Şimdi Ara

40 Fps'de kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda 40 fps alıyorum ama oyun akıcı değil 20 fps alıyormuş gibi gözüküyor lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan376 -- 30 Mayıs 2017; 2:32:42 >

• 1-Doğru programla fps ölçmüyorsun (msi afterburner ile ölçüm yapıyorum afterburnerı yükleyince yanında bir eklenti geliyor onunla her oyunda ufak sapmalarla fps ni doğru şekilde ölçebilirsin.

2-işlemcin darboğaz yapıyor

3-Vram veya ram in yetersiz

Bu 3 seçeneği göz önünde bulundur hala sorunun bu durumdan olmadığına eminsen yazılım ve aygıtsal problem vardır.

Not: profesyonel ölçüm programlarını araştır ram v ram gpu cpu çekirdekleri ısınma vs herşeyi aynı karede gösteren programlar var youtubede sistem testlerinde kullanoldığını görmüşsündür işün içinden çıkamadıysan ekranın görüntüsünğ paylaşarak yardım alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 30 Mayıs 2017; 10:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni ensil ekran kartlarında. gecikmeler fazla. 50 fps in altında kasıyormuş gibi hissetmen normal. monitorun goruntuyu 30 a cekiyordur. saniyede 40 karede alsan 30 kare görürsün. ornegin ben sıradan bir tv ile 45 fps te takılıyormuş gibi hissederken salonumdaki tv de 37-38 fps ile daha akıcı bir görüntü görüyorum. oyun motoruna görede değişir. ör rise of tomb rieder de 40 lı fps ler akıcı gelirken gta 5 te akıcı gelmez. 40 fps akıcıda sayılmaz her zaman için.
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    frapsla ölçüyorum 8gb ram var işlemci amd fx6300 ekran kartı rx460 bide vga hdmi dönüştürücü kablo kullanıyorum monitörüm 5 yıllık ondan olabilir mi?
  • Okan376 O kullanıcısına yanıt
    Bilemedim

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    6 ay önce akıcı geliyodu gta 5 30 fps de
  • Okan376 O kullanıcısına yanıt
    uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan376

6 ay önce akıcı geliyodu gta 5 30 fps de

değiştirdiğin bir şeyler oldumu monitor gene aynı monitormu? bunların hiç biri değişmediyse ekran kartı yazılımı güncellendi. belki güncelleme esnasında virtual resolotion fln devreye girmiş olabilir. ama dediğin sistemle gta 5 ultra da zaten kasar. ben imzamdaki sistemle ultrada kasayormuş gibi hissediyorum. gta5 in kasmaması için gtz 1080 fln lazım 1080 p de gtz 1070 de kasıyor. yada iki tane rx480 takacan oynayacan.
    monitör aynı 1360x768 çözünrlüklü monitör
  • quote:

monitör aynı 1360x768 çözünrlüklü monitör

ekran kartına güncelleme geldiyse bir şeyler değişmiştir mutlaka. ama dediğin ekran kartında full ayarlarda o çözünürlükte bu fps leri alman normaldir. özellikle trevor karakterinin yaşadığı coğrafyaya geçince dağlık taşlık yerlerde kasma oranı artıyor. michael in yaşadığı yerde oyuna 60 fps le başlarken trevorun olduğu sahnelerde 40 lara düşüyorsun. seni bu gün değişkenler yanıltıyor olmasın?
    gta 5 nerde olursa olsun bende 40-50 fps arası ama sanki 20 alıyorum gibi kasıyor
  • quote:

gta 5 nerde olursa olsun bende 40-50 fps arası ama sanki 20 alıyorum gibi kasıyor

oyundaki vsync ayarını yanlışlıkla half yapmış olabilirsin. oyun türkçe ise yarım yazar. onu açık yap yada kapalı yap. ama half yapma. bu arada sadece gta5 te oluyordu dimi bu problem diğer oyunlarda yok?
    diğer oyunlardada var ekran kartı mı yandı acaba vsync açmadım gta 5'te
  • quote:

ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum hiç bir çözüm bulamıyorsan format at her şeyi baştan kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

quote:

ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum hiç bir çözüm bulamıyorsan format at her şeyi baştan kur.

önceden format atmıştım çözmek için ama işe yaramadı hdmi to vga kullanıyorum kesin ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan376 -- 8 Haziran 2017; 18:56:12 >
  • quote:

quote:

quote:

önceden format atmıştım çözmek için ama işe yaramadı hdmi to vga kullanıyorum kesin ondandır

hdmi to vga bende kullanıyorum ekran kartı rx 480 bende o şekilde problem yok. ama görüntüde gecikme yaratıyor. kasmada yaratıyor olabilir aparatın markasıyla alakalıdır belki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hdmi to vga bende kullanıyorum ekran kartı rx 480 bende o şekilde problem yok. ama görüntüde gecikme yaratıyor. kasmada yaratıyor olabilir aparatın markasıyla alakalıdır belki.

eskiden dönüştürücüyle kasmıyodu kesin ekran kartı yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan376 -- 10 Haziran 2017; 2:37:25 >

• Sanmiyorum bios fln guncelle bisi yap

• quote:

Sanmiyorum bios fln guncelle bisi yap

bios güncellemiştim işe yaramamamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan376 -- 10 Haziran 2017; 17:50:39 >
    upppp lütfen yardım edin monitörle mi alakalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.