Şimdi Ara

CUP MOTOR TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
53.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pileyboy

Yamahanın bi cupu var hatırlamıyorum otomatik şanzıman cuplar arasında gördüğüm en seri motordu arkadaşta vardı..

nouvo yu diyorsun sen
  • Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Honda İnnova bnm de gerçekten çok hoşuma gidiyor.
    Fakat bn 7 km lik bir yol gidicem zaten + ilk 1000 km fazla dur kalk yapmadan motoru iyi açarım yani.
    honda innova alabilirim fakat vergi olmasın istiyorum. Kanuni Elite 100 var fakat fiyat olarak mondialle hemen hemen aynı, RM MOTOR filan var fakat bu 100 lükler içerisinde en iyi mondial oldugunu düşünüyorum.

2. el piyasasında hangi renk daha çok tutulur. Ben gri almak istiyorum. Mondial yazılarını filan sökerim motor sade bi görünüm kazanır.

Ne diyosunuz arkadaşlar Mondial uygun mudur?

Gayet titizimdir. Motora kız gibi bakarım yani, beni getirir götürür mü_?
  • arkadas sen baska yerlerede sor bu motordan sikayeti olan insan yok denecek kadar az cok saglamlar...
    renk olayi farketmez bence 2.elde arabada o olay.
    stickerlari cikarirsan bencede daha guzel

eniyisecim mondialinki cunku daha cok kullanici memnun 2.elide dahacok ragbet goruyor.

seni rahat goturur arkadasim yuk bile tasirsin spet takan insanlar gordum
    bidaha bu basliga yazmayacam artik al su motoru

yagini daha SIK degistir normalden ve iyimarka yag kullan hic sorun cikarmaz bu alet
    2.el alacaksan az kmde al 0alacaksan sorun yok zaten
    ama ben 800-900e 2.el alirdim yerinde olsam

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

arkadas sen baska yerlerede sor bu motordan sikayeti olan insan yok denecek kadar az cok saglamlar...
    renk olayi farketmez bence 2.elde arabada o olay.
    stickerlari cikarirsan bencede daha guzel

eniyisecim mondialinki cunku daha cok kullanici memnun 2.elide dahacok ragbet goruyor.

seni rahat goturur arkadasim yuk bile tasirsin spet takan insanlar gordum
    bidaha bu basliga yazmayacam artik al su motoru

yagini daha SIK degistir normalden ve iyimarka yag kullan hic sorun cikarmaz bu alet
    2.el alacaksan az kmde al 0alacaksan sorun yok zaten
    ama ben 800-900e 2.el alirdim yerinde olsam

CUP MOTOR TAVSİYESİ

arkadaşlar konuyu ben açmıştım ve uzun süre yazamadım bi arkadaşım aldı ve alışamadı motora daha 250 km bile olmadan aldım kendisinden fotorafı şuanda pc de yok fakat temsili olarak aşağıdakinin aynısıydı yazıları sökmüştüm ve jantıda turuncu kaplamıştım. daha doğrusu bu fotoyu gördükten hoşuma gitti ve bunun gibi dizayn ettim ilginiz için çok teşekkür ederim

• honda innova ile mondial 100 kh karşılaştırması f16 uçakla murat 124 karşılaştırmasına benzer. iki motorun adını bile yanyana yazmak hata olur. ayrıca parçaları pahalı demişsiniz innovanın parçası kolay kolay bozulurmu zannediyorsunuz. iki mondial parası diyorsunuz doğrudur zaten siz innovaya binerken diğer taraftan 5 tane mondial eskitirsiniz. mondial 50 kere aynı parçayı değiştirirken innovada o parçayı değiştirmezsiniz bile. sadece balata, yağ, fren teli, filtre gibi şeyler değiştirirsiniz yıllarcada en ağır şartlarda size hizmet eder. mondial 100 kh alacak arkadaş zaten fazla mesafe gitmeyeceğinden iyi bir seçim diyebilirim. bakımını düzgün yaparsan, hor kullanmazsan, zorlamazsan bayağı ekmeğini yersin. sağlamlığına sağlam demem kollaman lazım ama az yaktığı doğrudur. arkadaşımda var 3 litreyle 200 km yapıyorum diyor ama tabiyki iyi bakar motosikletine

• O innova lar benm YBR yi acemlik zamanlarımda nasıl vızır vızır solluyorlardı görmeniz lazımdı.Bir keresinde 105 m gibi bir süratle giderken solladı beni !!!

O gün bugündür,innova'ya saygı duyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool111

honda innova ile mondial 100 kh karşılaştırması f16 uçakla murat 124 karşılaştırmasına benzer.

Ah şu mubalağ sanatı!..
  • Motorsiklette çin mallarının en büyük iddiası abi suzuki motoru var bunda abi kawasaki motoru var bunda abi kymco motoru var bunda vs vs.

Ama anlamadığım şey,motorsiklette en zor arıza veren şey motor bloğu değil mi?En kolay verdiği arızalar da hep absürt arızalar.Buji yanar hava filtresi tıkanır sübap ayarı yetersiz gelirdebriyaj teli kopar fren teli kopar vb.

Bazı özel sorunlu modeller haricinde olacağı bu.Maliyet düşünüp her parçanın en ucuzunu kullanan çin motorlarında ise bu arızaların olması bir hayli daha kolaydır,bu da haliyle böyle diyorum.Bu arada kopan gaz teli,canınıza mal olabilir,bu vesileyle uyarmış olayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnurnno1

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    ben mondial 100 UKH ile kafayı bozmuş durumdayım fiyat olarak en uygun şu an o benim için ayda 350 km filn yapıcam fakar bi dağ var 3 km lik 1.5 - 1.5 çıkış ve iniş tek kişi motor burada bayılır mı iş görür mü şahin-doğan 2. viteste rahat çıkıyor 3 viteste toplarsa gene çıkıyor bu motor nasıl olur

işte derdimi anladınız arkadaşlar mondial işimi görür mü?

100luk Salcano Cup vardı bende motorun ömrüde yarıdaydı. Ben o motoru bayır yukarı iki kişi bayıltamadım sen imkansız. Scooter bayır yukarı bayılır ama cup kesinlikle hayır. + cup arızası az bir motordur. Scooter gibi bir çalışmadımı bir daha hayatta almaz gibi bieşy. Cup bul bayırı koy 2 ye kendisi çalışır. Ciddi bir sorunu yoksa. Cup'ı bayılt birde gel beni bayılt

• quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

quote:

Orjinalden alıntı: cool111

honda innova ile mondial 100 kh karşılaştırması f16 uçakla murat 124 karşılaştırmasına benzer.

Ah şu mubalağ sanatı!..

daha rahat anlaşılması açısından bu şekilde örnek verdim, kıyaslanması imkansız demek istedim yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaukFox

Mondial'i alabilirsin.Şöyleki ;mondial'in en sağlam motoru olduğunu duymuştum

Mondial in en sağlamı 125 AGK dır.
  • cup motoru ile ilgili güzel olmuş ama devamı gelmemiş cup motor ile söylenecek çok şey var ama :) ben 3 yıldır kullanıyorum maşallah çok güçlü harika bir motor tek sıkıntım hız olmaması benim motor HERK 110 cup 2007 model ilk günki gibi çok güçlü bir makina
  • Scooter ımı satıp bana en uygun olan motor cup modeli olduğunu anladım ve sıfır Mondial 100UKH alıcaktım ama çin malı cup a hiç bulaşmamı söylediler kullananlar bende Honda İnnova aldım 2. el biraz masrafları çıktı doğal olarak
    ama yedek parçası çok pahalı Hondanın bir sinyali orjinal değildi getirtmek istedim ama 123 Tl fiyatını duyunca vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 5 Ağustos 2009; 22:11:36 >
  • kardeş ne yapmışsın öyle allah kolaylık versin bu motorun ikinci elini aldın mı iyi seçiceksin yoksa başın çok ağırır... cup işe giden adam için işe yara yoksa uzun yol motoru veya gezi motoru olarak da kullanılmaz benim kanaatimce tabi... ben çok memnunum ama bende yamaha 125 düşünüyorum satarsam eğer ki alcam kısmet olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancı

kardeş ne yapmışsın öyle allah kolaylık versin bu motorun ikinci elini aldın mı iyi seçiceksin yoksa başın çok ağırır... cup işe giden adam için işe yara yoksa uzun yol motoru veya gezi motoru olarak da kullanılmaz benim kanaatimce tabi... ben çok memnunum ama bende yamaha 125 düşünüyorum satarsam eğer ki alcam kısmet olursa...

1700 Tl ye 3600 km İnnova da olur biraz böyle şeyler ben kafadan 300 lira masrafı gözel alşmışdım zaten
  • çok para vermişsin be usta harbi neyse allah hayırlı etsin yinede güle güle kullan
  • istanbulda sirkeci tarafında bol miktarda yan sanayi ve ucuz parçası bulunur innovanın. sonuçta sinyal orjinal olmasada olur. orjinal sinyal parasına komple setini satın alabilirsin ayrıca üste para bile artabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

istanbulda sirkeci tarafında bol miktarda yan sanayi ve ucuz parçası bulunur innovanın. sonuçta sinyal orjinal olmasada olur. orjinal sinyal parasına komple setini satın alabilirsin ayrıca üste para bile artabilir.

Bu dediğin yer tam olarak nerde belirtirsen sevinirim veya Google Earth ile bi ss atarsan tam yeri daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 8 Ağustos 2009; 16:55:24 >
  • sirkeciye gittiğinde zaten seni yönlendirirler, sadece bir yerde satılmıyor bir çok firma var.
  • 1 sene 3 ay kadar oldu bende ramzey cup motorsiklet almıstım. 10 000 km yol yaptım. sürekli kullanıyorum.
    Almadan önce bende arada kalmıstım. acaba ucuza cin malımı almalı yoksa iki katı para verip innovamı almalı diye.
    ucuzundan yana tercih yaptım. ramzey aldım . vergiside yok buda beni cezbetmişti acıkcası.
    fakat motorsiklet işlerinden anlamadıgım için simdi pişmanım. bakım için hep servise gidiyorum.
    zırt pırt bi yerleri yırtılıyor bozuluyor . yok sinyaller bozuluyor yok ayaklık kırılıyor. 20- 30-40 - 50 lira sürekli cepten cıkıyor.
    kısacası cin mallarının hepsi aynı kardeşim.
    ver biraz fazla para gerekirse vergide ver ama boy le zırt pırt canını sıkmasın motor . yok orası bozuldu yok burası bozuldu.
    Ben bu sebepten ağzım yandı kardeş.
    Ayrıca bahsettiğin yollara 2 kişi bile banamısın demez çin motoru bile olsa . vites olduktan sonra motorda gerisini düşünme.
    Son olarak bir sey daha soylemeden gecemiyecegim.
    innovaya vericegin parayı vergisini vericegin parayı . a2 ehliyete vericegin parayı git bir araba al kardeim 3-5 milyara .
    yazında bin kışında . işte benim simdiki aklım olsaydı bunu yapardım.
    zira arabanın yanında motorsikletin dezavantakı cooooooooookkkkkkkkk.
    ör : yollarda araçtan saymıyorlar sürücüler motorsikletleri.
    motorsikletle kaza yapmak ölümü koklamak demek .
    ölüm ve yaralanma riski aractakine göre cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk fazla ......
    saygılar..........

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.