Şimdi Ara

CS: GO M4A1 mi M4A4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem turnuva hem rekabetçi hem casual alanında hangisi daha iyidir?

• Kısa mesafeden tutacak pozisyon fazla ise m4a4, çok fazla uzun mesafe varsa m4a1-s
  • Geleneksel a4 mü a1 mi konusuna hoşgeldiniz.

Kaç kere söyleyecegiz.İkisini de dene, tarafını seç
  • bence a1 varken sis içine rahatça spray yapılmıyor mermi bitecek diye ama a4'de öyle bi sıkıntı yok.
  • a1 in a4 e üstün bi tarafı yok. tek avantajı reload süresi a4ten biraz kısa ama 10 mermi az olmasını kompanse edecek bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

a1 in a4 e üstün bi tarafı yok. tek avantajı reload süresi a4ten biraz kısa ama 10 mermi az olmasını kompanse edecek bişey değil.

a4 daha üstün şuan .m4a1 in hem zırh delmesi daha kötü hem de daha yavaş mermi atıyor.Ama kontrol etmesi daha kolay işte uzaktan tap tap iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

a1 in a4 e üstün bi tarafı yok. tek avantajı reload süresi a4ten biraz kısa ama 10 mermi az olmasını kompanse edecek bişey değil.

reload süreleri arasında maksimum 0,01 sn falan vardır. fark yaratacak bir şey değil.

mermi avantajı çok fazla tabiki a4 de ama sprayini gerçekten herkes atamaz, ustalaşmak lazım. bir de uzak mesafeden kontrolü zor, a1-s cidden çok daha isabetli oluyor.

ben bir ara a4 ile oynadım bayağı ama S gibi olmadı hiç. kişiden kişiye değişir tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    10 yıl önce açıldı
    CS GO M4A4 Ref konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben m4a4'ü daha iyi kullanıyorum. Psikolojik galiba.
  • Bir ara A1S'ciydim,sonra A4'e geçtim. Tekrar A1S deneyip yine A4'e döndüm. Şu an cidden A1S kullanamıyorum A4'e alışmışım Uzaktan çok isabetli atışlar yapıyor A1S ama yakından ve orta mesafede A4'ün gerisinde kalıyor ve mermisi spraye alışanlar ve spray deneyecekler için çok az. Mermi biter korkusu ile smoke içi bile tarayamıyorsun A4 bu yönlerden çok daha iyi ve eğer alışmışsan uzun mesafelerde de güzel atışlar yapabiliyorsun. İkisini de dene ama ben A4 diyorum,kesinlikle A1S'ten daha iyi + ve - yönleri ortaya koyunca. Tabi insanın alışmasına göre değişiyor,yılların A1S'cisi dönüp A4 kullanmaz,fakat ikisini de deneme aşamasındaysan A4'e yoğunlaş derim

• Ben de uzun süre ikisini de kullanmış biri olarak şöyle bir tavsiye vereyim ; hangisinin daha iyi değil de sana uygun olduğunu anlamak için silah özelliklerine değil silahla nasıl bir uyum sağladığına bak. Mesela first shot senin için önemliyse a1 daha iyi running accurate e sahip ama sprayin 4-5 mermi arası olmalı max. Ama ben agresif oynarım diyosan reload süresi senin için kısıtlayıcıdır 10 mermi çok avantaj sağlar. Tamamen oyun stiline bağlı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=D_Xhzpd4P74

Video eski biraz ama fiyat,mermi atış hızı ve armor pen. dışında birşey değişmedi m4a1 de.

Kısacası m4a4 daha fazla mermiye sahip fakat recoil i a1'e göre daha zor.

a1 daha az mermi,daha az sekme ve uzak mesafeden a4'e göre daha fazla hasar veriyor.Ekstra olarak susturucusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 10 Temmuz 2016; 15:09:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

https://www.youtube.com/watch?v=D_Xhzpd4P74

Video eski biraz ama fiyat,mermi atış hızı ve armor pen. dışında birşey değişmedi m4a1 de.

Kısacası m4a4 daha fazla mermiye sahip fakat recoil i a1'e göre daha zor.

a1 daha az mermi,daha az sekme ve uzak mesafeden a4'e göre daha fazla hasar veriyor.Ekstra olarak susturucusu var.

sekme derken?
  • Önceden m4a1-s tercih ediyordum çünkü silahın hem sessiz olması hemde az sekmesi yüzünden, ama m4a4 kullanıyorum özellikle sürekli rush attığım için sprey yapmam gerekiyor bu nedenle sprey'de gerçekten işe yarıyor :)
  • A1 uzak mesafede etkili ve daha az sarsar, A4 ise yakında etkili bir silah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spray in iyise a1 kötüyse a4

• A4 daha iyi geliyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı düşününce a4 daha iyi ama ben a1'e alıştım nerf'ten önce sırf a1 oynadığımız için şimdi geri dönemiyorum a4'e
  • A4 candır daha rahat aim alıp spray atarsın ayrıca akyle benzediği için elin daha çabuk alışır

• m4a1
  • Inferno train nuke cbble maplarında a4 diğer maplarda a1. Çoğunlukta gelen mapa göre seciyorum. Yakın oyunda a4 baya etkili mermi sıkıntısıda yok temizzz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.