Şimdi Ara

CS:GO kaç mb yer ve kaç ping alırım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Turkcell 4.5G ile internet paylasip o internetten rekabetçi girsem ne kadar yer? Ve kac ping olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Kaç MB Yer ve Kaç Ping Alırsın?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), günümüzün en popüler çevrimiçi çok oyunculu nişancı oyunlarından biridir. Oyunu indirmek ve oynamak için ne kadar internet yer kaplayacağını ve ne kadar ping alacağını merak ediyor olabilirsin.

CS:GO Ne Kadar İnternet Yer Kaplar?

CS:GO'nun indirme boyutu, sistem gereksinimlerine bağlı olarak değişir. Minimum gereksinimler için yaklaşık 15 GB depolama alanına ihtiyacın olacak. Önerilen gereksinimler için ise yaklaşık 20 GB alan ayrılması önerilir.

CS:GO Kaç GB İnternet Yer?

Yukarıda belirtildiği gibi, CS:GO'nun indirme boyutu yaklaşık 15-20 GB'tır.

CS:GO Mobil Veri Ne Kadar Yer Kaplar?

CS:GO'yu mobil cihazında oynuyorsan, oyunun indirme boyutu daha küçük olacaktır. Ancak yine de yaklaşık 5-10 GB depolama alanı ayrılması gerekecektir.

CS Ne Kadar İnternet Yer Kaplar?

Counter-Strike serisinin önceki oyunlarına kıyasla CS:GO daha fazla depolama alanı gerektirir. Bunun nedeni oyunun daha gelişmiş grafiklere ve daha fazla içeriğe sahip olmasıdır.

CS:GO Çok İnternet Yer Mi?

CS:GO'nun indirme boyutu, diğer bazı çevrimiçi oyunlara kıyasla nispeten büyüktür. Ancak oyunun kalitesi ve sunduğu içerik göz önüne alındığında, bu boyuta değer.

CS:GO Pingi

CS:GO'da alacağın ping, internet bağlantının hızına ve sunucu konumuna bağlıdır. Türkiye'deysen ve Türkiye sunucularına bağlanıyorsan, genellikle 50 ms civarında bir ping alabilirsin. Ancak daha uzak sunuculara bağlanıyorsan, pingin daha yüksek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ping 100 ün altına zor düşer, 2 oyun 70 mb civarı kota yer.
  • tam bilmiyorum ama saatte 90-100 mb tarzı birşey yiyor sanırım.

ping 100-110
  • Ben turktelekom 4.5 G ile 78-80 ping aliyorum fakat kotayi cok yiyiyor 1 oyun 150-200mb civari 3 G ile 105-110 ping aliyordum fazla hiz degisikligi yok gibi .

• telekom 4.5g 95-110 arası alıyorum
  • Saatte 100-150 mb arasında yiyor. Ping ise bulunduğun bölgeye, baz istasyonuna vesaire göre değişir.
  • Herkese tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene ramazanda geceleri 30 pingle oynardım.Gün içinde 50-70 civarındaydı.Saatte 100mb civarı yer

• KONUYu hortlatmak gibi olmasın ama çok internet yememesi icin neler yapmak gerekiyor görüntü kalitesini düşürsek etki edermi mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: trcambo

KONUYu hortlatmak gibi olmasın ama çok internet yememesi icin neler yapmak gerekiyor görüntü kalitesini düşürsek etki edermi mesela

Bişey farketmez interneti yiyen senin aldığın görüntü kalitesi değil haritadaki aktiviteler ama bu ping olayını çok sorun yapıyorsan telefon için freewall programları var root istiyor mu hatırlamıyorum ama deneyebilirsin

• NocHe kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum hedefim ping değilde internet kullanımını azaltmak çünkü baya baya çok yiyor 1 maç 400-500mb ve daha fazlası kadar harcıyor Görev Yöneticisinden takip ediyorum başka uygulama AĞ Harcaması yapmıyor sadece cs go çok yiyor nedendir acaba nasıl çözerim birde faturalı 20gb paket dayanmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcambo

Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum hedefim ping değilde internet kullanımını azaltmak çünkü baya baya çok yiyor 1 maç 400-500mb ve daha fazlası kadar harcıyor Görev Yöneticisinden takip ediyorum başka uygulama AĞ Harcaması yapmıyor sadece cs go çok yiyor nedendir acaba nasıl çözerim birde faturalı 20gb paket dayanmıyor :D

Yapacak bişey yok maalesef ben de telefon interneti ile oynuyorum tt hattım 110-120 ping alıyorum 4g de 10 gb internet var günde 1-2 maç ancak atıyorum yetiyor şimdilik :)

• TT'de 20GB internet var günde 5 gb gidiyor Windows update kapalı ne yiyebilir ki bu kadar nasıl tespit ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.