Şimdi Ara

Crysis2 mi Battle Field 3 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 2 Temmuz 2012; 15:36:06 >

• Arkadaşım Crysis Görsel Açıdan Çok Güzel Konusu Kötü Ama Battlefield 3 Konusu Grafiği Mükemmeldir Eğer Online Oynarsan Daha Süper Olur . Benden Söylemesi
  • CRYSİS 2:
    -Oynanabilirlik güzel.
    -Grafikler güzel ve 3D öynanabilirlik özelliği muhteşem! (çok gerçekçi)
    -Senaryo akıcı ve kaliteli.
    -Serinin en son oyunundan sonra her konuda gelişmiş.
    -Şehirde geçiyor ve girebileceğimiz yer sayısı çok fazla.
    -Harita kısır değil.

Crysis2 ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 2 Temmuz 2012; 15:45:10 >
  • Sormaya bile gerek yok. Mp oynayacaksan BF3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP'de BF'den bir cacık olmaz ama MP deyince ikisini yanyana koyma BF3 oyna. Ne yapacaksınız oyunlarla? Sadece SP için mi soruyorsunuz yoksa MP oynayacak mısınız?
  • BF3
  • Tabiki Crysis2 sen FPS oyunu alırken sanıyorum Multiplayer özelliğini daha sonraya saklıyosundur asıl amacın singleplayer oynamaktır diye düşünüyorum .

Crysis2'yi tek geçerim Bf3'de oynadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Skyrim mi diablo 3 mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dalgamı geçiyorsunuz ciddimisiniz? Crysis2 tabikide güldürmeyin insanı
  • BF3

Crysis neymiş.
  • ikisinide oynadım singleplayer modunda crysis 2 tartışmasız bence yani zevk meselesi aslında bence diye ekleyeyim :
  • Ya bu kadar multiplayer'e düşkünsen git mmorpg oyunlar oyna niye bu oyunlara bulaşıyosunki cidden arkadaş doğru söylemiş eminim sen bu tür oyunları alırken multiplayer aklının ucundan bile geçmiyodur .

Ayrıca Crysis2 En iyi Grafik motoru dalında ödül aldı. Türkçe konuşmalar ve Türkçe olmasıda işin cabası insanı kendine çekiyor .

İkiside farklı neticede ama crysis herzaman üstündür gerek estetik gerek grafik gerek senaryo gerek oynanış açısından.

OBJEKTİF OLUN. :)) CRYSİS ! ! !<<<
  • Medal of Honor Allied Assault
  • Cevap yazmayacaktım ama yorumlara baktım, herhal maytap geçiyorlar arkadaşlar dedim

1. Her iki oyunun da hikayesi tırt. İyi diyenlerin oynadığı son oyun Mario sanırım (aşağılamak için demiyorum). SP'si için alınacak oyun var Max Payne gibi, alınmayacak oyun var bunlar gibi.
    2. Crysis 2'i aldıktan 1.5 ay sonra oynamayı bıraktım, 3 ay önce neler olmuş bitmiş diye tekrar kurdum, birkaç el atıp tekrar bıraktım. BF3'ü 300 saate yakın oynadım, hala da oynuyorum.
    3. Crysis 2'de bir sürü bug var. Hileciler gırla.
    4. Battlefield 3 grafiksel anlamda daha iyi. Zaten Crysis 2'deki DX11 ve High Texture Pack sadece SP'de çalışıyor, multiplayer'da yok.

Aslında karşılaştırılması bile ayıp, MW3 diyeydin bari. Kısacası; BATTLEFIELD 3 ROCKS!
  • crysıs 2 orjınal alalı aylar oldu.multısını oynadıgım sure 1-2 saatı gecmez.bf3 soylemeye gerek yok.basından kalkamıyorum desem.

tabıkı bu dedıklerım multı ıcın.sıngle ıcın soylersek ıkısınınde agır basan yonu yok.
  • Arkadaşlar oyunu neden herkes multiplayer olarak ele almış onu anlamadım oyunu yapan kişiler singleplayer olarakmı yapıyor multiplayer'mi? onu bi düşünün ilk mmorpg oyun bu ya multiplayer diyonuz adamın asabını bozuyonuz oyunu single yada multi diye ayırmanız saçma ya single oynuyosan şu multi oynuyosan şu bu ne ya. ? Bi oyunu ele alıyosan onu kendisine özgü dalda alman lazım crysis'i yada bf3'ü multiplayerde almak ne ya? Multiplayer dediğin şey singleplayer'dan bıkan adamlar gelsin burda beraber oynasın anlamında.

BattleField3 'ü ben 1 gün yada 2 gün oynadım beğenmedim crysis2'yi bende hâlâ oynuyorum değil crysis2 'yi crysis'i bile oynuyorum başından kalkmadan oyun hiç olmadı yani hepsini geçtim eziyo Türkçe ve 3D özelliği var yapmayın.

CRYSİS alır götürür baba kimseyi dinlemez. tabi herkesin kendi zevki o ayrı.
  • BF3
  • Abi sana söyliyim hemen neden herkes multiplayer kısmını öne çıkardıklarını BF3'de multiplayerden başka birşey yok sanki oyun multiplayer oyunda sürekli onu vurguluyorlar doğru crysis multiplayer olarak çok iyi sayılmaz ama genel olarak zaten kendi katagorisinin en iyi oyunu. Crysis warhead harici Crysis ve Crysis2 güzel oyunlar. Crysis bile BF3'e toz yutturur bırak Crysis2'yi :))

Bf3 diyenler acaba crysis2 oynadımı çok merak ediyorum . ben bf3 oynadım Crysis2 kadar olamasada idare eder denecek kadardı fazla abartmaya gerek yok.! Abi ben kendim bilgisayarcıyım doğruya doğru söylerim müşterilerim bi ara bilgisayar toplarken hep Crysis2'yi kaldırır demi diye soru soruyorlardı . Bi ara sırf crysis2 için bilgisayar satışlarımın arttığını bilirim.
  • Abi saçmalamayın allah aşkına Crysis2 tabikide BF3'ne ya tiksinç oyun oynadım oynamaz olaydım Bf3 diyenler hiç oyun oynamayan ilk Bf3'ü gören topluluk sanırım.
  • Konuda fake hesaplar dolanıyo gibi

tabikide bf3

en azından mw3 ile karşılaştırmamanız güzel.
  • Singleplayer ise Crysis 2 Multiplayer ise Battlefield 3
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.