Şimdi Ara

TT’nin mobil uygulamada kampanyaya “İlgilenmiyorum”a tıkladığım halde faturalı sözleşme başlatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom mobilden bana özel tekliflere bakarken “ilgilenmiyorum” a tıkladığım halde sözleşme başlattı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mobil uygulama üzerinden “ilgilenmiyorum” seçeneğine tıklamanıza rağmen tarafınıza herhangi bir açık onay almadan abonelik veya ek hizmet sözleşmesi başlatılması, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 4/3. maddesindeki “tüketiciye açıkça onay vermediği hizmetin bedeli yansıtılamaz” hükmüne ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin ön bilgilendirme ve onay yükümlülüklerine aykırıdır; bu durumda 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ücretsiz iptal talep edebilir, ayrıca haksız tahsilat varsa iadesini isteyebilir, çözülmemesi halinde BTK’ya şikâyet veya Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yoluna gidebilirsiniz.

  • Sözleşme başlamıyor, teklife girer girmez sanki onay alınmış gibi SMS gönderiyor sözleşme ile ilgili. Telekom’un saçma sistem hatalarından birisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda avukat olması şahane oldu yaa😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/legacy/mobil/taahhutname-goruntuleme


    Smsteki linke baktığımda önbilgi ve mesafeli satış sözleşmesi başlatıldığını gördüm ama şimdiye kadar sözleşmenin işleme alındığına dair bir bilgi gelmedi, tarifem değişmedi.

  • kepenk K kullanıcısına yanıt

    Sözleşmeyi tıklayıp okursan onaylamasan da geliyor bu bilgi.

    Turkcellde de aynısı oluyor Turk Telekom`da da.

    Sözleşmeyi merak edip okursanız adınızın,adresinizün,numaranızın yazıldığı görülür. Kapatıp onaylamaasan da satmış gibi mesaj gönderiyorlar ama aslında değişen bişey yok.

    Orada yanlışlıkla sözleşmeyi okudum,tıklarsan ama onaylamayıp ilgilenmiyorum tıklayıp ikapatırsan da mesaj geliyor,illa sözleşmeyi okumaya gerek yok.

    Ben şu ana kadar defalarca İlgilenniyorum'a tıkladım,sözleşme mesajı gelmedi ama orada sözleşme linkibe tıklarsan yada okuduma dokunursan evet sözleşmeniz diye bilgi geliyor. Geçerliliği yok yalnız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ağustos 2025; 16:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.