Şimdi Ara

CS GO da 100-150 fps düşük mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core i7-4702MQ 2.2 Ghz Turbo Boost ile 3.2 Ghz (PC yüksek performans modunda şu an. 3Ghz nin altına düşmüyor)
    Nvidia GTX 760M 2GB 128bit DDR5
    32GB RAM

Oyun esnasında ortalama 120-130 fps alıyorum.Bazen anlık olarak 80-90 a düşüyor.Genelde 120-130 arası seyrediyor. Bu fps değerleri düşük müdür? Düşükse bunun sebebi sistemim mi yoksa internetimdeki yüksek ping mi? Oyun esnasında ping 100-165 falan oluyor.

• fromhunt F kullanıcısına yanıt
    Fps güzel ama ping kötü hocam. 90 üstü ping sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Fps güzel ama ping kötü hocam. 90 üstü ping sıkıntı

En yüksek grafik ayarlarında 80-107 arası fps alıyorum.Peki bu normal midir hocam? Yukarıya yazdığım değerler Medium için geçerliydi.Ve yüksek ping, fps düşmesi mi yapar lag mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromhunt -- 19 Ocak 2016; 2:41:30 >
  • 30 40 fps ile legendary takiliyorum neyin kafası bu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fromhunt F kullanıcısına yanıt
    Gayet normal hocam ekran kartınız iyi olduğundan 80 üstü kalıyorsunuz. Çoğu kişi normal ayarlarda hatta düşükte 60 fpsnin altına düşüyor. Pingin fpsyle alakası yok ama lag yapar. Düşük ping olursa oyunda gerçekleşen olayları daha az gecikmeli olarak görürsünüz. Yükseldikçe oyunda geriden gelmeye başlarsınız.
  • CS tarzı oyunlarda grafik ne kadar önemli bilmiyorum bence grafikten çok oyunun akıcılığı önemli en düşükte oyna sana tavsiyem.Burda bi rpg oyunundan bahsetmiyoruz sonuçta
  • okadar fps alıyorsunda monitör ne durumda 60 Hz ise 60 ın üstü gereksiz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarları düşürülürse FPS 250-300'ü buluyor ancak gerekte yok çok akıcı olması da dikkatimi dağıtıyor şahsen benim :)

Ping için WTFast veya MM Server Picker kullanabilirsiniz VAC tehlikesi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Ayarları düşürülürse FPS 250-300'ü buluyor ancak gerekte yok çok akıcı olması da dikkatimi dağıtıyor şahsen benim :)

Ping için WTFast veya MM Server Picker kullanabilirsiniz VAC tehlikesi yoktur.

Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

okadar fps alıyorsunda monitör ne durumda 60 Hz ise 60 ın üstü gereksiz zaten

120 Hz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.