalarınızı düzenli ve güvende tutmanız ve şık görünmeniz için önemlidir.

Erkek Cüzdan Önerisi

Erkekler için cüzdan seçerken, ihtiyaçlarınıza ve tarzınıza uygun çeşitli seçenekler bulunmaktadır. İşte dikkate alabileceğiniz bazı öneriler:

• Bifold Cüzdanlar: Klasik ve pratik bir seçenek olan bifold cüzdanlar, ikiye katlanarak çok fazla yer kaplamaz. Genellikle kart bölmeleri, nakit bölmesi ve bir kimlik penceresi içerirler.
    • Trifold Cüzdanlar: Bifold cüzdanlara göre daha hacimli olan trifold cüzdanlar, daha fazla kart ve nakit saklama kapasitesine sahiptir. Üç katlı yapıları sayesinde daha fazla eşya taşıyabilirsiniz.
    • Kartlıklar: Minimalist bir seçenek arıyorsanız, kartlıklar yalnızca kartlarınızı ve belki de biraz nakitinizi saklamak için idealdir. İnce ve kompakttırlar, bu nedenle ceplerinizde veya çantalarınızda fazla yer kaplamazlar.

Cüzdan Seçme Kriterleri

Cüzdan seçerken şu kriterleri göz önünde bulundurun:

• Malzeme: Deri, suni deri, kanvas ve metal gibi çeşitli malzemelerden yapılmış cüzdanlar bulunmaktadır. Malzeme, dayanıklılık, görünüm ve his üzerinde etkilidir.
    • Büyüklük: İhtiyaçlarınıza uygun büyüklükte bir cüzdan seçin. Çok küçük bir cüzdan eşyalarınız için yetersiz kalırken, çok büyük bir cüzdan da hantal olabilir.
    • Stil: Cüzdanınızın tarzı kişisel tercihlerinize bağlıdır. Klasik, modern, şık veya sportif bir cüzdan arasından seçim yapabilirsiniz.
    • Özellikler: Bazı cüzdanlar, kimlik koruması, RFID engelleme veya çıkarılabilir kart tutucular gibi ek özellikler sunar. İhtiyaçlarınıza uygun özellikleri olan bir cüzdan seçin.

Sonuç

Doğru cüzdanı seçmek, işlevsellik ve stil arasındaki dengeyi bulmakla ilgilidir. İhtiyaçlarınızı, tarzınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak, günlük hayatınızı kolaylaştıracak ve şık bir görünüm sergileyecek mükemmel erkek cüzdanını bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Böyle bir şey bakabilirsin.

Orijinalden alıntı: Baelros

Böyle bir şey bakabilirsin.

Burası çok güzel bir siteymiş ya, daha önce görmemiştim. Teşekkür ederim, bakıyorum

• Ben bunlari aldim gayet guzel. Ben kucuk cuzdanlari seviyorum. Icine sadece kartlari koyuyorum. Nakit para tasimam zaten.

http://www.massimodutti.com/m/tr/en/men/accessories/wallets/printed-card-holder-c891018p5201100.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlkokul 3. sınıfa giderken babamla birlikte tergan marka deri bi cüzdan almıştık bana. Hatta çok iyi hatırlarım tam 40 lira param vardı cebimdede o 40 liraya cüzdanı alınca cüzdanın içine koyacak param kalmamıştı :) Üniversite 3 e gidiyorum hala aynı cüzdanı kullanıyorum. ne derisinin renginde bi deformasyon oldu ne de en ufak bir dikişinde atma. İlk aldığım gün gibi.

vesselam alacaksan tergan marka al derim ben. Kuşkusuz daha güzelleri vardır elbet ama fiyatına göre ben çok beğendim.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ben bunlari aldim gayet guzel. Ben kucuk cuzdanlari seviyorum. Icine sadece kartlari koyuyorum. Nakit para tasimam zaten.

http://www.massimodutti.com/m/tr/en/men/accessories/wallets/printed-card-holder-c891018p5201100.html

Hocam onlar cüzdan değil kartlık.

Bende kartlık kullanırım cüzdandan daha küçük ve taşıması kolay 2 kredi kartı ve id kartı tamamdır.

• bariscanozturk kullanıcısına yanıt
    Hocam gidiyosun Tergan-Sabri Özel gibi yerlere ,bence tergan iyidir, 100 lirayı geçmeyen deri cüzdanını alıyosun. Ben yaklaşık 5 yıldır tergan hakiki deri kullanıyorum sadece arka cebe koymadan dolayı oluşan hafif kasis haricinde hiç bir sıkıntısı yok. Tavsiye ederim.
    Fikirlerinizi alabilir miyim ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için, sanıyorum tergan dan siparişimi vereceğim :)
  • Arkadaşlar tergan kalitesi artık eskisi kadar güzel değil aldığım deri bot ikinci günde üzerinde lekeler oluştu bir yıldır uğraşıyorum daha yeni kazandım değişim hakkını alan arkadaşlar buna dikkat etsin. Ben bir daha Tergandan bedava verseler almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Ben deri cüzdan alırken bayağı araştırdım, bakmadığım mağaza kalmadı, şunu belirteyimki çoğu mağaza deri düzdan satmazken satan mağazalarında çoğunda model sıkıntısı var.
    Sonuç olarak boynerden "fossil" marka deri düzdan aldım, el yapımı olduğu için üzerindeki seri no ile internette aynısını bulamıyorsunuz.

Ama deri düzdan almayı düşünenlere boyner'a uğrayıp fossil deri cüzdanlarını incelemelerini tavsiye ederim.

Ek olarak bir arkadaşımda levis deri cüzdanı var, çok hoş görünüyor ama biraz pahalı olduğu için ondan almadım.

Kemer Boyutları Şimdilik Sınırlı Açıklama kısmında yazıyor Devamı Gelecek İler ki Günlerde

Piyasadaki Manda Derileriyle Karşılaştırmayın Üst Kalite Deridir Esneme Yapmaz

Aşağıdaki Dolap Hesabından Satın Alabilirsiniz

dolap.com
    aslanderikemer Profil sayfası & Dolap.com
    https://dolap.com/profil/aslanderikemer
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.