Şimdi Ara

CS:GO: 12 TL BF4 Premium:45 TL BF4:20 TL WINDOWS 7&8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Counter Strike-Global Offensive Lem Hesap 100 winli: 50 TL

WINDOWS 10'a yükseltilebilir

Windows 8.1 Professional: 60 TL
    Windows 7 Professional: 50 TL

Cs:Go Steam Gift: 12 TL

Payday 2 Steam Gift: 10 TL

https://store.donanimhaber.com/a1/2d/03/a12d03e69d1a5c536a2d2a18e76e95e0.jpg
    Total War Rome II (Cd Key): 30 TL

Satılık hesaplar:

Battlefield 4 Premium: 45 TL

Battlefield 4 Deluxe Edition: 30 TL

Battlefield 3: 12 TL

Battlefield 4: 20 TL

Battlefield 4 + Crysis 3: 32 TL

Crysis 3 Hunter Edition: 30 TL

Battlefield 4 + Battlefield 3 + Syndicate : 40 TL

Dragon Age: Inquisition : 48 TL

Fifa 15: 60 TL

Chivalry: Medieval Warfare + Left 4 Dead 2 +Serious Sam: 21 TL

The Elder Scrolls V: Skyrim: 12 TL

Mafia II : 8 TL

Sleeping Dogs: 8 TL

Sniper: Ghost Warrior: 8 TL

Dying Light +Portal2+Rust: 45 TL

Space Engineers 19 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Satılan hesaplar 0 risk güvencesi altındır.

Ödeme Yolları:

Enpara Havale

Paypal

WebMoney

Antalya içi bireysel ve anlaşmalı çalıştığımız 2000 ve Mega internet cafelerden elden ödeme ile ürün alabilirsiniz. (Anlaşmalı iş yerlerinin aldığı primler konusunda sorumluluk kabul edilmemektedir.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarters -- 11 Eylül 2015; 20:58:06 >

• ilgili,güvenilir bir satıcı.

bütün garip sorularıma anında cevap verdi.

hayırlı satışlar. :)

Forumdaki bir sıkıntıdan dolayı ilk mesajım silindi fiyatlandırma aşağıdadır düzelene kadar

Counter Strike-Global Offensive Lem Hesap 100 winli: 50 TL

WINDOWS 10'a yükseltilebilir

Windows 8.1 Professional: 60 TL
    Windows 7 Professional: 50 TL

Cs:Go Steam Gift: 12 TL

Payday 2 Steam Gift: 10 TL

https://www.steamprices...pps/thumbs/730_w675.jpg
    Total War Rome II (Cd Key): 30 TL

Satılık hesaplar:

Battlefield 4 Premium: 45 TL

Battlefield 4 Deluxe Edition: 30 TL

Battlefield 3: 12 TL

Battlefield 4: 20 TL

Battlefield 4 + Crysis 3: 32 TL

Crysis 3 Hunter Edition: 30 TL

Battlefield 4 + Battlefield 3 + Syndicate : 40 TL

Dragon Age: Inquisition : 48 TL

Fifa 15: 60 TL

Chivalry: Medieval Warfare + Left 4 Dead 2 +Serious Sam: 21 TL

The Elder Scrolls V: Skyrim: 12 TL

Mafia II : 8 TL

Sleeping Dogs: 8 TL

Sniper: Ghost Warrior: 8 TL

Dying Light +Portal2+Rust: 45 TL

Space Engineers 19 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Satılan hesaplar 0 risk güvencesi altındır.

Ödeme Yolları:

Enpara Havale

Paypal

WebMoney

Antalya içi bireysel ve anlaşmalı çalıştığımız 2000 ve Mega internet cafelerden elden ödeme ile ürün alabilirsiniz. (Anlaşmalı iş yerlerinin aldığı primler konusunda sorumluluk kabul edilmemektedir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarters -- 21 Eylül 2015; 15:56:05 >

• kardeş az daha uygun satsaydında bf4 premium editon alırdım, direk originden alsam 5tl daha pahalı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplandi

Hocam bu region lock olayından sonra tr fiyatları daha uygun hale gelmişti ama bi kontrol edip fiyattan sizi haberdar edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam dediğim gibi uzun süredir bu forumdayım ilaveten tescilli g2a satıcıyım dilerseniz daha referanslarım da var herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda dediğim gibi paranızı iade ediyorum başka sorularınız olursa pm ile iletişime geçebilirsiniz her türlü yardımcı olurum :)
    rest of world hocam tum dunyada oynanabilir demek

Bir sorun çıkarsa Steam hesabı banlıyor direk ona ne yapacaksın?? adamlara hesabını geri mi vereceksin ve bu nasıl mümkün olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 26 Nisan 2015; 16:11:52 >

Dr_nike_kaddafi

OYUN VEYA İTEM SATTIĞIM ÜYELER
    Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi
  • Ban durumu yok hocam 2 gün önce arkadaşın biri başarısız aktivasyon yaptı hesapta ölü gibi yatıyor oyun herhangi bi ban durumu söz konusu değil. İlaveten de premium vpn ve proxyler kullanıyorum hocam ben picklerken o yüzden böyle bir garanti verebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarters -- 26 Nisan 2015; 16:16:45 >

İlanını biraz inceledim. 6 yıldır steam kullanıyorum ve birazdan yazacaklarım edindiğim tecrübeler ve bilgiler hakkındadır.

VPN kullanmak Steam'de çok tehlikelidir. Oyun da kitlenebilir/silinebilir, hesabın da banlanabilir, Purchase Ban'da yiyebilirsin. (Purchase Ban: Steam'den oyun alamamak)
    Bunun garantisini sen değil, kimse veremez. VPN ile oyun aktifleştirilen hesap hemen de cezaya tabi tutulabilir, yıllar sonra da. Bunun örneklerini çok gördüm.

Bu ilanda yapılan satışlar, steam kategorisinde illegal aktivite olarak nitelendirilir. EULA sözleşmesini çiğnemiş sayılırsın ve senin hesabına istedikleri cezayı (yukarıda saydıklarım bazıları) verebilirler. Üstüne hiç söz söyleme hakkında olmaz. VPN ile oyun alıp/aktif edip de hesabı çöp olan çok insan gördüm.

O yüzden ben buradan uyarımı yapayım, daha sonra ne senin başın yansın ne de oyun sattığın kişilerin başı yansın. Eğer hala bu yöntem ile alışveriş yapmayı kabul ediyorsanız hem satıcı hem alıcı olarak iki tarafta risklerin farkında olsun ve başına bir iş geldiğinde forumda "Hesabım banlandı, şu şu kişiden aldım vs" gibi konular görmeyelim.

Bu yazıyı hem satıcının hem alıcının iyiliği adına yazdım. Başka bir türlü algılanmasını istemem.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.