Şimdi Ara

Crysis2 mi Battle Field 3 mü ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverMasTeR

Hangisi beyler ?

CRYSİS 1 derim.2 berbat sakın alma.

neyi berbat hocam acıklarmısın ?
    konusu biraz garip olabilir ama en azından bi muisyen olarak soliyim (ki senaryoyu unlu bi erif yazdı)
    müzik olarak ise 10 numara yapıo adamlar..hiç bir oyunda yok.net olarak soluyorum bunu.zaten kbps lerden de belli bu.
    cevat yerliyi tebrik ediyorum hiç bir ticari amac yok kendilerini adamıs adamlar helal olsun.
    cod gibi catapat sesli oyun yapmmaıslar yada bf gibi sallama bi oyun değil.MP için yapılmıs bi oyun işte BF de.tamamen ticaret.

2'yi sevmedim.Çünkü bana göre crysis doğada oynanırken daha güzel.New york'da kötü olmuş bence.Birde crysis 1'de aldığım heyecanı alamadım.Ama bf3 single'i düzelse süper oyun olur onu söyleeyim en azından bf4 için diyorum.Ha tabi şimdi crysis 3 var onu bende acayip merak ve heyecanla bekliyorum o ayrı konu.

açıklama için teşekkürler.

oleyse size gore warheard daha iyi.bilmiyorum ben newyorkda ikende cok zevk aldım.sanırım asırı tutkunum crysisa ondan olabilir.
    bf yi omur boyu pc den sildim malesef yani crtsis dan sonra bf oynayınca zaten tum oyunları indirmiştim hani zevk alayım diye.olamdı bi turlu.
    şimdi tum oyunlara sahibim ama ses kartımı kaldırdım crysis 3 cıkana kadar.kendimce deli gibi protesto ettim neye yarar tabi.
    ben multi sevmiyor ve oynamıyorum bilgim yok.multide bf iyi olabilir ama kınadıgım durum şu :

crysis gibi adamlar milyon dolarlık adamı tutuyor konu yapmaları için oysa bf tammen ticaret sallamıslar konuyu pc nin ustune kustum adeta böle oyun olurmu diye.

oyunlar ın hiç bi zaman multi için hazırlandıgını dusunmuyorum zaten yukarda belirttiğim gibi crysis da bunu yapmıyor.herkesin neti olcak diye bisede yok ayrıca.bana tuaf gelio bu durum.madem bf SP de kotu o zaman uyarı koymalılar diye dusunuyorum SP ölesinedir mecbur kaldıgımız için test içindir gibi..

ben kahve mi alıp geceleyin crysis oynayıp aldıgım zevki 35 yasıma kadar hiç bir oyundan almadım.zevkime guveniyorum. ve amerakada crysis ı gecen cod u lanetliyorum

umarım crysis amerikada 1.sıraya oturacak subat 22 de cevat yerli gururumuz hakettiğini umarım alacaktır.

unutmadan solemem lazım ya far cry demosundan cok etkilendim halen iniyor oynayamadımda.biraz geciktim oyunlara bu ara.demolarda pek yanılmıyorum ve far cry ın buyuk is yaptıgını dusunuyorum sanırım crysıs a tek rakip gibi.

yiğidi oldur hakkını yeme hangisi daha guzelse yazarım bende herkes gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

İkiside kötü

iyi olan bi oyun onerebilrmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

Crysiste neymiş la her yönden BF3 akar

hocam bence sen omur boyu işte bf 3 sonra bf 4 böle aynı adamları oldu dur ole oyna derim zaten öle yapıyosun galiba :) önceden de emin,m catapat sesli cod u oynamıssındır bitirmissindir nasıl bir ızdıraptrı o.hayatımda oynamaya dayanamadıgm 2. oyun cod serisi amerikada kafayı yemis 3.yapmıs cod u.tuaf.

anlatamıyorum galiba crysisı bir film olarak dusunun ve filmi yonetiyosunuz hangi oyunda var bu ?
    evet crysis multi iyi olmayabilir kullanıcısı az olabilir ama diyorum ya multi için yapılmıyor crysis.ticari bi amacı yok ben buna eminim.

bf 3 yada 4 ü yılalrca oynayabşilrsin ama 3 gunde crysis 3 ü bitirirsin ve crysis ın 1dk sında aldıgın zevki bf 1 yıl alamazsın.
    sanırım yas buyuk olunca ya benden geçmiş haberim yok yada geçekten birileri sizi kandırıyor.

• bf3 grafik ve sesleriyle güzel hocam ilk multiplayer deneyimim , singleside iyi ama o kadar değil. codun multi kötü singleplayeri güzeldi sadece modernwarfare serisi oda crysis serisine gelirsek hepsini oynadım fakat crysis 3 ü highda oynamak için yeni pc dizmem gerecek. crysis serisinin singlesi güzeldir multiplayeri kötü dediğin gibi crysis singleplayer oyun olarak güzel oldugunu düşünüyorum. fakat multiplayer oyun arıyosan bf3ten şaşma he ama arkadaş grubun olacak oyunda birlikte dolanınca o zaman oyun bal dök yala kıvamına geliyo :)
  • Berbat yapay zekası yüzünden direk Crysis 2'yi atar BF3 derim.
  • quote:

quote:

hocam bence sen omur boyu işte bf 3 sonra bf 4 böle aynı adamları oldu dur ole oyna derim zaten öle yapıyosun galiba :) önceden de emin,m catapat sesli cod u oynamıssındır bitirmissindir nasıl bir ızdıraptrı o.hayatımda oynamaya dayanamadıgm 2. oyun cod serisi amerikada kafayı yemis 3.yapmıs cod u.tuaf.

anlatamıyorum galiba crysisı bir film olarak dusunun ve filmi yonetiyosunuz hangi oyunda var bu ?
    evet crysis multi iyi olmayabilir kullanıcısı az olabilir ama diyorum ya multi için yapılmıyor crysis.ticari bi amacı yok ben buna eminim.

bf 3 yada 4 ü yılalrca oynayabşilrsin ama 3 gunde crysis 3 ü bitirirsin ve crysis ın 1dk sında aldıgın zevki bf 1 yıl alamazsın.
    sanırım yas buyuk olunca ya benden geçmiş haberim yok yada geçekten birileri sizi kandırıyor.

Eğer Crysis bir filmse IMDB 'den 0.3 'ü zor görür. Hayatımda internet kafede oyun oynayıpta 10 dakikada beni uykuya sokan bir oyun hatırlamıyorum. Hatta şu yazıyı yazarken bile esnedim. O kadar sıkıcı bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 23 Ocak 2013; 0:56:46 >

• hiç biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

quote:

Eğer Crysis bir filmse IMDB 'den 0.3 'ü zor görür. Hayatımda internet kafede oyun oynayıpta 10 dakikada beni uykuya sokan bir oyun hatırlamıyorum. Hatta şu yazıyı yazarken bile esnedim. O kadar sıkıcı bir oyun.

Aynen katılıyorum. Anlamıyorum bizim gençlerimizin bu crysis hayranlığını. Berbat ve klişe bir senaryosu var. Tamam haklısınız grafikleri muhteşem ama içi full efekt dolu berbat senaryolu bir filmi izlermisiniz? Tamam yapımcıları Türk olabilir bizden olabilir. Bundan gurur duyuyoruz hepimiz. Ama malesef başarıları bir benchmark yapmaktan öteye gitmiyor şu durumda. Grafiklere ayırdıkları bütçenin yarısını senaryoya ne biileyim müziklere ayırsalar. Ortaya Bioshock gibi orjinal fikirler ile gelseler. Müzikleri ne bileyim Hans Zimmer'a falan yaptırsalar. Sadece gözümüzü değil de gönlümüzü de ferahlatsalar ortaya bir sanat eseri koymuş olurlar. Bu benchmark sevdası ile malesef bir yere varamayacaklar. Efekt ve grafikler ile sadece günü kurtarabilirsiniz. Ama orjinal bir senaryo ile üründe hiç bir göz alıcılık olmasa dahi efsane olma şansınız var. En güzel örnek bana ve dünyanın büyük bir kısmı için dünyanın en güzel filmi olan Esaretin bedeli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

quote:

quote:

quote:

Aynen katılıyorum. Anlamıyorum bizim gençlerimizin bu crysis hayranlığını. Berbat ve klişe bir senaryosu var. Tamam haklısınız grafikleri muhteşem ama içi full efekt dolu berbat senaryolu bir filmi izlermisiniz? Tamam yapımcıları Türk olabilir bizden olabilir. Bundan gurur duyuyoruz hepimiz. Ama malesef başarıları bir benchmark yapmaktan öteye gitmiyor şu durumda. Grafiklere ayırdıkları bütçenin yarısını senaryoya ne biileyim müziklere ayırsalar. Ortaya Bioshock gibi orjinal fikirler ile gelseler. Müzikleri ne bileyim Hans Zimmer'a falan yaptırsalar. Sadece gözümüzü değil de gönlümüzü de ferahlatsalar ortaya bir sanat eseri koymuş olurlar. Bu benchmark sevdası ile malesef bir yere varamayacaklar. Efekt ve grafikler ile sadece günü kurtarabilirsiniz. Ama orjinal bir senaryo ile üründe hiç bir göz alıcılık olmasa dahi efsane olma şansınız var. En güzel örnek bana ve dünyanın büyük bir kısmı için dünyanın en güzel filmi olan Esaretin bedeli gibi.

Crysis 2 hakkında pek bilgi sahibi değilsin anlaşılan. Çünkü Grafiklere ayırdıkları bütçenin yarısını senaryoya ne biileyim müziklere ayırsalar. Ortaya Bioshock gibi orjinal fikirler ile gelseler. Müzikleri ne bileyim Hans Zimmer'a falan yaptırsalar demişsin de.

Crysis 2 oyunun müziklerinin %90'nı Hans Zimmer tarafından yapıldı.

http://www.imdb.com/name/nm0001877/ buyur bu da en sağlam kaynak. Görev aldığı yapımlar listesin de 2011 yılının 7 sırasına bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

quote:

quote:

quote:

Crysis 2 hakkında pek bilgi sahibi değilsin anlaşılan. Çünkü Grafiklere ayırdıkları bütçenin yarısını senaryoya ne biileyim müziklere ayırsalar. Ortaya Bioshock gibi orjinal fikirler ile gelseler. Müzikleri ne bileyim Hans Zimmer'a falan yaptırsalar demişsin de.

http://www.imdb.com/name/nm0001877/ buyur bu da en sağlam kaynak. Görev aldığı yapımlar listesin de 2011 yılının 7 sırasına bakabilirsin.

Demek ki Hans zimmer bile kurtaramamış oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

quote:

quote:

quote:

Hans Zimmer yetmiyor maalesef. Crysis 2 yapılırken senaryo olarak Half-Life 'ı öğretmenleri olarak gördüklerini açıkladılar ama Super Mario 'nun senaryosu Crysis 'i sollar.

• hocam bakın muzik arakdasın dediği gibi saolsun hakkı vermiş işte ünlü bi kişi yapmıs gerçi ben onlarla pek ilgim yok :) müzsiyenn oldugum için en ufak kbps yi duuyorum ya inanın anlıyorum.müzikler ve efektler nefis.
    sadece ispat olsun diye işte alın yukarda unlu bir isim.

birde senaryo demişsiniz kotu diye.senoryo içinde aynı unlu bir isim yaptı buna nediceksiniz ?

herşey 4/4 luk ama asıl ben anlmıyorum ne istiyosunuz crysis dan ? kusurabakamyın benim midem cod bf almıyor dayanamıyorum.oynayamıyorum en sıkıcı anımda acamıyorum.multi bise demiyorum denemedim multi ayrı bi dunya zaten.
    acıkcası multi biseler oynasam m2 90 levelimi alırım takılırım oda ayrı bişe :) yada face den acarım bise en azından arakdaslarımı gecerim :) ya ne bilim lutfen ben size garanti ediyorum crysis 3 cok iyi olacak.

ya şu cod ve bf yerine far cry deseler keske valla hiç canım acımaz cunku demoları cok hos ya :) iniyor ve bakalım nasıl olcak 2013 de heralde catapat sesli bişeler duymayız dimi ya zaten catapat olsa bile grafikleri guzel.
    diyorumya 1-2 şey guzel olsun ben yine oynarım ama cod asla!bf mi asla

• Dostum sen müzik sektörüne geri dön, oyun sektörü ile biz ilgileniriz. Olay işin başında ünlülerin yer alması değil, düzgün bir şekilde oyun yapılması. Açıkçası ben Crysis 2 oynarken bu senaryoyu Roland Emmerich 'in yazdığından şüphelendim. Tam o adamlık oyun olmuş. Yaratıklar ile full yıkımı ekle, üstüne grafik bereketini koy milletin gözünü boya ve bunun adına Crysis koy.
  • quote:

Dostum sen müzik sektörüne geri dön, oyun sektörü ile biz ilgileniriz. Olay işin başında ünlülerin yer alması değil, düzgün bir şekilde oyun yapılması. Açıkçası ben Crysis 2 oynarken bu senaryoyu Roland Emmerich 'in yazdığından şüphelendim. Tam o adamlık oyun olmuş. Yaratıklar ile full yıkımı ekle, üstüne grafik bereketini koy milletin gözünü boya ve bunun adına Crysis koy.

Ben zaten müzik sektöründeyim ve sizleri bilgilendirdim sadece cunku oyun nihayetinde görsel ve duysaldır baska algısı yok.

Ayrıca oyun oynama sektoru dieyede bişe yok ki eminim sizden cok oyun kurdum ve sildim bf cod basta olmak üzere.

ünlülerin yer alması tabiiki önemsiz ustteki yazımı demekki okummaıssınız zaten oyunlarıda böle oynuyosunuz galiba okumadan yada bakmadanmı diyelim..asıl sorunlarda sorunda burdan mı geliyor acaba bilmiyorum..

son olarak da evet yıkmak kesmek dagıtmak bu eglenceli bişey zaten.ciddi bişe yapıyor olsa idik adı oyun olmazdı.üstelik olmayan seyler olursa bi oyunda bu da ayrı bi zevk.kim normal yasadıgını oyunda da yasamak siterki farklı olacak tabi.

gunluk yemek yemek wc ye gitmek gibi bir oyun sevebilrsiniz saygı duyarım tabi.

sanırım bu yazısmalarda insanlar okuyarak kimler bi taraf oldugunu kimlerin objektif ve kimlerin öylesine yazdıgını anlayabilir.

bu arada evet size bırakmak istiyorum ama bırakıncada işte durum ortada.BF nin SP sine bile iyi diyen oldukca bf 4 de cıksa 14 de cıksa bf den hiç bişe olmaz tamamen ticaret.alan veren memnun siz vermeye devam edin tabi mutlulugunuzu bozmayalım :)

far cry crsysis gibi oyunlar benim gönlumde daima 1.sırada.cod gibi catapat oyunları ancak işte liselilerin coounter strike gibi oyunları sevdklerinden aynı tarz oldugu için işte hak etmediği bir yere gelmiş malesef.

bence bu başarı değil oyunları oynayanların yas ortalamasına bakarsak sanmıyorumki cod ve bf yi benm gibi 30 yaş üstü oynasın.gerçi 15 yasında bi çocuk bile silha sesini falan bilir ama bilmiyorum.evet benm içni ses önemli.görüntüde önemli.gerçekten sesim ve gozlerim olmasa idi o zaman cod ve bf oynardım bende diyerek saygılarımı sunuyorum.

• Kamera şakası değil mi? Nereye el sallıyoruz tam olarak?

Arkadaş konunun saçmalığına gel Battlefield 3 ile Crysis 2 gibi saçma bir oyun karşılaştırılamaz saygısızlık olur.

Crysis 2 grafikten başka hiç bir şeye sahip olmayan vasat ötesi bir oyun ve oyunu alalı yaklaşık 8 ay olmasına rağmen multiplayer modunu hala zevkle oynadığım Battlefield 3 karşılaştırması mı?

Lütfen diyorum bi arkadaşda üst tarafta tutturmuş ''Müzikleri iyi'' ne yapalım yani biz oyun oynarken müziklerden mi zevk alıyoruz müzik dinlemek istersem müzik dinlerim arkadaş oyundan bahsediyoruz adam tutturmuş müzikler de müzikler.

Şu oyuna duyduğunuz sevgi sadece grafiklerinin iyi olması ve oyunun Türkçe olması yüzünden başka da bir numarası yok zaten oyunun.

Ama yok hiç olur mu? Müzikleri Hans Zimmer tarafından yapılmış oooo o zaman oynayalım BF 3 ten iyi zaten müzikleri Hans Zimmer yaptıysa zaten bitmiştir.

• Yahu adam neyi savunmuş siz neyi savunuyonuz arkadaş tamam BF3 ün multisi mükemmel ona laf diyen yok ben kendimde öyle düşünüyorum ama Crysis 2 yi singleda çöpe atmakta yazıktır yani ben şahsen Crysis 1, Crysis Warhead, Crysis 2 oynadıktan sonra diğer oyunların hiçbirinde ateş ettiğimi anlamadım doğruduzgün, Crysis 2 bu hissi çok sağlam veriyor o arabalardan söküp aldığımız ağır makineliler ateş ederken sarsılmalar yankılanmalar falan acayip zevkli bence buna sıkıcı diyorsan ne diyeyim ben sana artık oyunun kendine has zevklerinden en önemlisi bu bence. Adamda bunu savunuyo zaten konu nereye gitmiş.. Senaryosu klişe olabilir ama oyunlarında fanboyluğunu yapmamak lazım BF3 le ne yönden karşılaştırıldığına bağlı burda SP da Crysis 2 hertürlü daha zevkli, Multide BF3 tabiki kim hangisini oynamayı seviyorsa ona göre seçsin neyin kafası bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Ocak 2013; 8:16:29 >
  • Crysis için konusu klişe diyorlar ya sanki BF 3 ve Cod serilerinin konuları klişe değil. Gören de BF 3 ve Cod oyun dünyasına konu olarak yeni bir şeyler kattığını sanır. BF 3 iki defa baş dan sona oynayıp bitirdim ve şu an kutusunun içinde rafta duruyor. Bir daha ne zaman kurar da oynarım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein_Seyit

Arkadaşım Crysis Görsel Açıdan Çok Güzel Konusu Kötü Ama Battlefield 3 Konusu Grafiği Mükemmeldir Eğer Online Oynarsan Daha Süper Olur . Benden Söylemesi

konusu kötümü?

KESİNLİKLE CRYSİS 2 !!!! HİÇ DÜŞÜNMENE GEREK YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 23 Ocak 2013; 10:32:41 >
  • bf3 derim ben.
    crysis single ı 10 saat oynayıp bırakacan. multi de tırt. crysis seni 50-60 saat ya götürür ya götürmez.

bf3 ü single kötü ama asıl ortam multi de. zaten bf serisinin eski oyuncuları single uğramaz bile. rahat 200 saat götürür seni

adamda mesajı yazmış daha da uğramamış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverMasTeR

Hangisi beyler ?

CRYSİS 1 derim.2 berbat sakın alma.

neyi berbat hocam acıklarmısın ?
    konusu biraz garip olabilir ama en azından bi muisyen olarak soliyim (ki senaryoyu unlu bi erif yazdı)
    müzik olarak ise 10 numara yapıo adamlar..hiç bir oyunda yok.net olarak soluyorum bunu.zaten kbps lerden de belli bu.
    cevat yerliyi tebrik ediyorum hiç bir ticari amac yok kendilerini adamıs adamlar helal olsun.
    cod gibi catapat sesli oyun yapmmaıslar yada bf gibi sallama bi oyun değil.MP için yapılmıs bi oyun işte BF de.tamamen ticaret.

2'yi sevmedim.Çünkü bana göre crysis doğada oynanırken daha güzel.New york'da kötü olmuş bence.Birde crysis 1'de aldığım heyecanı alamadım.Ama bf3 single'i düzelse süper oyun olur onu söyleeyim en azından bf4 için diyorum.Ha tabi şimdi crysis 3 var onu bende acayip merak ve heyecanla bekliyorum o ayrı konu.

açıklama için teşekkürler.

oleyse size gore warheard daha iyi.bilmiyorum ben newyorkda ikende cok zevk aldım.sanırım asırı tutkunum crysisa ondan olabilir.
    bf yi omur boyu pc den sildim malesef yani crtsis dan sonra bf oynayınca zaten tum oyunları indirmiştim hani zevk alayım diye.olamdı bi turlu.
    şimdi tum oyunlara sahibim ama ses kartımı kaldırdım crysis 3 cıkana kadar.kendimce deli gibi protesto ettim neye yarar tabi.
    ben multi sevmiyor ve oynamıyorum bilgim yok.multide bf iyi olabilir ama kınadıgım durum şu :

crysis gibi adamlar milyon dolarlık adamı tutuyor konu yapmaları için oysa bf tammen ticaret sallamıslar konuyu pc nin ustune kustum adeta böle oyun olurmu diye.

oyunlar ın hiç bi zaman multi için hazırlandıgını dusunmuyorum zaten yukarda belirttiğim gibi crysis da bunu yapmıyor.herkesin neti olcak diye bisede yok ayrıca.bana tuaf gelio bu durum.madem bf SP de kotu o zaman uyarı koymalılar diye dusunuyorum SP ölesinedir mecbur kaldıgımız için test içindir gibi..

ben kahve mi alıp geceleyin crysis oynayıp aldıgım zevki 35 yasıma kadar hiç bir oyundan almadım.zevkime guveniyorum. ve amerakada crysis ı gecen cod u lanetliyorum

umarım crysis amerikada 1.sıraya oturacak subat 22 de cevat yerli gururumuz hakettiğini umarım alacaktır.

unutmadan solemem lazım ya far cry demosundan cok etkilendim halen iniyor oynayamadımda.biraz geciktim oyunlara bu ara.demolarda pek yanılmıyorum ve far cry ın buyuk is yaptıgını dusunuyorum sanırım crysıs a tek rakip gibi.

yiğidi oldur hakkını yeme hangisi daha guzelse yazarım bende herkes gibi.

Zaten far cry 3'ünde arkasında crytek vardı ondan dolayıda süper bir dönüş yaptı.Ama şuan beklediğim 2 oyun 1)Crysis 3 2)Gta 5 bu ikisi beni 3 yıl idare eder :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.