Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe olmayan versiyonunda bile Türkçe Autorun helal olsun !

ve ReadMe falan da Türkçe fakat sanırım kurulum sihirbazınını desteklememesinden dolayı kurulum ingilizce oluyor...
  • Bende şaşırdım o türkçe autorun olayına. Garip
  • quote:

Orjinalden alıntı: emseth

sizi biraz eleştirmek istiyorum sonunda bir türk grubu çıkıp adam gibi oyun yapmaya başladı ve adamlar yeteri kadar satmıyacağını bile bile bizim için oyunu türkçe bile yaptılar ilk crysis çıktığında hepimiz kafayı yedik daha önce böle bir duygu yaşamışmıydınız? hayır! şimdi ise sürekli crytek tartışılmakta yok şunu becerememişlerde yok bunu becerememişlerde gerçekten ayıp ediyorsunuz ve sizlere kızdığım en büyük olay ise oyunu netten indirmeniz hani destek vericektik hani sadece orjinal alıcaktık ? diyorsunuzki ben orjinalini çıkınca zaten alıcam .. bu saatten sonra alsan ne olurki ? bu oyunu indirerek zaten sitelerden indirimini daha cazip bir hale getirdiniz oranları yükselttiniz 3 gün bekleyemediniz ben daha fazla birşey demiyorum ama şunu bilinki kendinizi kandırmaktan başka birşey yapmadınız siz kendi vatandaşlarınıza saygısızlık yaptınız.. teşekkürler.. şimdi crytek ' i eleştirebilirsiniz...

Ağzına sağlık... Duyarlı kişiler Türkiye'deki satışları Crysis'teki gibi yüksek tutucaktır bu seferde. Crysis Wars yeniden düzenlenmiş eski maplar , yeni maplar ve yeni team instant action maplarla toplam 21 map içeriyor. Autodownloader da geliyor Crysis Wars'la birlikte. Bu da demek oluyor ki hakettiği yeri bulucak Crysis Wars mp ile....

işte ilk örneği >>>

Crysis Wars in the ESL! (Electronic Sports League)

quote:

ESL Ladders
    The ESL will be offering the following ladders for you to compete on:

* Instant Action 1on1
    * Team Instant Action 2on2
    * PowerStruggle 3on3
    * PowerStruggle 5on5

bütün haber >http://www.crymod.com/thread.php?threadid=37021&sid=bf3a86906120202bf9af1f115d5585ea

Wars yeni team instant action map Video >http://www.gametrailers.com/player/usermovies/257783.html
    Video yu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

---------------------------------------------------------------
    Official Crysis Warhead Launch Trailer
    Crysis Warhead Trailer
    Official Crysis Warhead Teaser Trailer!
    http://www.crytek.com/games/crysis-warhead/videos/
    ---------------------------------------------------------------

. biraz daha özendirelim :Phttp://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=24319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 20 Eylül 2008; 16:25:21 >

• Crysis warhead 7 bölümden oluşuyor.Grafik kalitesi olarak ilk oyuna göre daha gelişmiş,özellikle high(gamer) ile very high(enthusiast) arasındaki fark muazzam. Denizin dalgalanması ilk oyuna göre daha fazla ve güzel (özellikle enthusiast ayarında).Renkler gamer ayrında solgun cansız iken,enthusiast ayarında çok daha canlı ve hoş görünüyor işin kötü tarafı 40 larda olan fps birden 25 e iniyor.Ram kullanımı:yüksek ve en yüksek ayarlarda 1.5-1.6 gb civarında.Oyun zevkli ama kısa ve kolay olmuş (ilk oyuna göre) .Umarım bir gün herkes bu oyunu Enthusiast ayarlarda oynar Crysis warhead bitti sıra crysis wars da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 20 Eylül 2008; 16:05:17 >

• Panelimdeki sistemle oyunu 1152ye 768 medium ayalarda ort. 40-50 fps arası oynadım..

Tabi karanlıktı belki aydınlıkta daha fazla kasar..

Hem güç kaynağımın yetersizliği hem de ramimin az oluşundan dolayı fazla oynayamadım ve ayarları arttıramadım ama ikisini de temin edip orjinal oyunla birlikte rahat rahat oynamak gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 20 Eylül 2008; 16:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emseth

sizi biraz eleştirmek istiyorum sonunda bir türk grubu çıkıp adam gibi oyun yapmaya başladı ve adamlar yeteri kadar satmıyacağını bile bile bizim için oyunu türkçe bile yaptılar ilk crysis çıktığında hepimiz kafayı yedik daha önce böle bir duygu yaşamışmıydınız? hayır! şimdi ise sürekli crytek tartışılmakta yok şunu becerememişlerde yok bunu becerememişlerde gerçekten ayıp ediyorsunuz ve sizlere kızdığım en büyük olay ise oyunu netten indirmeniz hani destek vericektik hani sadece orjinal alıcaktık ? diyorsunuzki ben orjinalini çıkınca zaten alıcam .. bu saatten sonra alsan ne olurki ? bu oyunu indirerek zaten sitelerden indirimini daha cazip bir hale getirdiniz oranları yükselttiniz 3 gün bekleyemediniz ben daha fazla birşey demiyorum ama şunu bilinki kendinizi kandırmaktan başka birşey yapmadınız siz kendi vatandaşlarınıza saygısızlık yaptınız.. teşekkürler.. şimdi crytek ' i eleştirebilirsiniz...

Ya aga iyi güzel diyorsunda,bekle bekle insan dayanamıyor ben oyunu orjinal alacam fakat hiç bi yerde yok o yüzden internetten indiriyorum orjinalide bulduğum gibi alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal_53 -- 20 Eylül 2008; 16:13:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: genculus

Crysis warhead 7 bölümden oluşuyor.Grafik kalitesi olarak ilk oyuna göre daha gelişmiş,özellikle high(gamer) ile very high(enthusiast) arasındaki fark muazzam. Denizin dalgalanması ilk oyuna göre daha fazla ve güzel (özellikle enthusiast ayarında).Renkler gamer ayrında solgun cansız iken,enthusiast ayarında çok daha canlı ve hoş görünüyor işin kötü tarafı 40 larda olan fps birden 25 e iniyor.Ram kullanımı:yüksek ve en yüksek ayarlarda 1.5-1.6 gb civarında.Oyun zevkli ama kısa ve kolay olmuş (ilk oyuna göre) .Umarım bir gün herkes bu oyunu Enthusiast ayarlarda oynar Crysis warhead bitti sıra crysis wars da

7 bölüm bemin dişimin kovuğuna yetmez ama aksiyon varsa sorun yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

oyun bıttı bıle uzun zamandır fps oynamıordum ıyı geldı acıkcası , tavsıye ederım

hangi ayarlarda oynadın ve kaç fps aldın merak ettim,yazarsan sevinirim

1024*768 de herseyı 2. seyıyeye cektım , sadece sesı gamer ve shaderı da mınımum yapmak zorunda kaldım , fps cogu yerde 35 den yukarı olsa da zaman zaman 22 23 lere de ındıgı oldu , oyunu 800*600 de full 2. ve 3. sevıyelerde de denedım , shader acıldıgı zaman harıka oluyor ama fps cok dusuyor , ben butun bu ayarları su yukarıdan asagıya baktıgımız kalabalık askerlerın arasına dalıp ormanı hızla gectıgımız bolumun basında yaptım kı butun ormanı yukardan gordugu ve de yagmur yagdıgı ıcın en fazla zorlayan yer kartı , herneyse oyun guzeldı hemen bıtırenlerı anlamayanlar var valla ben uzun zamandır fps oynamamıstım hatta Crysis ı yenıden kurup oynayacaktım o derece bunu ındırdım ve bı cırpıda bıtırdım sahura kadar , ayrıca turkcesını de oynarım onun tadı ayrı fakat ıngılızce de gayet konusmaları altyazıyı anladıgım ıcın sorun olmadı yanı oyunu sımdıden tavsıye ederım turkcesı gec cıkacaksa

• quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

az önce yarım saat kadar wars oynadım.düzgün pingli bir server olursa eglenceli bir oyun olur

Arkadaşım rica etsem ss verebilirmisin wars dan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

. biraz daha özendirelim :Phttp://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=24319

Bu ne yaw,adam abartmış resmen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

Bu ne yaw,adam abartmış resmen!

bencede

• Acayip merak ediyorum oyunu bakalım nasıl dayanacam.İnşallah hemen kargolarlar.
  • @smd

dalgamı geçiyon birader
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

@amo sistemin harbiden iyiymiş...Resimler gerçekten etkileyici...

Ama burdan bişi öğrendm bu PC'lere para dayanmaz.Kartın fiyatına baktım 500 milyon ula dedim ps3 mü alıoz :D Ben yetişemem valla

ben bundan 1.5 sene önce sırf 8800 gtx 648mb 328bit 700tl vermiştim hiç gözüme gelmemişti oynıycam oyunları düşününceki oparayı oplamak epey canımı sıkmıştıı gtx 260 ve 280 cok daha i kartlaar ozmanki durumunaa göree ucuz ekran kartlarıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Acayip merak ediyorum oyunu bakalım nasıl dayanacam.İnşallah hemen kargolarlar.

sen çorumun neresindensin
    bu arada fazla sevinme çoruma kargoyla 3 günde anca geliyo oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@smd

dalgamı geçiyon birader

Dalga derken pardon ?
  • İlk oyunu x1550 ile bitirdim ama az önce biraz oynayayım dedim bu kadar oyun bu kart ile gitmeyecek anlaşıldı yeni bir kart lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Acayip merak ediyorum oyunu bakalım nasıl dayanacam.İnşallah hemen kargolarlar.

sen çorumun neresindensin
    bu arada fazla sevinme çoruma kargoyla 3 günde anca geliyo oyun

Merkez ama şuana kadarki en uzun kargo 2 gün sürdü.İnşallah bu 1 gün sürer.
    Hoba sayfa başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fields of Athenry -- 20 Eylül 2008; 19:51:29 >

• 1-oyunun başlangıcına aşık oldum psyhco manyak hareketler yapıyo askerlere el sallıyo sora max speed yapıp kamyona falan atlıyo sonra yandan roket falan atıyolar sayko gene atlıyo zıplıyo bişeler yapıyo artistik hareketlerle hepsini hallediyo vs .vs. manyak bişe olmuş deliriyodum izlerken ekran kartınız iyiyse fullde açın süper gözüküyo bide şöyle düşünün bende X800GT var ben bu kartla bile böle düşünüyorum (çöz:1280x1024,graph:minimum)

2-oyun adanın diğer tarafında geçmekle beraber bi bölümde yanınıza suitli takım veriyolar manyak bişe oluyo beraber uzaylı öldürüyosnz komedi

3-oyunda fazla değişiklik yok en azından benm pc için

4-oynamanız gereken bi oyun ama orjinal alınırmı bilmem( multi yok benmkinde)

5-bazı silah seslendirmeleri daha iyi...

6- optimize biraz daha iyi geldi bana...

7-sıkılmak yok....

8-çift silah biraz güçsüz olmuş susturucusuz kullanmanzı tavsiye ediyorum (ikili silahın yerine geçiyo yani pistolün....)

9-granade launcher var

10-yeni araçlar var

11-oyun gene hızlı bitebilir

12-silahlar genel olarak kamuflaj desenli...

Bunların çoğunu bildiğinizi biliyorum fakat yazmadan edemedim

• Mediumda kullandığı bellek miktarı 1.2 gbtı yani benim Rami aşıyor. Artık gene easy'ye talim
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.