Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 5 Pro 28.500 TL Satın Al 11 Ağustos 2025 14:22 1 1 Playstation 5 Pro 28.500 TL MerhabaHenüz alalı 20 25 gün civarı olmuştur. Herhangi bir problemi vs kesinlikle yoktur. Kendi gamepadini hiç kullanmadım, elimde bilgisayarımda kullandığım dualsense edge kontrolcüsü vardı onunla kullandım. Cihaz beklentilerimi karşılamadı bu sebepten satıyorum. Tekrar ediyorum herhangi bir sorunu kesinlikle yoktur. İthalatçı garantili.Kutusu vardır. Gamepad hiç kullanılmadı.Kadıköy ve yenibosnadan teslim edebilirim.PAZARLIK YOKTUR BU YÖNDE MESAJ ATMAYINIZ LÜTFENSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Playstation 5 Pro 28.500 TL