Şimdi Ara

CUP MOTOR TAVSİYESİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
53.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldız_

1 sene 3 ay kadar oldu bende ramzey cup motorsiklet almıstım. 10 000 km yol yaptım. sürekli kullanıyorum.
    Almadan önce bende arada kalmıstım. acaba ucuza cin malımı almalı yoksa iki katı para verip innovamı almalı diye.
    ucuzundan yana tercih yaptım. ramzey aldım . vergiside yok buda beni cezbetmişti acıkcası.
    fakat motorsiklet işlerinden anlamadıgım için simdi pişmanım. bakım için hep servise gidiyorum.
    zırt pırt bi yerleri yırtılıyor bozuluyor . yok sinyaller bozuluyor yok ayaklık kırılıyor. 20- 30-40 - 50 lira sürekli cepten cıkıyor.
    kısacası cin mallarının hepsi aynı kardeşim.
    ver biraz fazla para gerekirse vergide ver ama boy le zırt pırt canını sıkmasın motor . yok orası bozuldu yok burası bozuldu.
    Ben bu sebepten ağzım yandı kardeş.
    Ayrıca bahsettiğin yollara 2 kişi bile banamısın demez çin motoru bile olsa . vites olduktan sonra motorda gerisini düşünme.
    Son olarak bir sey daha soylemeden gecemiyecegim.
    innovaya vericegin parayı vergisini vericegin parayı . a2 ehliyete vericegin parayı git bir araba al kardeim 3-5 milyara .
    yazında bin kışında . işte benim simdiki aklım olsaydı bunu yapardım.
    zira arabanın yanında motorsikletin dezavantakı cooooooooookkkkkkkkk.
    ör : yollarda araçtan saymıyorlar sürücüler motorsikletleri.
    motorsikletle kaza yapmak ölümü koklamak demek .
    ölüm ve yaralanma riski aractakine göre cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk fazla ......
    saygılar..........

arabayla motor kıyaslanırmı senin mantığına göre o zaman 60 70 bin tlye goldwing alanlar enayi 0 bi araba alsınlar yaz kış binsinler

• arabayla motor kıyaslanırmı senin mantığına göre o zaman 60 70 bin tlye goldwing alanlar enayi 0 bi araba alsınlar yaz kış binsinler

ben ne diyoommmm sen ne diyoonnnnn..... adam okula gidip gelicem diyor . zevk için binmiyecek.
    Adam motorsikleti aldı gerci ben sadece fikrimi soyledim . bu konuda ilgisi olan ve burayı okuyan birilerine belki bir önizlenim olur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldız_ -- 18 Ocak 2010; 19:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

dogru karar
    fiyat/performans bakimdan en iyi modellerden biridir, umarim memnun kalirsin arkadasim ...

innova nin parca fiyatlari mondialin 10kati pahali ufak bir arastirmayla gorebilirsin, bosuna parani verme

yalnız innova bozulana kadar 10 mondial perte çıkar almayın şu çin motorlarını. rezilller. ben yandım eller yanmasın! 4 senedir kullanıyorum lego gibi toplaya toplaya hal oldum parçası ucuz ama bide dedikleri gibi bulunsa

• Onu bunu bilmem ÇİN MALI UCUZ motora hayır derim. Ucuzun var bir illeti, pahalının var bir hikmeti.
  • ben ramzey motoruma 100cc bastınmı uzar gıder ne hondalar aldık bız .2010 dokum jant 5.4 bg . ewt ucuz olabılır ama sonucunda ramzeyımı hıcbı ınnıvoyla degısmem :) 2ıle 80, 4 ıle 130 azamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: For Speed

ben ramzey motoruma 100cc bastınmı uzar gıder ne hondalar aldık bız .2010 dokum jant 5.4 bg . ewt ucuz olabılır ama sonucunda ramzeyımı hıcbı ınnıvoyla degısmem :) 2ıle 80, 4 ıle 130 azamı..

hangi filmdeydi bu sahne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisey sorucam satis fyati sitede 3,900 kusur gozukuyor
    cbr125te nerde ise ayni fiyat neden 2si es gozukuyor daha ucuz olmasi gerekmezmi bunun
  • Bisiklete binerim daha iyi.
  • aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrada3 -- 24 Ağustos 2013; 16:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

dogru karar
    fiyat/performans bakimdan en iyi modellerden biridir, umarim memnun kalirsin arkadasim ...

innova nin parca fiyatlari mondialin 10kati pahali ufak bir arastirmayla gorebilirsin, bosuna parani verme

kesinlikle katılıyorum bir kez al ömür boyu kullan deyim yerinde ise taş gibi motor tam ömürlük..
  • Gazete dagıtıcılar genelde Ramzey'in Cup modellerini kullanıyorlar. Çin malları çok kötuymus. Bizim oraya gelen bi gazeteciyle konuşmuştuk bu konuda...
  • mondial, ramzey bunlardan uzak dur. honda innova ve kymco çok pahalı boşuna paranı harcama. Alacaksan kanuni, motoran,asyamotor vb. motorlarına bak. Hem ucuz hem az yakar hemde acemiysen tam sana göre markalar.
    ama dikkatt et 100 cc. olsun önfren disk , arkafren kampana olsun ve motorun bakımını yaptır, temiz kullan ömür boyu gitsin...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B995C31A -- 29 Ekim 2012; 1:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazi5353

arkadaşlar arka freni disk olan ve arka freni sol kolda olan scooterlerdeki gibi olan CUP modeli varmı şimdiden teşekkürler

arkadaşım öyle bir model olamaz çünkü;
    senin dediğin gibi sağ kol arka fren sol kol ör fren bu otomatik vitesli scooter larda olur. Cuplarda sağ kol ön tekerlek freni sol kol ise debriyaj sol kola basıpta vites atıyorsun bunun için debriyaj olması lazım senin dediğin mümkün değil.
    Birde cub larda arka fren ayakla tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

mondial, ramzey bunlardan uzak dur. honda innova ve kymco çok pahalı boşuna paranı harcama. Alacaksan kanuni, motoran,asyamotor vb. motorlarına bak. Hem ucuz hem az yakar hemde acemiysen tam sana göre markalar.
    ama dikkatt et 100 cc. olsun önfren disk , arkafren kampana olsun ve motorun bakımını yaptır, temiz kullan ömür boyu gitsin...

Honda ya boşuna para vermek OMG? 23 senedir sürdüğüm makinaya hakaret ettin.
    Ayrıca Cub da debriyaj kolu olmaz, commuter da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

mondial, ramzey bunlardan uzak dur. honda innova ve kymco çok pahalı boşuna paranı harcama. Alacaksan kanuni, motoran,asyamotor vb. motorlarına bak. Hem ucuz hem az yakar hemde acemiysen tam sana göre markalar.

Honda ya boşuna para vermek OMG? 23 senedir sürdüğüm makinaya hakaret ettin.
    Ayrıca Cub da debriyaj kolu olmaz, commuter da olur.

çok bilen çok yanılır' diye bi söz var duydunmu bilmiyorum.. ben hakaret etmiyorum. sadece benim tercihim motor tipini söylüyorum.
    hatam olabilir.. yanlışlıkla yazmış olabilirim. Ama bence cup motorların honda , kymco, yamaha olanları çok pahalı olduğu için yani
    millet boşa para vermesin diye yazdım onu...

• ne biçim forum bu be insan bi cevap verir
  • Hala cin mali alinmaz diyenler var.
    En kisa surede fabrikaya bakima gelen Mehmet ustanin Mondial 100 UKH resmini ekliyecegim.
    22.135 kilometrede sorunsuz hala calisiyor
    Sordum tamir masraf cikartmamis kendisi 10.000 KM olunca Zincir-Lastikler ve ic lastikleri degistirmis.
    Bujiyi degistirmis okadar
    Kullanmasini bilene 1800-2000 TL lik CUB lar yillarca hizmet eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramzey 100 Cup 5 yıldır kullanıyorum.. Benzin Hortumu, Teker telleri kalın yaptırıp, Benzin depo altına sünger(delinmemesi için) yaptır sonra benim gibi 5 yıl avcılık,gezi,dağ,patika,daşlık,çakıllık korkmadan çift kişi ve hatta yük atarak gez...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.