Şimdi Ara

CUP MOTOR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
53.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kendime cup tarzı motor düşünüyorum.
    Mondial 100 UKH ye karar werdim gibi sizin tavsiyeleriniz ne olur. 7 km lik bir yolda okula gidip-gelmek için kullanıcam

• honda innova şiddetle tavsiye ederim..
  • dogru karar
    fiyat/performans bakimdan en iyi modellerden biridir, umarim memnun kalirsin arkadasim ...

innova nin parca fiyatlari mondialin 10kati pahali ufak bir arastirmayla gorebilirsin, bosuna parani verme
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    ben mondial 100 UKH ile kafayı bozmuş durumdayım fiyat olarak en uygun şu an o benim için ayda 350 km filn yapıcam fakar bi dağ var 3 km lik 1.5 - 1.5 çıkış ve iniş tek kişi motor burada bayılır mı iş görür mü şahin-doğan 2. viteste rahat çıkıyor 3 viteste toplarsa gene çıkıyor bu motor nasıl olur

işte derdimi anladınız arkadaşlar mondial işimi görür mü?
  • yari otomatik olani yani vitesli olani almalisin boylece rampa kolaylasir, bence rahat isini gorur 1.5km birsey degil
    birde 100ccnin altina yani 99cc ye vergi yok bazi modeller 100ugeciyor kilpayi vergi odeme mondialde nasildi suan aklimda degil...

bence sana kullanacagin sartlara cok uygun arkadasim!
    ama rampa cikarken sollama yapmayi bekleme, sonucta zorlanmadan cikacaktir ustune koydugun agirliginada bagli 60kg birinin binmesi ve 100kg birinin binmesi tabiki birdegil ayni sekilde 2kisi veya tek kisi binmekte oyle

tek kisi bineceksen rampada tikanma yapmaz
    yagini soylenenden erken kendin en iyi motor yagi ile degistir omru uzun olur motorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

yari otomatik olani yani vitesli olani almalisin boylece rampa kolaylasir, bence rahat isini gorur 1.5km birsey degil
    birde 100ccnin altina yani 99cc ye vergi yok bazi modeller 100ugeciyor kilpayi vergi odeme mondialde nasildi suan aklimda degil...

bence sana kullanacagin sartlara cok uygun arkadasim!
    ama rampa cikarken sollama yapmayi bekleme, sonucta zorlanmadan cikacaktir ustune koydugun agirliginada bagli 60kg birinin binmesi ve 100kg birinin binmesi tabiki birdegil ayni sekilde 2kisi veya tek kisi binmekte oyle

tek kisi bineceksen rampada tikanma yapmaz
    yagini soylenenden erken kendin en iyi motor yagi ile degistir omru uzun olur motorun

Yorumların için çok sağol @kentacdis...
    Yarı otomatik alacağım zaten...
    Mondial 97cc vergiden muhaf...
    Kilom motordan bile hafif (65)...

tekrar teşekkürler...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnurnno1 -- 5 Ocak 2009; 20:56:19 >

• daha başka fikir belirtecek olan yok mu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK MOTOR ÖNERİSİ ?
    2 ay önce açıldı
    Motoru Ödüllü Araç Tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rampa muhabbetine binayen yazıyorum tek kişi çift kişi farketmez bahsettiğin motorlar her türlü rampanın hakkından gelecek kadar güçlüdür fakat kalite ve sağlamlık olarak aynı şeyi söylemem mümkün değil mondial için . 2.el temiz nouva veya innova araştır paran varsa sıfır km alman daha mantıklı
  • dostum 2.el innova parasina 2temiz mondial alinir
    ayrica
    mondialin sinyali kac lira innovaninki kac lira innovanin 5-6sinyal parasina yeni2.el mondi alinir

tabiki kalite olayina birsey demem ama mondial herzaman fiyat perf ta gecer herseyiyle
    2.secenek olarak anca baska bir markanin cup motorunu dusunebilirsin servis agi bakimindan mondial sanirim en iyisi
  • dünyanın en sağlam motorlarından biri, innova..
    şiddetli tavsiyemdir! 3 koy, 5 koy muhabbetini sevmem ama gerekirse 7 koy; innova almaya çalış!

boyum kurtarsa asla başka motora bakmam!

bi motor gölde gidermi arkadaş??!!
    INNOVA gidiyor!!

Nick'ime de gönderme var zaten modelde!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Nick'ime de gönderme var zaten modelde!

anlasildi bukadar yagin sebebi

ya tamam saglamligina birsey demiyoruz.. gerci c90dir saglam olan innova icin nekadar ayni seyi soyleriz orasi tartisilir
  • Marka fanatikliği olmasın ama innova derim .
  • Marka fanatiğiyimdir honda aşığıyımdır ama nereye sorarsan sorun innova cup motorlar içindeki yeri bellidir...
    Bu arada c90 efsaneside unutulmamalıdır dünyanın en sağlam motoru seçilmişti zamanında innovada onun takipçisi onun kadar olmasada sağlamdır
  • Bence 1500 TL Mondial'e vereceğine Innova al..ben kullanıyorum çok memnunum tık yok..Ayrıca bahsettiğin yokuşu Innova 80-90 ile çıkar emin ol...
  • 1500e innova yok
    1700-1800civarina alacagin innovada 1tane 25binkm de var ki bu az degil, bunu ndisinda 75binkm 80binkm vs...
    ha diyeceksinizki bu 300bin km gider orasini bilmem ama 5bin-10bin km deki motorla 25bin35bin km deki motorlar ayni degil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pileyboy

Rampada sorun çıkarmaz cup ben 250lik mz çektim üstünde birisi ile rampa yukarı ve 2. vitesle çıktım tabi birle kalktık bende ramzey var şu an dükkanda yatıyor grenajı indi aşşağı motoru çok sağlam masrafı çok diye emekliliğie ayırdım 9 motor indirdim aşşağı en sağlamı vefalısı idi hala çalışıyor sorunsuz 26binde şu an..

500e ver bu arkadasa
  • Mondial'i alabilirsin.Şöyleki ;mondial'in en sağlam motoru olduğunu duymuştum
  • quote:

dogru karar
    fiyat/performans bakimdan en iyi modellerden biridir, umarim memnun kalirsin arkadasim ...

innova nin parca fiyatlari mondialin 10kati pahali ufak bir arastirmayla gorebilirsin, bosuna parani verme

Discovery channel ki dünyanın en saygn ve tartışmasız en objektif kanallarında myth adlı grubun programına honda innova konuk olur.Bunu akıl almaz testlere sokarlar,testin amacı dünyanın en sağlam motorunu belirlemektir.Bu işkencelerden bazıları şunlardır ; -kızartma yağını motor yağı olarak motora eklerler anlayanlar bunun ne denli zor bir hareket olduğunu bilir.
    -NovariX'in dediği gibi gölde yürütmeye çalışırlar en sonunda motorun her türlü testi geçtiğini görünce tutup 3.kattan atarlar ama hala motoru çalıştığını görünce pes ederler ve bu honda mucizesini ayakta alkışlarlar..Yani; 2.el bir innovanın dahi 10 tane mondiali cebinden çıkaracak kadar sağlam ve kalitelidir.
    _DIESEL_

• quote:

Orjinalden alıntı: celi-celi-celibon

quote:

dogru karar

Discovery channel ki dünyanın en saygn ve tartışmasız en objektif kanallarında myth adlı grubun programına honda innova konuk olur.Bunu akıl almaz testlere sokarlar,testin amacı dünyanın en sağlam motorunu belirlemektir.Bu işkencelerden bazıları şunlardır ; -kızartma yağını motor yağı olarak motora eklerler anlayanlar bunun ne denli zor bir hareket olduğunu bilir.
    -NovariX'in dediği gibi gölde yürütmeye çalışırlar en sonunda motorun her türlü testi geçtiğini görünce tutup 3.kattan atarlar ama hala motoru çalıştığını görünce pes ederler ve bu honda mucizesini ayakta alkışlarlar..Yani; 2.el bir innovanın dahi 10 tane mondiali cebinden çıkaracak kadar sağlam ve kalitelidir.
    _DIESEL_

C90 olmasin arkadas o motorun adi

suanki innovanin atasi,
    yukarida yazmistim zaten...

hondaya saglamdegil diyen yok arkadaslar
    KAZIK diyen var

• Uygun fiyatlı olması önemli senin için anladığım kadarıyla ;

Tavsiyelerim :

1-) Kanuni Elite

2-) Ramzey 100 Cup

Mondial lerde fena değil ama biraz fazla titreşim var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.