|
Bildirim
Vatandaşlarımız nerede bir iyilik bulursa hemen suistimal peşinde. Geçmişte çeşit çeşit firmaya da benzerlerini yapıp daha dandik hizmet almamızı sağladılar. Şark kurnazlığının sonu yok ne yazık ki...
|
Riyakârlık ve Sahtekârlık imajımızdan sonra sıradaki: Beleşkârlık... |
Elinizin altında sihirli bir değnek var. Kullanıp harikalar yaratmak yerine değneği bir miktar para karşılığında satmayı tercih ediyorsunuz. Ne diyim ki mağdur olan biz olduk. 800 TL verip kullanmak zorunda kalıcam. Hakkımı helal etmiyorum. Yani derdin para mı? Bir şeyler üret al paranı, aklınız mı yok? Off...
|
Dh çek satis forumu da bu ise çanak tutan yerlerden biri. Oranın screenshot ini atsaydınız keşke :)
|
Dünyada kendini bu kadar zeki,kurnaz,şeytan sanan başka bir örnek yok.Şaşırtmadı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 8 Mayıs 2025; 11:7:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xilbalba -- 8 Mayıs 2025; 12:20:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() Dün Aöf mailiyle aldım. Abonelik sayfasında "Abonelik aylık olarak yenilenir" ibaresi var. Bakalım gelecek ay elimizden alacaklar mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güzel ülkem |
|
Alternatif olarak github copilot + vs code kullanabilirsiniz. Aynı agent modu var, hatta bence Cursordan daha iyi oldu son güncellemelerle. Öğrencilere de 1-2 sene ücretsiz copilot pro paketi veriyor education ile kaydolursanız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Mayıs 2025; 4:39:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 10 Mayıs 2025; 3:30:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Denemedim merak ettim bakayım. Ben de github’u öğretmen belgemle kullanabiliyorum, meraklısına duyrulur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |