Şimdi Ara

CUPRA BORN İNCELEME - 77 KWH BATARYA DETAYLI TÜKETİM TESTLERİ - KULLANICI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
7
Favori
13.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun..Adana'da sordum bugün 1950 TL dediler..astroid mavisi vardı... çok hoş duruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T cross tan bu araca geçince kendimi yere daha yakın hissederim sanmıştım ama ön cam genişliği kelebek camlarının olmasi cok ferah ve geniş gösteriyor ilk izlenimim bu oldu.

Bir kac sorum olacak,
    Bagaj kapağında sanirim reflektör yeri var ama ici bos sizde de öylemi banami eksik verdiler?
    İçeride ki buyuk ekran tamamen nasil kapatılıyor yolda giderken çocuk bakmaktan uyumadi 😊
    Birde sanki tavan lambasinin kenarlari kısıkta olsa yanıyor gibi onu kapatabiliyormuyuz.

Tekrardan hayırlı olsun hocam.

Zeminde batarya olduğundan sürüş pozisyonu çok alçak değil hocam. Dediğiniz gibi cam yapısı da şoföre görüş açısı için büyük konfor sağlıyor.

Umarım aracın genelinden memnun kalırsınız, güzel günlerde kullanın.

Bagaj kapağındaki o kısım boş hocam, Türkiye'de hiç bir araçta yok.

Hocam ekranda kapatma tuşuna uzun basarsanız kapanıyor ancak oraya bir saat duvar kağıdı geliyor hafif ışık devam ediyor. Tam şu an hatırlayamıyorum ama ayarlarda ekran ayarları icerisinde secenekler vardı, komple kapatılabiliyordu. Ekran üzerinden bir ayarlari karıştırın isterseniz.

Tavan ışığının kenarları reflektöre benzer bir yapı hocam, etraftan ışık vurdukçada parlıyor. Bildiğim kadarıyla kapatılamıyor ancak gece sürüşlerinde ışık olarak hiç rahatsız etmedi şimdiye dek.

• Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bayiden tam dolu batarya ile aracı teslim almıştım, dün ilk şarjımı yaptım bu süreçte şehir içi ve yarı çevre yolu şeklinde hiç kasmadan bazen klima açık bazen kapalı kullandim. Toplamda 515km menzil elde ettim. Şarj ederken togg vardi yanımda 2 tane menzile Çok şaşırdılar ve böyle bir arabanın varlığından haberleri bile yok.. Herkeste olmayana sahip olmayı seviyorum ama biraz tedirgin etmiyor değil, sonuçta bir bedel ödüyoruz ve değerini korusun isterim.
    Sonuç olarak elde ettiğim verilerden çok memnunum ve iyiki bu arabayı tercih ettim.
    Rejen olayını sevdim. Otoban çıkışlarında viraja gireceğimde b ye alıyorum retarder gibi yavaşlatıyor keyifli bence 😊 şehir ici surekli b de kullanıyorum fren kullanimim cok az, kısacası sevdim ben tavsiye ederim 😊

• Tüm yazılanları okudum ve epey bilgi sahibi oldum teşekkürler. Aracı alalı 1 gün oldu bazı sorularım olacak. Binamızın otoparkına priz hattı çektirmek istiyorum ve araçla birlikte verilen şarj kablosuyla şarj etmek istiyorum. Bu şartlarda kaç kw ile şarj edebiliyorum. Birde tesisat uzunluğum 30-40m civarı olacak. Kablo seçimi ve diğer hususlarda dikkat edilmesi gereken noktalar nedir acaba. Sağlam bir şekilde bu sistemi kurmak istiyorum. Yaptım oldu tarzı bir sisteme aracı bağlamak istemiyorum. Ayrıca 600km lik bir uzun yol yaptım alır almaz her şey mükemmel bir tek fren hissi konusunda en son durma kısmında frene bastığımda sanki durmayacakmış hissi aldım. İlk ev araç tecrübem bu. Bu his tüm elektrikli araçlarda böyle mi? Birde direksiyon üstündeki tuşlara sürekli elim değidi ve çok hassas buna yapabileceğim bir şey var mı? İlk sürüşten çok soru biriktirdim sanırım kusura bakmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.