Çavuş
13 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba.

Yarı otomatik (flipper) mekanizmalı çakı almayı düşünüyorum. Varsa tavsiyelerinizi alırım.

Kriterlerim

• Yarı otomatik mekanizma,
  • Sade tasarım,
  • Çok geniş olmamalı,
  • Max:100TL,
  • Replika olabilir,
  • Cebe takılmayacak çekilde tasarlanmış olmalı.

Öneri verirken marka model belirtirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.

Yarı otomatik (flipper) mekanizmalı çakı almayı düşünüyorum. Varsa tavsiyelerinizi alırım.

Kriterlerim

• Yarı otomatik mekanizma,
  • Sade tasarım,
  • Çok geniş olmamalı,
  • Max:100TL,
  • Replika olabilir,
  • Cebe takılmayacak çekilde tasarlanmış olmalı.

Öneri verirken marka model belirtirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.

Çakımı kaybettim ve yeni bir çakı arayışı içine girdim. Yarı otomatik çakılardan hoşlanıyorum, kaliteli, dayanıklı, seri ve güzel duruyorlar.

3 gündür araştırıyorum neredeyse öğrenmediğim model kalmadı. Sizlere bir konu hakkında danışmak istedim.

İnternetten bir çakı modeli buldum, Türkiyede pek tutulmamış sanırım kimse tanıtımını vs yapmamış.

İlgilendiğim çakının tam adı Crkt Swindle K241xxp
https://www.crkt.com/swindle-grooved-handle.html bu sayfa bıçağın orjinal sitesi.

Crkt Swindle K241xxp olarak arattığımız zaman n11, gitti gidiyor ve hepsiburada gibi sitelerde çıkan bıçak modeli neredeyse aynı ama bıçağın üstünde namlu bölümünde delik var bu ne anlama geliyor ? Çakma mı anlayamadım, ama Türkiye'deki tüm sitelerde bu bıçak böyle delikli.

Neyse lafı uzatmayacağım. Hepsiburada sitesinde aynı üründen 2 tane var aynı isimdeler ama birinde orjinalinin resmi var diğeri ise başka
https://www.hepsiburada.com/crkt-swindle-k241xxp-cep-cakisi-pm-outefe00156 buradaki orjinali ile aynı duruyor.
https://www.hepsiburada.com/crkt-k241xxp-cep-cakisi-p-OUTCAKI61283 buradaki ise aynı isimde ama daha farklı.

Açıkçası ikiside bana uyar ama sizce çakma mıdır ? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

WhatsApp DM
Arkadaşlar sizlere 1 günde yaptığım yeni projemi açıklıyorum.
Whatsapp kullananların yaşadığı en büyük problemlerden biri olan rehberde kayıtlı olmayan kullanıcılara mesaj atamama sorunu.
Yaptığım bu basit web sitesinde whatsapp üzerinden mesaj atmak istediğiniz kişinin numarasını yazmanız yeterli.
Sonra direk whatsapp üzerinden kişiyi eklemeden sohbet edebiliyorsunuz.

Kullanım alanlarına örnek olarak: Örneğin bir e-Ticaret sitesinde bir ürün hakkında bilgi almak istiyorsunuz ve bunu whatsapp üzerinden yapmak istiyorsunuz. Ama basit bir mesaj için bu kişiyi rehberinize eklemek istemiyorsunuz. Bu gibi durumlarda size çözüm sağlayacak harika bir uygulama.

Özellikle whatsapp web kullanıcılari için güzel çok protik bir araç.

Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

Etiketler: WhatsappDM, whatsapp dm, whatsapp web dm, whatsapp direk mesaj,
Merhaba arkadaşlar sizlere kendi yapmış olduğum sosyal medya uygulamasının tanıtımını yapmak istiyorum.
Bunun sonucunda uygulamamı inceler iyi yada kötü yorum yaparsanız sevinirim

quote:

PhotoVS ile fotoğraflarınızı ikili yada tekli olarak paylaşabilir, sağ sol olarak ayrılmış fotoğraflarınızı dünya çapında oylamaya sunarak hangi fotoğrafın daha iyi olduğunu kıyaslayabilir-karşılaştırabilirsiniz ve aynı şekilde arkadaşlarınıza düello teklifi gönderebilirsiniz, eğer karşı taraf düelloyu bir fotoğraf ile onaylarsa ikinizin fotoğrafı birleşerek oylamaya sunulur.
Bu sayede ister hangisinin daha iyi olduğun bilmek istediğiniz fotoğraflar konusunda yardım alabilir ister arkadaşlarınıza istediğiniz bir konuda kafa tutabilirsiniz

Site linkim PhotoVS
Google play uygulamam linkim Google Play 5 yıldız verirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar
SELECT @curRank:=@curRank +1 AS rownumber, rf.* FROM referans_yeni rf, (SELECT @curRank := 0) r where onay='Evet' and grup='program' order by id DESC limit 100"

sorgum bu ve SQLyog ile çalştırdıımda güzelce çalışıyo. ama c# da çağırdığımda olmuyo sebebi nedir ?
Merhaba arkadaşlar. Projemde kuLlanıcının seçtiği resimler 4:3 oraninda standart olarak kıromak istiyorum. Bir çok açık kaynak kod buldum jquery ve javada yazılmış. Projeme ekledim fakat mobil tarayıcıda mause hareketi olmadığı için olsa gerek kırpma işlemini yapamıyorum. Önerisi olan var mı
Merhaba benim bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Farklı boyutlarda 2 fotoğrafı birleştirmek istiyorum asp.net ile bunu seçim esnasında yapmak istiyorum. Aradaki boyut farkını nasıl ayarlarım enine boyuna küçük olani baz almam gerekiyo sanırım. Ve oluşan boşlukları nasıl kullanıcıya yaptırabilirim. Yani kolaj uygulaması gibi. İyi günler
Merhaba arkadaşlar. Projemde seçilen iki resmi yan yana birleştirmem gerekiyor. Bunuyükleme esnasında yada şeçim anında nasıl yapabilirim.
Merhaba arkadaşlar gelştirdiğim proje deneme aşamasında henüz. Sayfa açılışta başlangıç için 3 resim listele dedim ama yinede çok yavaş yıkleniyor sayfa. Bunun en büyük nedeni resim boyutları. Her resim 1.5 mb 4000×2000 boyutunda arkadaşlar. Ama ben projemde en fazla resim genişliği olarak 600px olarak listeletiyorum. Çözük önerileriniz nelerdir. Resim kırpmak mı gerek kaliteyi ďüşürmek mi gerek. Yada her ikiside mi.
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Forum İmzası:
Crazy Deveciloper
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.032 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.