Türk telekom mobilden bana özel tekliflere bakarken “ilgilenmiyorum” a tıkladığım halde sözleşme başlattı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TT’nin mobil uygulamada kampanyaya “İlgilenmiyorum”a tıkladığım halde faturalı sözleşme başlatması

-
-
Mobil uygulama üzerinden “ilgilenmiyorum” seçeneğine tıklamanıza rağmen tarafınıza herhangi bir açık onay almadan abonelik veya ek hizmet sözleşmesi başlatılması, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 4/3. maddesindeki “tüketiciye açıkça onay vermediği hizmetin bedeli yansıtılamaz” hükmüne ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin ön bilgilendirme ve onay yükümlülüklerine aykırıdır; bu durumda 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ücretsiz iptal talep edebilir, ayrıca haksız tahsilat varsa iadesini isteyebilir, çözülmemesi halinde BTK’ya şikâyet veya Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yoluna gidebilirsiniz.
-
Sözleşme başlamıyor, teklife girer girmez sanki onay alınmış gibi SMS gönderiyor sözleşme ile ilgili. Telekom’un saçma sistem hatalarından birisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda avukat olması şahane oldu yaa😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/legacy/mobil/taahhutname-goruntuleme
Smsteki linke baktığımda önbilgi ve mesafeli satış sözleşmesi başlatıldığını gördüm ama şimdiye kadar sözleşmenin işleme alındığına dair bir bilgi gelmedi, tarifem değişmedi.
-
Sözleşmeyi tıklayıp okursan onaylamasan da geliyor bu bilgi.
Turkcellde de aynısı oluyor Turk Telekom`da da.
Sözleşmeyi merak edip okursanız adınızın,adresinizün,numaranızın yazıldığı görülür. Kapatıp onaylamaasan da satmış gibi mesaj gönderiyorlar ama aslında değişen bişey yok.
Orada yanlışlıkla sözleşmeyi okudum,tıklarsan ama onaylamayıp ilgilenmiyorum tıklayıp ikapatırsan da mesaj geliyor,illa sözleşmeyi okumaya gerek yok.
Ben şu ana kadar defalarca İlgilenniyorum'a tıkladım,sözleşme mesajı gelmedi ama orada sözleşme linkibe tıklarsan yada okuduma dokunursan evet sözleşmeniz diye bilgi geliyor. Geçerliliği yok yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ağustos 2025; 16:12:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- operatör değişikliği
- numara taşıyınca whatsapp mesajlar silinir mi
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- dijital veri işleme izni nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone mobil imza
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- e devlet tarife karşılaştırma
- internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X