Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrolü, parası olanların çok çok ilerisindeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrolü, parası olanların çok çok ilerisindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda petrolü olanları görüyoruz, parası olanları da görüyoruz. İnanın, biz onların çok çok önündeyiz, ilerisindeyiz." dedi.

En büyük ihtiyacımız başarabileceğimize inanmaktır'

"En büyük ihtiyacımız para, petrol, elmas ve silah değil, başarabileceğimize inanmaktır." diyen Erdoğan, "Şu anda petrolü olanları görüyoruz, parası olanları da görüyoruz. İnanın, biz onların çok çok önündeyiz, ilerisindeyiz." ifadesini kullandı.

"İnternet kafeler vardı, şimdi iş ne yazık ki evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti. Yani zehir evin içerisine girmiş vaziyette." diyen cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Şimdi bu tehlikeye karşı hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelasıdır. Uyuşturucu müptelası olmaktan gençliğimizi kurtarmamız lazım. Teknolojinin, uyuşturucu müptelası olmaya gençliğimizi sevk etmesi, şu anda en büyük tehlikemiz. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor."

Erdoğan, "Taklit eden, hep bir adım geride olmaya mahkumdur. Bizim artık takip etmekten, taklit etmekten çıkıp öne geçmeye, takip ve taklit edilen olmaya ihtiyacımız var. Bizim artık, bize çizilen sınırları, zihnimize vurulan prangaları parçalayıp atmamız gerekiyor. Bu millet, tarihi şanlı zaferlerle dolu, çağ açıp çağ kapatan ecdadın torunu olan asil bir millettir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi biz bırakın insansız hava aracını yapmayı, silahlı insansız hava aracını yapar hale geldik. Ve bu insansız hava araçlarımız 32 bin fite çıkıyor. Terörle mücadeledeki başarımızın arkasında şu anda onların çok büyük payı var. Ve daha da şu anda güçlü olanlarını inşallah üretir hale geldiler, geliyorlar." diye konuştu.
    quote:

http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/cumhurbaskani-erdogan-petrolu-parasi-olanlarin-cok-cok-ilerisindeyiz/1017184

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tayyip bey bilsin ki bu politikalarla bugüne kadar gelebilmesinin sebebi üstüne hazır çöktüğü laik cumhuriyetin kazanımlarıdır. Bu kazanımları teker teker yok ederek kendi ömrünü kısalttığının farkında değil. Vatan haini danışmanlarının ona çizdiği pembe tablolara bakarak hayaller aleminde yaşıyor.
  • Bir masal;
    Zamanın birinde halkını trolleyen bir firavun varmış.... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 28 Aralık 2017; 22:39:58 >
  • Her konuya bunu yazıyorum, her abartılı memlekete meselesine buna yazacağım.

Benim eşimde koluna 50.000 dolarlık hermes çanta takıp, 5.000TL'lik çayı altın kaplama bardaktan içerse bende kendimi kaf dağının ötesinde görürüm.
  • Kendisi sarayda keyif sürüyor halki da oyle zannediyor.

• Doğru soylemdir. Yolsuzlukta, vergi de, tüketim de, cinsel istismar da, hukuksuzluk da, adeletsizlikte dünya lideriyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrolü, parası olanların çok çok ilerisindeyiz

• İran,pakistan,katar,lübnan bile bizden daha iyi ekonomiye sahipler,çünkü onlarda petrol var.Özellikle ortadoğunun en güçlü ülkesi İran ve Pakistandır.Ve bunlara rağmen nasıl oluyor da ileride oluyoruz.Kısaca bu açıklama ancak koyunlar inanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belçikada koskaca lüx mağzayı kim kapattı

• Adam haklı. Petrolü olan ülkeler benzinden bizim devletimizin kazandığının yarısını kazanamıyorlar. Bir devlet düşün ki her Iphone satışından Apple'ın elde ettiği karın %200 ünü kazanıyor. Her araç satışından BMW Mercedes'in elde ettiği karın %150 sini kazanıyor.
  • Yerli neyimiz var? Lütfen örnek verin arkadaşlar

• Tayyip bey bilsin ki bu politikalarla bugüne kadar gelebilmesinin sebebi üstüne hazır çöktüğü laik cumhuriyetin kazanımlarıdır. Bu kazanımları teker teker yok ederek kendi ömrünü kısalttığının farkında değil. Vatan haini danışmanlarının ona çizdiği pembe tablolara bakarak hayaller aleminde yaşıyor.
  • George Orwell

• Biri tercüme edebilir mi?
  • Adamlar tur bindirecek.

Belki de o nedenle kendisini onde goruyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında halk yemeğe ekmek bulamıyor dendiğinde ekmek yoksa pasta yesinler derse şaşırmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında geniş perspektiften bakarsak ne söylediğini daha net anlarız..yani diyorki ben devletim benim halkım parayla pulla ölçülemez benim halkım onlardan daha değerlidir ve ben onlardan çok memnunum demiş ...aslında halk devletine ne kadar bağlı o bilinmiyor ve tamamıyla bir sır kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.