Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

e2180 defauld
    8600gt silent defauld
    2 gb ram

ile nasıl bi performans alırım bu oyunda oc li oc siz
  • Oyunu bir az önce bitirdim. Bence zevkli ve farklı olmuş..

Tek kötü yanı oyunun biraz kısa olmuş olması.

Neyseki yenisi çıkacak bakalım o nasıl olacak?

10 üzerinden 8 verdim ben... ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar

e2180 defauld
    8600gt silent defauld
    2 gb ram

seninkinin aynısından sistemim var benimki 8500gt ama sonic modeli 1024 x768 de normal yani orta ayarlarda hiç kasmadan oynarsın
  • his 4850 geldi sonunda, tüm ayarlar enthusiast da 1280*1024 de aa af kapalı minimum 40 fps ile oynuyorum, 1024*768 60 fps

Daha yüksek çözünürlükleri de denemek isterdim ama monitör 1280 e izin veriyor ancak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkgamer

quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar

e2180 defauld
    8600gt silent defauld
    2 gb ram

seninkinin aynısından sistemim var benimki 8500gt ama sonic modeli 1024 x768 de normal yani orta ayarlarda hiç kasmadan oynarsın

eyvallah!!

geçen yıl ilk crysis çıktığında sistemim
    x2 4000
    ta690g
    2 gb geil
    ati 3870 di
    açıkçası bi tat alamadım 386 ytl benim için boşa gitti 3870 ile ama cod 4 öyle değil tabiii

• Arkadaslar bazılarımız crysis warhead ın sonunun acık bırakıldıgını ve devamının gelecegini sölemiş ve ben türkçesini bitirdimgimde herhangi sonu acık bi senaryo göremedim sadece en sonda nomad vesayko konusuo sayko nomad için hep önce görev gelir dio ve bitio hani nerde bunun acıklığı
  • Merhaba vista 64 ultimate kullanıyorum.yanlız oyuna girdigimde tam ekran modunda calısmıyor oyun.Alt+Enter yaptıktan sonra Tam ekran Oluyor boyle birşey ile karşılaşan warmı?
    Birde; 4Gb 667 Ram, T7500 İşlemci, 8600GT Ekran Kartı War.Sizce bunda en yuksek performansı nasıl alabilirim?Bazı Forumlardaki ss'lerde sol üstte sayılar falan cıkıyor bunun sebebi nedir?
  • oyun mükemmel....ilk oyunu aşmış resmen...psycho karakteri de güzel.yeni silahlar yeni araçlar artı yönler katmışlar hep.eski pc leri kasma da ortadan kalkmış. ilk oyunda bayaa bi kasma oluyodu şimdi gayet rahat oynuyorum hiç takılma falan yok.. geforce 6600 de akıcı bi şekilde oynayan arkadaş bile var

ilk oyunun günahını çıkarttı crytek..
    tebrikler gerçekten
  • Arkadaslar bu cfg muhabbeti falan nedir?%60 performans falan saglıyormus nedir bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasili123

Arkadaslar bazılarımız crysis warhead ın sonunun acık bırakıldıgını ve devamının gelecegini sölemiş ve ben türkçesini bitirdimgimde herhangi sonu acık bi senaryo göremedim sadece en sonda nomad vesayko konusuo sayko nomad için hep önce görev gelir dio ve bitio hani nerde bunun acıklığı

o acıklık ordan direk gelmiyor oyunun yenisi satıs rakamlarına baglı olarak cıkartılcak bkz: crysis 2 tabi daha ne görsel ne bilgi eh satıs sonucları etkili nese oyunun sonu tamamen acık aslında unutulan noktalar var mesela helena görevi olsun nomad e yardım olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Arkadaslar bazılarımız crysis warhead ın sonunun acık bırakıldıgını ve devamının gelecegini sölemiş ve ben türkçesini bitirdimgimde herhangi sonu acık bi senaryo göremedim sadece en sonda nomad vesayko konusuo sayko nomad için hep önce görev gelir dio ve bitio hani nerde bunun acıklığı

o acıklık ordan direk gelmiyor oyunun yenisi satıs rakamlarına baglı olarak cıkartılcak bkz: crysis 2 tabi daha ne görsel ne bilgi eh satıs sonucları etkili nese oyunun sonu tamamen acık aslında unutulan noktalar var mesela helena görevi olsun nomad e yardım olsun

E ne oldu peki memnun oldular mı satışlardan? Oyun kaç haftadır piyasada.

• Soruma cewap weren?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

quote:

E ne oldu peki memnun oldular mı satışlardan? Oyun kaç haftadır piyasada.

Bu gidisle memnun kalıcaklar diye umalım daha 3 hafta oldu oyunun cıkısı zaten cıktıgında steam üzerinde en cok satan oldu ve crysis te satıs yaptı ayrıca Türkiye'de de durum iyi gibi

edit:

quote:

Orjinalden alıntı: Slaughter

Soruma cewap weren?

cfg muhabbeti su:
    autoexec.cfg dosyası yaratılıyor bunun sayesinde bazı önemli kodları tekrar tekrar girmene gerek kalmıyor ve bu dosyayı herkesle paylasabiliyorsun onlarda girmek zorunda olmuyor bu cfg dosyalarını incelemek lazım yapılan yegane ayarlardan biri sys_budget_videomem 512 olmalı yada bunun gibi bellek olarak 256 mb kullanıyor cünkü oyun [grafik bellegi!] tabi karta göre geri kalanı bosta oluyor bunun gibi durumlara karsı oke ama bide ayar kısma durumu var bunlar iste hileye girmis oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 17 Ekim 2008; 9:50:10 >

• Peki 8600gt ekran kartım 4gb ram t7500 işlemci. Ben düşük ayarlarda oynayabiliyorum tahminimce bu ekran kartı normal ayarlarda oynatması lazım.Sizce tam performans almak için ne yapmam gerekir?Birde şu fps muhabbetini nasıl gosteriyorum?
  • oyunun warhead ın ne kadar orji sattıgını nerden öğrenebilirzi veya bilen takip eden biri varmı
  • bu oyun tam bir saçmalık abidesi verdiği hiçbir görüntü yokken nasıl böyle sistem canavarı olabiliyor anlamıyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

bu oyun tam bir saçmalık abidesi verdiği hiçbir görüntü yokken nasıl böyle sistem canavarı olabiliyor anlamıyorum?

zönk!
  • Pir yakında crysis 3 hakkında başlık açar.cod bölümünde açmış cod 7 World at war 2 olacak diye.
  • oyun çok kısa geldi bana yaw !!
  • evet kısa
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.