Şimdi Ara

CS GO 144Hz monitör fps sorunu yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba oyunlarda yüksek fps almak için (öncelik cs go) yeni ve iyi bir sistem kurdum ayrıca 144hz.lik monitor aldım grafik ayarlarından 144hz olarak ayarı yaptım ve oyun içinden de görüntü kalitesini olması gerektiği gibi düşürdüm fakat 250-300 arası olması gereken fps hızım 170 180lere kadar yükseldi birşeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum bilgisi olup yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

• İşlemci ekran kartı nedir ?
  • işlemcin ekran kartını tam randımanlı calıstırıyor mu acaba ona bakmak lazım.
  • Monitörün hz si fps yi etkileyen birşey değil.

Ekran kartını değiştir.
  • Msaa açma sakın. Msaa tek başına yiyor ekran kartını.
  • işlemcim amd 8320 , işlemci nvidia geforce gtx 970
  • ya bi de şu var basit eğlence maçlarında gördüğüm fps 180-200 arası genelde 20 kişi oluyor onda da ortalama acaba rekabetci de mi 250-300 arası olur normali bu mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet 20 kişinin oldugu bir swde 300 fps alamazsın
  • Ayrıca basit eğlencede mesela d2 haritasında sis var rekabetçide sis devre dışı bu da önemli bir etken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ahhh o islemcinin yerine intel 4670k ya da 4770k olsaydi fps ucardi ucarrr..

• Ilk kez amd kullaniyorum fps uzerinde daha iyi bi etkisi olacagina emin olsam islemciyi degisebilme durumum var intel i5 ile..

• sourman kullanıcısına yanıt
    CS:GO daha çok işlemci ihtiyacı duyan bir oyun
    Kullanılan AMD işlemci çok kalabalık sunucularda belirtilen sıkıntılara yol açabilir.

Anakart ve işlemciyi değiştirirseniz intel i5 4670K sorunu çözecektir.

i5 2500K i5 3570K saat hızlarınıda biraz yukarı çekebilirseniz iyi bir soğutma ile yıkılmaz.
  • Bu arada 144 hz çıkış almak için dual link DVI veya displayport çıkış kullanman lazım. HDMI falan kullanıyorsan 144hz alamazsın.
  • Evet dvi'dan bagladim

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Bu arada 144 hz çıkış almak için dual link DVI veya displayport çıkış kullanman lazım. HDMI falan kullanıyorsan 144hz alamazsın.

Bu Arkadaşın Dediği Gibi HDMI da 60 HZ den Fazlasını Alamazsın O Monitörden Verimde Alamazsın Sadece Görüntü Amaçlı Kullanıyorsan O Ayrı Mesele
  • yok bunu zaten biliyor ve aldığımdan beri dvi çıkışından kullanıyordum, sorunda çözüldü zaten 300fps alıyorum şuan. teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.