Şimdi Ara

CUNDA'DA TATİL YAPMIŞ OLAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıkıcı bir yer, bir defaya mahsus gidilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

sıkıcı bir yer, bir defaya mahsus gidilebilir.

Gençlerin bu tür yorum yapması doğal, gençlere göre bi yer değil
  • valla pek genç sayılmam. 30 yaşındayım. Ama ruhum genç biraz
  • Olumlu-olumsuz, yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepsini not aldım ve araştırmaya başladım.
  • ben dikili de yazliga gidiyorum cunda adasina yakin oraya da gittim 1 günlük gezmek icin guzel ama yoksa pek guzel degil... ayvalik veya dikili ye git daha cok beyenirsin
  • Cunda adasının arka kanadında pansiyon bulabilirseniz o tarafta kalın hem daha sessiz hem de daha doğaldır ön tarafı sadece gezilecek ve para harcanak yerlerden oluşuyor araba şart cunda yerine sarımsaklıyı da deneyebilirsiniz eğer kalacağınız yeri falan ayarlamadıysanız cundaya göre daha güzeldir
  • evet aslında ayvalık daha mantıklı olur. Cunda adası akşamleyin gezmek için güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

valla pek genç sayılmam. 30 yaşındayım. Ama ruhum genç biraz

Pardon abi ya bezen saçmalıyorum
  • 27 yıldır yazlığımız var ve kendimi bildim bileli her yaz giderim yaşım 17 inşallah bu yaz da giderim. Doğaköy sitesi kesin duyarsın en kötü bir yarım saat gez cennette sanarsın kendini. Sakın Ayvalık'ta kalma Cunda'da kal.
  • Ben gittim ama herşey çok pahalı yarım şişe rakı 20 milyon mu neydi.Biraz balık ve rakı(2 kişilik)100 küsür tuttu

edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 26 Mayıs 2008; 16:50:53 >
  • cunda restorantların en guzel yaptıkları mezeleridir cok pahalıdır zaten gıdınce gorursun

sessiz sakin bir yerdir.1 gunden fazla kalmanı tavsiye etmem cok sıkıcıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Kalacak yer olarak Cundanın girişinde (halk plajının karşısı-Sevgi yolunun bitiminde) bir otel var adını hatırlayamadım, orası düzgün bir yere benziyor.
    Saygılarımla.

Haliç Park Otel. Ben kalmıştım orada 3 yıl önce 1 hafta kadar. İyi bir oteldir. Havuzu da büyüktür. (Denizi biraz bulanık oluyor sebebi de adayla anakarayı bağlayan yolun deniz akıntısını durdurup sirkülasyonu önlemesi. Ama denizi girilemeyecek kadar da kötü değil)

Otel 4 yıldızlı olup animasyon ve açık büfe yemek vardır. Fiyatlar da çok uçuk değil. Ayrıca o taraflara gidenlere tavsiyem "mutlaka" tekne turuna katılsınlar. Çok güzel koylara götürüyor. Cunda'da bulunan kasabaya da uğruyor (ismini unuttum şimdi)

Ayvalık içi de gezilebilir eski evler var.

• Karar verilmiştir: Ortunç Otel

Katkı yapan herkese tekrar çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: videre

Karar verilmiştir: Ortunç Otel

Katkı yapan herkese tekrar çok teşekkür ederim.

Oo ortunç esaslı yerdir, ancak biraz tuzludur. Cunda oteli vardır bi de. Denizi guzel, merkeze yakın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.