Şimdi Ara

Crysis2 mi Battle Field 3 mü ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır. Far Cry 1 'i Crytek, 2. ve 3. oyunu Ubisoft yaptı.
  • arkadasıma tesekkur ediyorum savunmus evet bende neyi savundugumu anlattım ama bazı ınsanlar gercekten objektif olamıyorum.cok emek verdiniz galiba bf ye ondan böle diyosunuz.ben diyorumki muzik ve gorsellik ve konudur oyunu baska ne yapabilir oyun yapan.halen oteki aradas kisiliğime takmıs pozisyonda.oyunu konusalım hocam kisisellistermeye gerek yok.ispat koyamıyorsan fikrini yazar cekilirsin.ispat koyamıyosun diye kisiliğime saldırma hakkın yok 30 yasındayım diye diye hele hiç kucumsemene gerke yok ayıp bisey yaptıgın ayrıca.herneyse

diğer baska arakdaslar bf demis cekilmis helal olsun saygı duyarım.keske sende böle yapsan ama ne solediysen ispatları ile ortaya kyoduk yaranamadık sana.eminim yine kisilik saldırmasıyla karsılasacagız.

grafi 1 numara sesler 1 numara ee geriye ne kaldı anlamıyorum crysis dan en sitiyosunuz ki.oynarken kendisizi mukkeml hisediyosunuz ve hersey gercekci anlamıyorum ya.neyse far cry indi ve kuruldu onu oyniyim bakalım neler olmus :) ahh keske su yazılanlar far cry icin olsa uzulmem adamlar biseler yapmıs işte delilerin oyunu diolar ne guzel iste ne var bunda..zevk verio mu bitti.

şimdi biride kalkıp zevk vermek deildir der oyun.
    ben anlıyorumki gercekten atalarımız bosuna solememis zevkler tartısılmaz diye...

• BF3
  • Oynanabilirlik ve hikayenin kalitesi grafik ve seslerden daha önemlidir. 30 yaşına gelip bunları bilemeyecek kadar cahilsen üzgünüm ama bir oyuncu sıfatı bile sana yüksek rütbedir. Neyse, gerçek oyuncular ile tartışmaya devam ederiz biz.
  • BlackLead hmm hocam demek ynaılmamısım tad veren 2 oyun yasadım terabaytlerce oyun var ve sadece 2 adet begendim crysis ve far cry bide cok az fear idare etmisti iyi dememkle beraber ama işte 3 diyebilirim.eheh belki fear dı crytek in eli vardır sasırmam.fear 3 u begenmedim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Oynanabilirlik ve hikayenin kalitesi grafik ve seslerden daha önemlidir. 30 yaşına gelip bunları bilemeyecek kadar cahilsen üzgünüm ama bir oyuncu sıfatı bile sana yüksek rütbedir. Neyse, gerçek oyuncular ile tartışmaya devam ederiz biz.

hala saldırıyosun hala sölemediğim seleri soylemisim gibi konusuyosun hocam.ayrıca seni kim iyi oyuncu diye ilan ettiki kendi kendine knousuyosun.burası bir forum sitesi benimde senin kadar yazmaya hakkım var.ayrıca yas itibariyle senden daha cok oyun gordum ve oynadım saygı gostermelisin biraz.saygın yoksa bana dogru yazma hocam.ispatın madem yok baska taraflarda yazısmanı dilerim.yalnızca hikaye ise durum o zaman hikaye kitabı al okursun.gorsellik olmasa oynanabilrlik olmasa iyi efektler olmasa neye yarar ki bi oyun.

15 dk sonra far cry oynıcam bf içinde aynen heycanlanmıstım ve suan mahkemeye vermek istiyorum sp oalrak salladıkları ıcın.hakkımıda helal etmiyorum dua etsinler para vermedim yeminki savcılıga verirdim.yinede indirdiğim zamana acıyorum cope attıgım için atık olarak enerji olarak bos yer kaplattıgm içinde.

ne diyebilrmki muzik sektorude aynı kim ajdar sevidi diye suclayabilrsinki.sana bf yi sevenlere iyi SP ler dilerim.far cry demosunu izlemek bile bana zevk veriyor.ve elimden geldiğince iyi oyun yapanların arkadasında duracagım.birileri emek verdi diye veya tahtı var diye haksz yere ovmelerine musade etmem.

• Zamanın varsa crysis 2 yi al zaten fiyatı çok aşağıda crysis 3 çıkınca aynı kaldığın yerden devam edersin konu kopukluğun olmaz.Zaten 3 te ucuz bir fiyata gelicek bence hiç düşünme , crysis2 grafik olarak en üst düzey diyebilirim son gelicek olan 3. nün videolarını izleyebilirsiniz.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Oynanabilirlik ve hikayenin kalitesi grafik ve seslerden daha önemlidir. 30 yaşına gelip bunları bilemeyecek kadar cahilsen üzgünüm ama bir oyuncu sıfatı bile sana yüksek rütbedir. Neyse, gerçek oyuncular ile tartışmaya devam ederiz biz.

hala saldırıyosun hala sölemediğim seleri soylemisim gibi konusuyosun hocam.ayrıca seni kim iyi oyuncu diye ilan ettiki kendi kendine knousuyosun.burası bir forum sitesi benimde senin kadar yazmaya hakkım var.ayrıca yas itibariyle senden daha cok oyun gordum ve oynadım saygı gostermelisin biraz.saygın yoksa bana dogru yazma hocam.ispatın madem yok baska taraflarda yazısmanı dilerim.yalnızca hikaye ise durum o zaman hikaye kitabı al okursun.gorsellik olmasa oynanabilrlik olmasa iyi efektler olmasa neye yarar ki bi oyun.

15 dk sonra far cry oynıcam bf içinde aynen heycanlanmıstım ve suan mahkemeye vermek istiyorum sp oalrak salladıkları ıcın.hakkımıda helal etmiyorum dua etsinler para vermedim yeminki savcılıga verirdim.yinede indirdiğim zamana acıyorum cope attıgım için atık olarak enerji olarak bos yer kaplattıgm içinde.

ne diyebilrmki muzik sektorude aynı kim ajdar sevidi diye suclayabilrsinki.sana bf yi sevenlere iyi SP ler dilerim.far cry demosunu izlemek bile bana zevk veriyor.ve elimden geldiğince iyi oyun yapanların arkadasında duracagım.birileri emek verdi diye veya tahtı var diye haksz yere ovmelerine musade etmem.

Dayı tamam grafik süper, sesler çok güzel(özellikle karadenizli amerikan komutan, başka hiçbir oyunda yok bu) ve müziklerde kaliteli. Bence Crysis 3 'ten sonra Crysis 4 'te sadece müzik olmalı. Görüntü olmasın müzikler bize yeter. Hikayede süper ötesi. Zaten oyunun hikayesi konulu senaryoların hepsinden çok daha iyi. Yayaya şaşaşa kıraysis çok yaşa!

• sp crysis mp bf3 ama ben mp oynayamıyom.o yüzden crysis +1
  • quote:

Sen diyorsun Ankara, ben diyorum Ankara 'da Etimesgut, sen benim dediğimi inanılmaz yanlış anlayıp Ankara 'da Sultanahmet diyorsun. Birincisi müzik sektöründe olduğunu gördük, orada kal anlamını çıkaramamışsın. Ben oyun sektörü diyorum, sen bana oyun oynama sektörü diyorsun. Allah için oyun oynama sektörü nedir? Allah bilir şuraya Crysis domates-biber karışımı oyun desem domates biber sektörü çıkartırsın ya hadi neyse..

Kimse burada BF3 'ün SP 'ını övmüyor. Herkesin bahsettiği MP 'ın yeri. CoD 1-2-4 'ün SP 'ını beğenmiyenleri dövüyorlar, pataklıyorlar. Sanırım olay senin otuz yaş üstü olmanla alakası orta yaş krizine girmenden dolayı süper şeylerden zevk alamayıp Crysis gibi, Far Cry gibi "catapat oyunları" ancak işte ooo grafik süper ooo amerikan komutan laz çıktı vsvs bunlardan dolayı olabilir. Bence eoyunlardan çok kendine hobi bul, orta çağ krizini atlatmak sıkıntı olabiliyor kişiden kişiye.

1-Sen kimseyle böyle konuşamassın,askerlik arkadaşın değil ayağını denk al.
    2-Sen hiç Shadow Of Clossus,Journey veya MGS oynadın mı?Oynamadıysan burada ne ahkam kesebilirsin grafik,ses ve hikaye konusunda nede kendinden büyük birine hakaret edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.A.Cooper -- 24 Ocak 2013; 0:16:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Crysis 2 al hem Türkçe Hem multiside zevkli , görünmezlik filan var. BF3 online oynamadım icin bisey diyemeyecegim [BF3 CD key alınır ]
  • SP de Crysis 2 MP de BF3 bence.
    Hoş Crytek in yeterince üstüne düşmemesi sonucu azalan oyuncu sayısı ve serverlar olmasa ikisede değil Crysis Wars Mp için tabi
  • yorumlara bak ya...
    korsan indirip oynuyorsunuz sonra gelip sallıyorsunuz bir tarafınızdan.multiplayer ve singleplayer olarak iki taraftan denemek gerek.
    biriside fps'de neden multiplayer düşkünlüğünüz var demiş.gerçekten tebrik ediyorum bunu nerden çıkardıysa artık.
    evet, ben bu tür oyunları multiplayer için alıyorum.ve singleplayerdan sıkıldığım için multiplayera geçmek gibi bir olay yok, singleplayer multiplayer antremanı oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 24 Ocak 2013; 2:39:44 >
  • sırf antrenman içnimi milyon dolar harcanıyor hikayeler için ne bilim müzikler için yada TR cevirmek için bu saydıklarımın hiç biri mp de yokta o yuzden.evet cratsis mp oıyunu değildir ben buna zaten bisey demiyorum.ama sunu diyorum ilk mesajımdaki gibi crysis senin yonettiğin bir film gibi.nasılki izlediğin filmler yılalrca tad bırakır oyle.haa ama ben böle bi zevk istemiyorum surekli bişey olsun aktif olsun derseniz multiplayer ı secmissiniz demeık sansınız bol zevkiniz bol olsun ben multiden zevk almıyorum.yıllarca uzerinde dusunulmus ve ypaılandırılmıs sonu merakla biten ve bizler için ozenle hazırlanan SP bin gelişiminden zevk alıyorum.

arkadas yazmıs sp den sıkılıyorum diye olabilir tabi bu zevk meselesi.ben sadece hisetklerimi crysis ın cod gibi oyunlar ile aralarında daglar oldugnu belirtmek istedim.
    bunu muzisyen kimliğimle soledim ates etme sesleri ornek.
    biride cıkar gorsel uzman olarak oda crysis der.biri daha cıkar hikaye uzmanı eger oda crysis derse o zaman cod yada bf diyebilecek agzı kalırmı arkadasın onuda cok merak ediyorum.ben böle konusmazdım ama arakdas bu tarz konusmalar ile anlasmayı seviyor galiba.

ben suan far cry 3 bitirmek uzereyim malesef pek begenmedim fazla akmıyor oyun farmville benzetmisler dicem ayıp olcak :) cicek topluyoruz falan. espri tabi tam bitirmedim.

neyse surda 1 ay kaldı benm için sabırsızlıkla cryss 3 bekliyorum sonra zatenn 4 e kadar rafa kaldırcam ekran kartı sahsen.far cry için acmıstım.
    birde metro için acmıstım onceden ama sanırım metro becermedim bıraktım yarıda oysa tansion iyi gibiydi fakat oda akmadı bende tabi bu benmle alakalı beceremdim diyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 24 Ocak 2013; 7:19:06 >

• ayrıca Crysis de laz olayını bende kabullenemiyorum gereksiz ve oyundan sogutan bir durum.cevat yerli bunu duyarakmı yaptı bilmiyorum illaki bilgisi var TR cevirmede fakat oyun baslarken ciddi bir askeri görevde hacen gelimisun gibi bir cumle oyuna gercekten de gölge dusurmustu.karadenizle ilgili değil tabi durum hangi yore olursa olsun sive olmamalıyıdı sonuna kadar katılıyorum.Durum için üstüme duseni yapıp mail attım ama tabi nafile :) umarım bu hataları yapmazlar bidaha.
  • ya far cry 3 crysis dan guzel sanırım crysis 3 den daha guzel.can oyunum crysis ı kalbimde 2 ye aldım :(

far cry 3 tarzı oyun arıyoum arkadaslar ve mumkunse COD ve BF benzemesin aman uzktan yakından :):)

yaş grubu yuakrdaki gibi dimi :( o kadar mı dustu ya yas gurubu ben yazmiyim artık o zaman COD işte dediğim bu bası introsu cok hos ama siz oyuna balsadınızmı bi ates ettiniz mi oaly bitiyo zaten.yurumuo olmuyo adam oluo hisetmiyorum ates ediyorm hisetmiyorum boma atıyorum hisetmiyorum facebook oyunu acıyorum biraz daha iyi

neyse ya neyi zorluyorumki.BF de aynı rezillik aynı yas grubumu oynuyor bilmiyorum onuda puff

• yorum yapmazdım ama baktım olacak gibi degil

arkadasım söyle söyleyeyim orjinal olarak alırsan ve mp oynucaksan tabiki bf3 bu tartışmasızdır.
    hangi oyunda motara c4 döseyip tanka gönderip patlatıosun yani... ayrıca crysis onlinede adam yok bos bos takılırsın

ama eger korsan indirecem sp oynamak istiyorum diyorsan tabiki crysis bf3 sp sison derece berbat ikisinide oynadım sonucta
    ne alacagına baglı olarak mp ise bf 3 sp ise crysis 2
  • Konunun ilk mesajlari ne oyle gulmekten öldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverMasTeR

Hangisi beyler ?

CRYSİS 1 derim.2 berbat sakın alma.

neyi berbat hocam acıklarmısın ?
    konusu biraz garip olabilir ama en azından bi muisyen olarak soliyim (ki senaryoyu unlu bi erif yazdı)
    müzik olarak ise 10 numara yapıo adamlar..hiç bir oyunda yok.net olarak soluyorum bunu.zaten kbps lerden de belli bu.
    cevat yerliyi tebrik ediyorum hiç bir ticari amac yok kendilerini adamıs adamlar helal olsun.
    cod gibi catapat sesli oyun yapmmaıslar yada bf gibi sallama bi oyun değil.MP için yapılmıs bi oyun işte BF de.tamamen ticaret.

2'yi sevmedim.Çünkü bana göre crysis doğada oynanırken daha güzel.New york'da kötü olmuş bence.Birde crysis 1'de aldığım heyecanı alamadım.Ama bf3 single'i düzelse süper oyun olur onu söyleeyim en azından bf4 için diyorum.Ha tabi şimdi crysis 3 var onu bende acayip merak ve heyecanla bekliyorum o ayrı konu.

açıklama için teşekkürler.

oleyse size gore warheard daha iyi.bilmiyorum ben newyorkda ikende cok zevk aldım.sanırım asırı tutkunum crysisa ondan olabilir.
    bf yi omur boyu pc den sildim malesef yani crtsis dan sonra bf oynayınca zaten tum oyunları indirmiştim hani zevk alayım diye.olamdı bi turlu.
    şimdi tum oyunlara sahibim ama ses kartımı kaldırdım crysis 3 cıkana kadar.kendimce deli gibi protesto ettim neye yarar tabi.
    ben multi sevmiyor ve oynamıyorum bilgim yok.multide bf iyi olabilir ama kınadıgım durum şu :

crysis gibi adamlar milyon dolarlık adamı tutuyor konu yapmaları için oysa bf tammen ticaret sallamıslar konuyu pc nin ustune kustum adeta böle oyun olurmu diye.

oyunlar ın hiç bi zaman multi için hazırlandıgını dusunmuyorum zaten yukarda belirttiğim gibi crysis da bunu yapmıyor.herkesin neti olcak diye bisede yok ayrıca.bana tuaf gelio bu durum.madem bf SP de kotu o zaman uyarı koymalılar diye dusunuyorum SP ölesinedir mecbur kaldıgımız için test içindir gibi..

ben kahve mi alıp geceleyin crysis oynayıp aldıgım zevki 35 yasıma kadar hiç bir oyundan almadım.zevkime guveniyorum. ve amerakada crysis ı gecen cod u lanetliyorum

umarım crysis amerikada 1.sıraya oturacak subat 22 de cevat yerli gururumuz hakettiğini umarım alacaktır.

unutmadan solemem lazım ya far cry demosundan cok etkilendim halen iniyor oynayamadımda.biraz geciktim oyunlara bu ara.demolarda pek yanılmıyorum ve far cry ın buyuk is yaptıgını dusunuyorum sanırım crysıs a tek rakip gibi.

yiğidi oldur hakkını yeme hangisi daha guzelse yazarım bende herkes gibi.

Zaten far cry 3'ünde arkasında crytek vardı ondan dolayıda süper bir dönüş yaptı.Ama şuan beklediğim 2 oyun 1)Crysis 3 2)Gta 5 bu ikisi beni 3 yıl idare eder :D

Tahminlerimde yanılmadım :)
    Şuan yer yüzünün en zevkli oyunu far cry 3'tür.
    Arkadaşlarım bi an önce oynasınlar.zorda oynasınlarda zor bitsin yoksa far cry dan sonra zevk alıncak oyun kesinlikle yok.crysisdan daha zevkli.

belki 1000 e ykaın oyun var elimde.codw3 dediler aman yarabbim irenc ötesi.abi bi tuaflık var ya ben gerizekalıyım yada cod u far cry dan üstün tutanlarda bi problem var.
    evet şimdide far cry 3 fanatiği oldum.
    benim için iyi oyun hangisi ise odur.saplantım yok görüldüğü üzere.crysis idi far cry 3 tahta oturdu.

Şimdi soruyorum far cry 3 bayrak çalma karakol basma (planlar kurma bu zevk..becere vb..) bu şekilde zevkli bi oyun yazın bileklerimi kesicem.
    yazcaklarınızın cogunuda oynadım tabi :)

metro light cerez olsada bitirdim ama yok boş abi.
    qutlast korku oynadım bende napim oyun yok :)

ah ahh bi oyun olsada oynasam 2 yıl bekleriz şimdi far cry 4 için karetsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

yorumlara bak ya...
    korsan indirip oynuyorsunuz sonra gelip sallıyorsunuz bir tarafınızdan.multiplayer ve singleplayer olarak iki taraftan denemek gerek.
    biriside fps'de neden multiplayer düşkünlüğünüz var demiş.gerçekten tebrik ediyorum bunu nerden çıkardıysa artık.
    evet, ben bu tür oyunları multiplayer için alıyorum.ve singleplayerdan sıkıldığım için multiplayera geçmek gibi bir olay yok, singleplayer multiplayer antremanı oluyor genelde.

Abi multi istiyosan zevk alcagın oyun m2 dir.
    ben size sölüyorum işte abi olarak bak aşağıdaki şekilde iddam var yazıyorum :

Yer yüzünün en iyi mp oyunu metin2 dir.
    yer yüzünün en iyi single player oyunu far cry 3 tür.
    bu kadar iddalıyım işte varsa karşıt düşüncen oyun adını yazarsın.

ha bu arada m2 ye bulaşmayın..bakmayın sölediğime.hayatınızdan bi kaç yılı alır ve farkında olmazsınız.açıkcası keske oynamasaydım zor bıraktım.m2 yi kapatmalılar bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.