Cübbeli: Çok din-devlet düşmanı var temizlik icap edebilir.
-
-
k.çını yerden kaldıracak hali yok ihtiyarın savaş mavaş peşinde
bunların peşinden giden kişiliksiz beyni yıkanmışlara lanet olsun
-
SANIRIM AKAPELİLERDEN BAHSEDİYOR. BU KADAR İNSANLARI DİNDEN NEFRET ETTİRDİ BU AKAPE.
-
Kendi.savasmayacak seni beni savastiracak.
Bu gibi tipler öyle bir şey olduu sonradan piyasaya çıkıp başarıdan en çok pay alan tiplerdir.
Soldada sagdada islamcidada bu tiplerden dolu.
Bu adam bir masaldicir.
Arkasından giden insanlara dünü sormak istiyorum.
Ete kemiğe büründü Mahmut diye göründü diyen kişinin hala nasil arkasından giderdisiniz.
Hala bile bile bu lafı duya duya bu adamın arkasindan.gitmek düpedüz Allah'a cc savaş açmaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 yılda memleketi yeniden milli mücadele yapılacak noktaya getirdiler.Üstelik 20 yıldır kesintisiz bir tek parti iktidarı var.Hani iktidarlar değişse,koalisyonlar olsa memleket yönetilemediği için çökme kıyısına geldi diyeceğim o da yok!Bir zihniyet ancak bu kadar beceriksiz bir şekilde memleket idare edebilirdi.
Bir de bunlara ciddi ciddi 'büyük Türkiye olduk' diye oy veren tipler var.Nereye büyük Türkiye oldun?Daha kendi sınır bütünlüğünü koruyamamaktan,beka sorunu yaşandığından bahseden siz değil misiniz?
Ciddiyim 2023 seçimlerini düşündükçe afakanlar basıyor...20 yıldır seçimler yapılır hiçbir sorun olmaz ama gitme ihtimalleri ortaya çıkınca ''memleket battı'','ikinci bir milli mücadele yaşanılabilir'' moduna girmeye başladılar.
-
Cübbe ile sekiz vakti ibadet zamanı gençler.. son videosu nerddeeee
-
Kim istiyor acaba boyle konusmasini???
Hoca doğru söylüyor. Seçim günü dinimize devletimize düşman ciasal ihvancıları hep birlikte temizleyeceğiz İNŞALLÂH-U RÂHMAN.
Daha dur orucu ne bozuyor onu bi açıklayın sonra yaparsınız devriminizi..
Bir de şey var, ezan dinmez bayrak inmez.
-
Erdoğan bu kadar azınlık olarak gireceği bir seçimde niye böyle rahat?
Ben soyleyeyeim, seçim olur olmaz bilemem, ama bu tarikatler, açıklamalar, İstanbul İslam devleti kongresi, Halk özel harekati, sadat, Tsk envanterinde ki kayıp silahlar, Muharrem İnce secimlerinde bir hesapta tsk ya ait G3 piyade tüfeklerinin bir evin salonunda dizili resminin sosyal medyada paylaşılması ve altında yazan "reisin emrini bekliyoruz" twitti. Bunlar neyi ifade ediyor?
Akp o koltuktan inmemek için kan dökmeye hazır gibi duruyor.
Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum ayrica Yunanistan savaşını kast ediyor olabilir
Bu güruh net şekilde iran gibi bir şey istiyor. Çok belli arkadaş.
Öyle şeytan ,fırıldak, yavşak din tüccarı insanlar var ki etrafımızda,
Arpaya katsan AT yemez, yala katsan İT yemez!!!
-
Biz aynı cümleleri kursak sabaha kalmaz tutuklanırız.Az bişiy gücü ele geçirince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor , tanrı var ise herkesi izlamcıların adaletinden korusun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rusya - Ukrayna
Çin - Tayvan
Gıda krizi
Enerji krizi
Yunanistan gerilimi
Küresel enflasyon
Tünelin ucu çok boktan bir yere çıkıyor.
SANIRIM AKAPELİLERDEN BAHSEDİYOR. BU KADAR İNSANLARI DİNDEN NEFRET ETTİRDİ BU AKAPE. |
20 yılda memleketi yeniden milli mücadele yapılacak noktaya getirdiler.Üstelik 20 yıldır kesintisiz bir tek parti iktidarı var.Hani iktidarlar değişse,koalisyonlar olsa memleket yönetilemediği için çökme kıyısına geldi diyeceğim o da yok!Bir zihniyet ancak bu kadar beceriksiz bir şekilde memleket idare edebilirdi. Bir de bunlara ciddi ciddi 'büyük Türkiye olduk' diye oy veren tipler var.Nereye büyük Türkiye oldun?Daha kendi sınır bütünlüğünü koruyamamaktan,beka sorunu yaşandığından bahseden siz değil misiniz? Ciddiyim 2023 seçimlerini düşündükçe afakanlar basıyor...20 yıldır seçimler yapılır hiçbir sorun olmaz ama gitme ihtimalleri ortaya çıkınca ''memleket battı'','ikinci bir milli mücadele yaşanılabilir'' moduna girmeye başladılar. |
k.çını yerden kaldıracak hali yok ihtiyarın savaş mavaş peşinde bunların peşinden giden kişiliksiz beyni yıkanmışlara lanet olsun |
Kendi.savasmayacak seni beni savastiracak. Bu gibi tipler öyle bir şey olduu sonradan piyasaya çıkıp başarıdan en çok pay alan tiplerdir. Soldada sagdada islamcidada bu tiplerden dolu. Bu adam bir masaldicir. Arkasından giden insanlara dünü sormak istiyorum. Ete kemiğe büründü Mahmut diye göründü diyen kişinin hala nasil arkasından giderdisiniz. Hala bile bile bu lafı duya duya bu adamın arkasindan.gitmek düpedüz Allah'a cc savaş açmaktır. |
Benzer içerikler
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- btcturk hacklendi
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- togg gemlik fabrikası
- disney plus üyelik iptali
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X