Şimdi Ara

CUPRA BORN İNCELEME - 77 KWH BATARYA DETAYLI TÜKETİM TESTLERİ - KULLANICI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
6
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün gün bayileri arayıp darladim haber asparagas kimsede 1750 fiyat yok 1935den aşağıda fiyat almadım. 1935e tamam alacağım ama bu seferde izmir icin konuşuyorum araç kalmamış kimsede. 2024 model de olsa bu arabayı almak cok mantıklı geliyor bana. 2024 t cross aracım var şehir ici sık kullanıyorum benzin parasından bıktım. Önümüzde ki yıl bakımı benzin masrafı kasko mtv derken simdi elektrikli arabaya geçmek daha mantikli geliyor. Birde uzun menzilli Born olursa cok guzel olur gibi ben kendimi boyle ikna ettim 😊 sizce mantiklimi kendimi mi kandırıyorum 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyat olarak sanki mardin bayisi yazılmıştı

Merhaba, Mardin bayisinden 1770tl fiyat aldım. Siyah ve beyaz renk vardı ellerinde.

Orijinalden alıntı: Mertxx86

Merhaba, Mardin bayisinden 1770tl fiyat aldım. Siyah ve beyaz renk vardı ellerinde.

Araba hangi şarj koşulunda bekletildi, tam net cevap alamayınca vazgeçtim ben.

Orijinalden alıntı: Mertxx86

Araba hangi şarj koşulunda bekletildi, tam net cevap alamayınca vazgeçtim ben.

Alıntıları Göster

Bayi için yorumlar pek iç açıcı değil sanirim buradan oraya gidip sürprizle karşılaşma ihtimali cok yüksek.

%50-60 seviyelerinde tutulduysa bir nebze ama riske girmeyerek mantıklı davranmışsınız

ancak gelen teklifte yok, doğuş temsilcisi de kesinlikle yok diyor

Cevaplarınızı almışsınız. Asparagas diye atıp tutmazsınız bir daha artık. Alacak olana da mani olmayın.

Bende Juke vardı tam olarak siz gibi şehir içi yakıt masrafından bıkarak Born'u aldım hocam, iyi ki almışım diyorum. İzmir'de yaşıyorsanız eğer ısı pompası yokluğunu da pek hissetmezsiniz, çok iyi menziller alabilirsiniz. Hacim, konfor, teknoloji her anlamda ileriye gideceksiniz.

Türkiye'ye gelen araçlar Kasım sonu üretimli hocam bu arada, 1 yılını yeni doldurdular. Çok fazla çekinmeye gerek yok aslında. Zaten satıştan itibaren 8 yıl batarya garantisi var.

Mardin bayisi özelinde konuşmuyorum tabii, hangi şartlarda sakladılar bilemiyorum.

Travel assist yok hocam. ACC ve şerit takip var ancak şerit ortalama yok, dolayısıyla travel assist aktif değil. Vagcomcular müdahale edebiliyor mu bilmiyorum.

ACC güzel çalışıyor, Ankara otoyolunda test edildi onaylandı. Tepkileri güzel veriyor ve hatta rejen kullanarak yavaşladığından tüketime pozitif etkisi var.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Cevaplarınızı almışsınız. Asparagas diye atıp tutmazsınız bir daha artık. Alacak olana da mani olmayın.

Sizi kastederek bir cevap vermemiştim aslında yanlis anlaşıldım sanirim kusura bakmayın. Yalnizca şunu söylemek isterim, bütün büyük şehir bayileri ayni fiyatları veriyor bariz bir indirim olsaydı genelinde olurdu.

Kimseninde alışverişine mani olmak istemem herkes icin hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim destekleyici mesajınız için sanırım yarın bayi ile anlaşacağım.

Hocam maalesef bayilerin/servislerin durumu içler acısı. Şu soruya net cevap vermesi gerekiyor. Başka bir markadan arkadaşım araç alırken yanında dc kablo veriyoruz demişler :) daha dc/ac nedir bilmiyorlar, seviye o derece. Aslında fabrikadan uygun şarjda gelmiştir, eğer aracı kullanmadılarsa (km yapmasına gerek yok) o şarj seviyesi muhafaza ediliyordur, aması var işte. Çünkü cidden bilmiyorlar. Alanlara hayırlı olsun, vergiye rağmen avrupa fiyatının aşağısında sayılır

Ne demek hocam, rica ederim. Araca dair sorularınız olursa buralardayım. Hakkınızda en hayırlısını diliyorum.

Doğru maalesef hocam. Galerici mantığında ilerliyor her şey, servisle henüz muhattap olmadık çok şükür ama orada durumun bazı markalarda daha vahim olduğu iletiliyor.

Bende aracı temmuz ayında almıştım bu arada, çok fazla teslimatın yapıldığı bir günde teslim aldım aracımı, şarj yapamadık kusura bakmayın dediler. O gün seramik ve yıkama vs yapılırken kullanılmış olmasına rağmen %40 civarı bataryayla teslim aldım aracı, dediğiniz gibi fabrikadan aslında uygun şarjla geliyor.

Geçen ay bir seyahatte olduğumdan 2 hafta kadar uzak kaldım araçtan, % kaybı hiç olmadı. Parkettiğim yüzdeyle teslim aldım aracı.

• masterap doğru söylüyor. bugün doğuş oto maslak'taki showroom aracını travel assist var mı diye kontrol etmek için adam çalıştırmak istedi tahrik arızası verdi araç çalışmadı :D abi bu arabayı bizimkiler hiç uyandırmamış bunu çalıştırmamız imkansız dedi. uyandırmaktan kastı ne bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Ne demek hocam, rica ederim. Araca dair sorularınız olursa buralardayım. Hakkınızda en hayırlısını diliyorum.

İzmir mbu ile anlaştım önümüzdeki hafta aracı teslim alacağım inşallah. Teslim aşamasında dikkat et dediğiniz tavsiyeniz varmi?

Tekrardan hayırlı olsun hocam.

Aracın çizik vb. ihtimaller sebebiyle iç dış görsel kontrolünü bir yaparsınız, hatta kanıt olsun diye videoda çekebilirsiniz.

Daha önce başıma geldiği için söyleyeyim; lastik basınçlarının kontrol edip etmediklerini sorabilirsiniz. (Bende geçmişte bir aracı gemi için yapılan ayar olan maksimum psi ile teslim etmişlerdi, seke seke yol gittim)

Tanıtımı yapan kişiye sonradan zorluk yaşamamak için aklınıza gelen her şeyi sormanızı tavsiye ederim.

Bundan sonrası hayırlı yolculuklar, güle güle kullanın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.