Şimdi Ara

CS:GO için GARANTİLİ FPS artışı !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
7.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet arkadaşlar, Counter Strike Global Offensive'de GARANTİLİ bir şekilde FPS artışı yaşamak için videoyu takip edin! Dediğim her şeyi gösterdiğim şekilde yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Yine de video haricinde aşağıya da video da olan Word dosyasının linkini atacağım. İsteyen oradan da bakabilir.

Önemli Not: Aşağıdaki komutları videoyu izlemeden veya Word dosyasını indirip okumadan ne işe yaradığını anlamayabilirsiniz. Bu yüzden öncelikle videoyu izleyin ya da Word dosyasını indirip okuyun.

İşe yarıyor mu diye düşünen arkadaşlar için kendimden örnek vereyim: 0-30 arası FPS ile oyun oynarken bu ayarlardan sonra 80-120 arası FPS almaya başladım. 3-4 arkadaşla daha denedik hepsi de aynı FPS artışını yaşadı. Şuana kadar da bir sorun yaşamadık.

Oyun içi GÖRÜNTÜ AYARLARI:

İşlemciniz ne ise ona göre "X" yerine değer yazın. Ayrıca başındaki çizgi(-) ile birlikte yazmayı unutmayın! O çizgi, o komutun bir parçası. Tire olmadan o komut işe yaramaz. Aynı şekilde artılarda(+).

-threads X -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000

-threads X

İşlemcilere göre "-threads" değerleri:

Dual core [-threads 2]
    i3 İşlemci - [-threads 4]
    i5 İşlemci - [-threads 6]
    i7 İşlemci - [-threads 8]

Video.txt için komutlar:

“setting.cpu_level” “0”
    “setting.gpu_level” “0”
    “setting.mat_antialias” “0”
    “setting.mat_aquality” “0”
    “setting.mat_forceaniso” “0”
    “setting.mat_vsync” “0”
    “setting.mat_triplebuffered” “1”
    “setting.gpu_mem_level” “0”
    “setting.mem_level” “0”
    "setting.mat_queue_mode" "2"
    “setting.csm_quality_level” “0”
    “setting.mat_software_aa_strength” “0”
    “setting.mat_motion_blur_enabled” “0”
    "setting.defaultres" "1280"
    "setting.defaultresheight" "720”

İndirme Linkleri:

Game Booster: http://goo.gl/60pyUB

Word dosyası: http://goo.gl/cu84ha

Dediğim gibi sadece anlatım bana aittir. Sonuçta ben bunu bir yerimden uydurmadım. Öğrendim ve size öğretmek için açıklamaya çalıştım. O arkadaşlara da teşekkürler. Bunu öğrenmeseydim belki de oyunu silecektim, çünkü oynanmıyordu. İyi oyunlar şimdiden! :)

Videoda olan ses problemleri içinde kusura bakmayın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soytari041 -- 5 Haziran 2015; 12:20:00 >

• Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Tamam

Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

threads'ı 2 yapmanız yeterli hocam piyasadaki en kral oyun bile 2 çekirdek kullanıyor.

100-150 oyuncunun bir arada olduğu bir oyuna 2 çekirdekli işlemciyle bi bakim ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 fps den bıktım ciden denicem bi ara gpu 512 mb 64 bit :( e5300 işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • arkadaşlar bende acayip ping oluyor arada.Mesela rankedda bizim takım beni izlerken 4 kişi öyle bir bing giriyoki ölüncede onların ölüleri düşüyor sağa sola sizde oluyormu bilmiyom ama ping sorununu nasıl çözebilirim

Orijinalden alıntı: Spycho

0-30 fps'den 80-120 fps'ye yükseliş imkansız, inanmıyorum.
    Evet öyle düşünmen gayet normal çünkü çok büyük fark var. Sana şöyle cevap vereyim; videoda da bahsettiğim gibi ben oyunda genellikle 40-60 arası FPS görüyordum. Sonra ne olduysa (bilmiyorum) birden bire 0-30 arası görmeye başladı. Oyun oynayamıyordum. Adil kotamı aşmıştım ondandır dedim, ay başı oldu hızım yükseldi yine aynı sorun. Sonra bu olayı buldum ve şuan menüde 120 sabit oyunda da genellikle 80-90 fps alıyorum. Yani 0-30'dan 80-120'ye değilde 40-60'dan 80-120 oldu diye düşünürsen daha gerçekçi gelebilir.

Ayrıca dediğim gibi kendim de denedim, birlikte oynadığım 3 arkadaşa da denettim. Hepsinde de yükselme oldu. Ayrıca bunu öğrendiğim arkadaşta (teşekkür ettiğim) 512 mb ekran kartı ile oynuyormuş oyunu ki o da 80'lerde görüyordu FPS'yi. Bende çok şaşırdım bu CASPER laptopta 120 fps gördüğüme ama gerçek.

Buyur bu önceden çektiğim. Ama 0-30 arası olan değil çünkü zaten oynayamadığım için o zamanlar çekmemişim. Ama bu normal olduğu zaman, bozulmadan önceki:

Bu da az önce çektim. Botlara karşı olduğu için ve ping etkeni olmadığı için 130 ancak normalde yukarıda da dediğim gibi Ölüm Maçı gibi nereden ne çıkacağı belli olmayan kalabalık bir çatışmada bile 80-90 arası görüyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soytari041 -- 6 Haziran 2015; 3:22:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Neden bu kadar uğraştın ki ? Sadece detayı düşürün yazsan yeterli

Uğraştığım için, detaylı bir şekilde her şeyi adım adım anlattığım için bu eleştiriyi alacağım hiç aklıma gelmezdi. Beğenirsin beğenmezsin, yararlı bulursun umursamazsın anlarım da oturmuşum hem yazı yazmış hemde video çekmişim; yoruma bak. Neyse eyvallah yine de. Dediğinde doğru sadece detayı düşürün millet, ben malım o kadar uğraştım. Arkadaş zeki benden, benim düşünemediğimi düşünmüş. Ne kadar aptalım. Halbuki sadece detayı düşürsem yeterdi

• 140ı çok da yükseltmez heralde
    Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
  • Cs go kaldırır mı...
    benim pc
    İntel dp35dp anakart
    core 2 quad core q9300 işlemci 2.50 Ghz
    4 Gb 800 Mhz Ram
    Geforce 210 1 gb Ekran kartı..
    bu durumda cs go yu kaldırırmı. yada kasma sorunu yaşar mı?
    ilginize teşekkür ederim..
  • Son model bir pc ile fps artışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • @kacakktv hahah gerizekalı asosyal bozuntusu. dalgada geçermiş.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.