Şimdi Ara

CUPRA BORN İNCELEME - 77 KWH BATARYA DETAYLI TÜKETİM TESTLERİ - KULLANICI KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bayileri arayıp pazarlık yapabilirsiniz. Güzel araç 2 aydır kullanıyorum bende 4000 km oldu. Eşim rahat kullansın diye tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçekten öyle hocam, yakıt masrafımı çok ciddi azalttı, hele ki şehir içi :)

Ben araç büyük janta sahip olduğundan konforlu olsun diye 37 basıyorum hocam, hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim. 40+ basıp ekonomi kasılabilir belki ama aracın konforundan feragat etmeye gerek yok, 36 aracın konfor basıncı ben garanti olsun diye +1 37 basıyorum.

Hız ölçümü hiç yapamadım hocam.

Hocam elde şu an sadece 2024 modeller kaldığı için araçlar hemen teslim durumunda. 1900-1930 civarı fiyata bırakıyorlar.

Araca dair tespitiniz kesinlikle doğru, tam Avrupalı araç her detayında bu hakim. Aracın arka süspansiyonu bağımsız ve 20 jantla çok güzel iş çıkarıyor. En büyük korkum dar yanakla konforsuz bir yolculuktu ama arac bunu yaşatmadı bunu çok şükür. Araç rüzgar sesi neredeyse hiç almıyor ancak asfalt kalitesi bozulunca yol sesi almaya müsait.

Arkadan itişle çok keyifli anlar yaşayabilirsiniz EX30'a benzer şekilde. Araç birde mükemmel yol tutuyor, Mishanın videosunda belli olduğu üzere. Arkadaşım aracı deneyimlediğinde ilk yorumu bu araç bu kadar nasıl yola yapışıyor oldu :)

Büyük bataryada menzille aracı mevcut fiyat bandında çok öne çıkarıyor. CUPRA BORN İNCELEME - 77 KWH BATARYA DETAYLI TÜKETİM TESTLERİ - KULLANICI KULÜBÜ 

• Merhaba bende sıfır Born aldım forumlarda görünce yazmak istedim. Araç çok konforlu çok keyifli. Herkes yolda durdurup aracı soruyor :)

CUPRA BORN İNCELEME - 77 KWH BATARYA DETAYLI TÜKETİM TESTLERİ - KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerland -- 19 Kasım 2025; 12:19:44 >

Selamlar hocam, maşallah renk çok güzel. Araç etraftan çok beğeniliyor ama bir yandan nazara gelmeye çok müsait aman dikkat.  

İyi günlerde kullanın, aramıza hoşgeldiniz.  

• Arkadaşlar merhaba tüm yorumlarınızı okudum benimde sizler gibi araştımalarım oldu iyisiyle kötüsüyle born almaya karar verdim yüzde 25 vergi dilimi ne girmiş haliyle doğuş otodan 1.920.000 tl aldım kendi segmentine göre hem fiat,batarya hem de sürüş bazında gerçekten artıları fazla, zaten tüm detayları belirtmişsiniz ben iki özelliğin üstünde duracağım. Birincisi aracın değer kaybı için endişelen arkadaşlara tavsiyem şudur ki endişelenmeyin aracımızın değerini koruyacak olan bataryasıdır.Bu segment te ve fiyat ta bu bataryaya sahip araba yok. 300-350 km menzili olan araçlar zamanla piyasadan yok olacak ve 600- 700 km yapan araçlar çıkacak ve bizler ucuz fiyata 500-650 km yapmaya devam edeceğiz, evet donanımdan belki feragat ettik ama bataryadan bence daha karlı çıkacağız.Sizlerin değinmediği diğer özellik ise ön camın genişliği ve görüş açısının mükemmel oluşu özellikle bayan sürücüler için bulunmaz bir konfor sağlar.Ön kaputu kısa tutmuş görüş açısını genişletmiş.Amerikan arabalarında olduğu gibi kelebek camı koymuş ve aşşağıya doğru eğilim vermiş .Arabanın önünden baktığınız zaman mükemmel bir duruş görseli oluşturmuş.Diğer detayları zaten belirtmişsiniz. bence uzaktan erişimi navigasyonla beraber paket olarak satacaklar fiyatı ne olur bilmem ama ucuz olmayacağı kesin.

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sizlerede kazasız cezasız sürüşler. Yalnız benim tek beğenmediğim ses sistemi oldu neden diyeceksiniz Seat Leon FR daha net detay ve daha yüksek ses veriyordu bunun hoparlörler gerçekten detay çalmıyor müziklerde. Ne marka kullanılmış bilmiyorum ama ses için Leon FR ın 4/1 kalitede

Ayrıca carplay de bt kısık onu yüksek seçemiyoruz. BT geçtiğimde sesi kısık düşük yüksek olarak seçmeme olanak veriyor ama hiçbir değişim olmuyor seste. Sizde de böyle mi ses sistemi aracın ?

Teşekkürler. Hocam çok kaliteli bir sistem değil ancak ortalama üstü bir kalite veriyor bana. Ayarlarda çok uzman olmadığım için kulağıma uygun şekilde individual profilini oluşturamadım. Diğer profiller arasında "Club" profilinden en iyi randımanı alıyorum. İnvidual üzerinden kişisel ayarları yapabilirseniz randıman artabilir. Leon FR nasıldı tam bilemiyorum ama Golf Style deneyimim olmuştu, ondan kötü değil.

Carplay kullanmıyorum hocam, Android Auto var bende. Onda da o sorunu hiç yaşamadım, BT ayarıyla aynı ilerliyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 22 Kasım 2025; 19:5:45 >

Selamlar hocam.

Güzel bir noktaya değinmişsiniz, ön kaput kısalığı şehir içi acayip manevra kabiliyeti sağlıyor. Aracın dönüş turu zaten çok kısa (10,2 m), her yere girip çıkıyorum.

Görüş açısı da cidden öyle, öne oturanlar hep çok geniş diye reaksiyon veriyorlar. Ön tasarımla güzel bütünleştirmişler.

Uzaktan erişim işi bana biraz yaş geliyor hocam, Doğuş Oto'nun zaten çok elektrikli satası yok, yatırım yapmaz gibime geliyor. Premium sınıfta Audiye bile sözde bu yıl uzaktan erişim gelecekti, yalan oldu yine.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.