Şimdi Ara

CUNDA'DA TATİL YAPMIŞ OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu yaz tatil mekanımız belli oldu: Cunda (Alibey) Adası. Burada tatil yapmış olan var mı? Nerede kalmak gerek? İnternetten tüm mekanlarla ilgili bilgi bulmak mümkün. Ama asıl olarak, o mekanlarda kalmış kişilerin vereceği bilgi daha önemli.

Evet, Cunda'da tatil yapmış veya orayla ilgili iyi bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum...

• cundada gece kalmadım ama gunu bırlık gıdıp geldım eyer eylence arıyorsan ehhh dıyebılırım genelde orta yas ustuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

cundada gece kalmadım ama gunu bırlık gıdıp geldım eyer eylence arıyorsan ehhh dıyebılırım genelde orta yas ustuuu

Zaten biz de onun için seçtik. Eğlence olmak zorunda değil. Huzurlu olsun, sessizlik olsun, turistsiz bir yer olsun dedik.

Yer tavsiyesi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi videre -- 25 Mayıs 2008; 22:35:58 >
  • güzel yerdir ama aracınız yoksa biraz sorun olabilir

ben her yaz en az 1 kere giderim hepte memnun kaldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: videre

quote:

cundada gece kalmadım ama gunu bırlık gıdıp geldım eyer eylence arıyorsan ehhh dıyebılırım genelde orta yas ustuuu

Zaten biz de onun için seçtik. Eğlence olmak zorunda değil. Huzurlu olsun, sessizlik olsun, turistsiz bir yer olsun dedik.

Yer tavsiyesi var mı?

kalacak yer olarak bı fıkrım yok cunku bızım altınolukta yazlıgımız oldugunda gunu bırlık degısıklık olsun dıye gıdıp gelıyoruz ama balık yemeyı sevıyorsan restorantlarda guzel menuler var ama pazarlık yap...
    bıde ızmır lokması....

• quote:

Orjinalden alıntı: theozy

güzel yerdir ama aracınız yoksa biraz sorun olabilir

ben her yaz en az 1 kere giderim hepte memnun kaldım..

Teşekkürler. Araçla gidicez tabii.
  • quote:

quote:

quote:

Yer tavsiyesi var mı?

kalacak yer olarak bı fıkrım yok cunku bızım altınolukta yazlıgımız oldugunda gunu bırlık degısıklık olsun dıye gıdıp gelıyoruz ama balık yemeyı sevıyorsan restorantlarda guzel menuler var ama pazarlık yap...
    bıde ızmır lokması....

Teşekkür ederim arkadaşım. Pazarlık işinden hiç anlamam, denesem de zaten beceremem.

Yer tavsiyesi yapacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi videre -- 25 Mayıs 2008; 22:53:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşim Ayvalıklı olduğundan evlendiğimden beri (12 Yıldır) Ayvalık'a giderim. Muhteşem. Sessiz, sâkin, huzurlu...Tabii ki her gittiğimizde de her gün Cundaya da gideriz.
    Şiddetle öneririm.
    Özellikle Ada Restaurantda akşamları balık yiyip-eğer alkolle bir probleminiz yoksa da- rakı için . Oraya özgü mezelerden de (kabak çiçeği dolması, deniz börülcesi v.s.) mutlaka tadın.
    Kalacak yer olarak Cundanın girişinde (halk plajının karşısı-Sevgi yolunun bitiminde) bir otel var adını hatırlayamadım, orası düzgün bir yere benziyor.
    Saygılarımla.
  • cundada dikkat edin özellikle kilisenin oradaki pansiyonlar kazıklıyorlar,vededenizi azıcık soguktur,
    en önemliside bu tatil yöresinde kliesenin orayı resmen .ok götürüyor,bizim pisligimiz sanırım,kilise ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Eşim Ayvalıklı olduğundan evlendiğimden beri (12 Yıldır) Ayvalık'a giderim. Muhteşem. Sessiz, sâkin, huzurlu...Tabii ki her gittiğimizde de her gün Cundaya da gideriz.
    Şiddetle öneririm.
    Özellikle Ada Restaurantda akşamları balık yiyip-eğer alkolle bir probleminiz yoksa da- rakı için . Oraya özgü mezelerden de (kabak çiçeği dolması, deniz börülcesi v.s.) mutlaka tadın.
    Kalacak yer olarak Cundanın girişinde (halk plajının karşısı-Sevgi yolunun bitiminde) bir otel var adını hatırlayamadım, orası düzgün bir yere benziyor.
    Saygılarımla.

Balık ve rakı deyince ağzım hemen enzim salgılamaya başladı. Rakıyla kimin ne problemi olur ki? Tabii ağızla içmek şartıyla.

"(halk plajının karşısı-Sevgi yolunun bitiminde) bir otel var". Bunu bir araştırayım. Teşekkürler.

• Benim arkadaşım ayvalıkta panyisonu var ilginizi çekerse bilgileri verebilirim temiz nehiz bir yerdir.Sahipleri de memur emeklisi iyi insanlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Benim arkadaşım ayvalıkta panyisonu var ilginizi çekerse bilgileri verebilirim temiz nehiz bir yerdir.Sahipleri de memur emeklisi iyi insanlardır

Mesaj atarsanız sevinirim arkadaşım. Teşekkürler.
  • BayNihat ta Rakı+Balık mutlaka denemelisiniz
    Ayrıca adanın arkatarafı denize girmeye daha müsait...
    Dinazor barda akşamları canlı müzik başlamış olabilir..
    Dondurmacılar mutlaka denenmeli..
  • ben gittim igrenc biyer oteller 2 yildiz bile zor olur gezilcek biryer filanda yok zamanini burda harcama
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

ben gittim igrenc biyer oteller 2 yildiz bile zor olur gezilcek biryer filanda yok zamanini burda harcama

Bana hitap eden bir yer değil desen daha iyi olurdu

Ayvalık genel olarak dinlenmek için bir yer.Eğlenmek için daha aşağılara inmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 26 Mayıs 2008; 2:46:46 >
  • quote:

quote:

Eşim Ayvalıklı olduğundan evlendiğimden beri (12 Yıldır) Ayvalık'a giderim. Muhteşem. Sessiz, sâkin, huzurlu...Tabii ki her gittiğimizde de her gün Cundaya da gideriz.
    Şiddetle öneririm.
    Saygılarımla.

Balık ve rakı deyince ağzım hemen enzim salgılamaya başladı. Rakıyla kimin ne problemi olur ki? Tabii ağızla içmek şartıyla.

"(halk plajının karşısı-Sevgi yolunun bitiminde) bir otel var". Bunu bir araştırayım. Teşekkürler.

Haliç Park Oteldi yanlış hatırlamıyorsam Kalmıştım orda..Ama orda 3 otelde kaldım en çok memnun kaldığım otel "Cunda Oteli"

• Ayvalıkta yazlığımız vardı,geceleri giderdik genellikle...

Oteli bilemem de tam sahilde yürüyüş yolunun sonunda araba parkına dönerken köşede bi balık restorantı vardır,yunan müzikleri çalar,Yeni Türkü falan...Orada Papila+kalamar-karides+ Rakı triosunu yapmadan ayrılmayın Cunda'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 26 Mayıs 2008; 3:23:58 >
  • Taş Kahve'yi kimse söylememiştir ya ayıptır günahtır!

Ayvalık-Çamlık'da 2 sene kaldık, yaz için muhteşem bir yer, fakat temelli kalmak için iğrenç bi yer benden söylemesi

Cunda genel olarak sessiz bi yerdir, yani tam istediğin gibi.. Balık lokantaları, İzmir lokmacıları, takı satan-dövme yapan yerler, ve tabii ki Taş Kahve..

Ama ben kopacam, geceler gündüzler benim ülen diyosan seni şöyle Sarımsaklı'ya alalım, her ne kadar son yıllarda apaçiler Sarımsaklı'ya akın etmiş olsalar da yine de tadından yenmeyecek bir yer..

Sonuç olarak, şiddetle tavsiye ederim

• Tam kafa dinlemek için mekan. Son derece sakin. Biz zamanında adaya girilen yol üzerinde bi ev tutmustuk cok sakindi. Hep o tatilimi anlatır dururum.
  • quote:

Şiddetle öneririm.
    Saygılarımla.

Rahmetli babannem yapardı kabak çiçeği dolmasını çok severdim artık yiyemeyeceğim sanırım ondan başka yapan eden görüp duymamıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.