Bildirim
Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (109. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ARKADAŞLAR VİSTADA RAMIM YETMEDİGİ İÇİN XPSP3 KURMUŞTUM ÜZÜLEREK DX10 DAN MAHRUM KALACAM DİYE AMA ÇOK İLGİNÇ Bİ Şİ VAR
EN YÜKSEK AYARLAR GENE VAR XP DE YANI WARHEADDA DX 10 VAR MI DEMEK OLUYOR BU -
bu oyunda bitti harika idi oynamayan cok sey kacirir turke bu grafiklerde oynamak harrika idi . -
quote:
Orjinalden alıntı: pes4 hamachi
ARKADAŞLAR VİSTADA RAMIM YETMEDİGİ İÇİN XPSP3 KURMUŞTUM ÜZÜLEREK DX10 DAN MAHRUM KALACAM DİYE AMA ÇOK İLGİNÇ Bİ Şİ VAR
EN YÜKSEK AYARLAR GENE VAR XP DE YANI WARHEADDA DX 10 VAR MI DEMEK OLUYOR BU
en yüksek ayarlar için dx10 gerekmiyor ama vistadada var aynı ayar dx10 lu tabi :D -
quote:
Orjinalden alıntı: posetr
Bu ne oluyor antialising degilmi dosdum yoksa benmi körüm
doğru haklısın da bi acayiplik durumu gösteriyor bu yahu :s autoexec.cfg kullanmıyorsun dimi
-
yok kardeşim normal crysis warhead -
-
-
imzamdaki sistem en ileri ayarlarda 10 dakikadan sonra ağırlaşıyor ve sonra donmalar yapıyor vista ultimate sp1 var eksik olan ne olabilir sistemde akıcı oynamak için -
bu iyi oldu tşler her seferinde bende uyuz oluyordum
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
quote:
Orjinalden alıntı: anatolian warrior
crysis warsta giriş vidosunu izlemeden geçme sansımız yok mu yeter ya
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Game\Localized klasöründeki video klasörünü sil veya başka bir yere taşı.
-
Ya şu Korelilerin bizim adamı yakaladığında tam öldürecekken donmaya başladıklarında söylediği şeyi duyunca yerlere yattım yaw. Hay An.... bitiremeden donuyor -
ya arkadaşlar denizaltı bölümünde takıldım orayı geçemedim içine giriyorum sonra kutulara basıp çıkmaya çalışıyorum olmuyo max güçte olmuyo elbise arızalı diyo nasıl geçiçem orayı... -
quote:
Orjinalden alıntı: ReKi
ya arkadaşlar denizaltı bölümünde takıldım orayı geçemedim içine giriyorum sonra kutulara basıp çıkmaya çalışıyorum olmuyo max güçte olmuyo elbise arızalı diyo nasıl geçiçem orayı...
daha açık anlatırmısın -
http://img386.imageshack.us/my.php?image=1asdsadsadfve0.png
resimdeki yerde takıldım çıkamıyorum ordan.. -
quote:
resimdeki yerde takıldım çıkamıyorum ordan..
sırayla onların üstüne çık ve en sonunda zıpla bi video çıkıcak sonra gerisini halledersin -
Güç modunda zıplamayı unutma.
quote:
resimdeki yerde takıldım çıkamıyorum ordan..
-
Çok kısaymış, iki akşamda bitti...İndirmesi bile daha uzun sürmüştü... -
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Çok kısaymış, iki akşamda bitti...İndirmesi bile daha uzun sürmüştü...
yazık... -
arkadaslar oyunun boyutu kac gb acaba? -
sorun çözüldü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 1 Kasım 2008; 1:55:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X