Şimdi Ara

Antalya'da ne zamana kadar yüzülür?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyada hava nası gelecemde daha ne zamana kadar denize girilir?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 11 Eylül 2005, 14:21:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antalya'da Ne Zamana Kadar Yüzülür?

Antalya, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biridir ve yıl boyunca ılıman bir iklime sahiptir. Bu nedenle, Antalya'da yüzme sezonu genellikle uzundur.

Ekim'den Nisan'a kadar süren kış aylarında deniz sıcaklığı genellikle 16-18 santigrat dereceye kadar düşer. Bu aylarda yüzmek bazıları için soğuk olabilir ancak yine de keyif alınabilir.

Mayıs'tan Eylül'e kadar süren yaz aylarında deniz sıcaklığı 22-28 santigrat dereceye kadar yükselir. Bu aylar, Antalya'da yüzmek ve diğer su aktivitelerinin tadını çıkarmak için idealdir.

Ekim'in sonundan itibaren deniz sıcaklığı yavaş yavaş düşmeye başlar. Ancak Kasım ayı başlarında bile deniz sıcaklığı genellikle 20 santigrat derecenin üzerindedir ve yüzmek için hala uygundur.

Kasım ayı sonlarında ve Aralık ayında deniz sıcaklığı daha da düşer ve çoğu insan için yüzmek soğuk hale gelir. Ancak sıcaklıklar ılıman kaldığı sürece yıl boyunca yüzme imkanı vardır.

Önemli Not: Hava koşulları ve deniz sıcaklığı mevsimsel değişikliklere ve hava durumuna bağlı olarak değişebilir. Antalya'ya seyahat etmeden önce güncel hava tahminlerini kontrol etmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kasımda denize girdim Antalya'da deniz gayet sıcak olur , dışarısı biraz serin olabiliyor .Öyle olunca dışarı çıkmak istemiyor insan.
    Deniz Kasım ayında Mayıs ayından daha sıcaktır.Mayıs'tada yüzmüştük lisede iyi donmuştuk :)
  • evet mayısta buzz gibi ben de girdim ama ekimin sonuna kadar ii olur
  • walla deniz ekimde en sıcak olur ama biraz tabi hawa soğumuş olur zamanı biraz kaçırdın
  • havalar iyi giderse kasım başında bile girebilirsin.
  • Ben antalyada yaşıyorum ekim'in sonuna kadar yüzülür denizin içi sıcak dışarısı soğuk olduğu için dışarı çıkmak istemezsiniz çıktıktan sonra inanılmaz bir hızla havluya doğru ilerlerseniz soğuktan kurtulmak için.
  • kasım a kadar rahatlıkla yüzülür Antalya da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene Godzilla ya ne oldu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hasta olmak istemiyorsan bu ayın sonuna kadar yüzebilirsin. Deniz hala sıcaktır. Fakat ekimde dışarısı soğuk olacağından, bünyen zayıfsa kolayca hasta olabilirsin. Antalya'nın havası grip olmaya çok müsait bir havadır. Yıkanıp dışarı çıktığında bile çok kolay grip olabiliyorsun. Hava değişimleri çok fazla. Dikkatli ol yani.

Beni sorarsan, ben ocakta da yüzerim. Nitekim Rusya'da kar yağarken ırmakta yüzmüş adamım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.