Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
  • alın size bir foto daha

• ahh ahh belki bir gün benimde iyi bir donanimim olurda bu oyunu oynarim
  • Oyunun orjinalini aldım ancak oyunu açınca ana menüye gelmek için bazı tuşlara basarsınız space gibi oyun açılıyor ama hiç 1 tuş işlemiyor 5dk boyunca sponsorları ve tanıtıcı videoyu izlemek zorunda kalıorm 1 çözümü varmıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

alın size bir foto daha

Güzel olmus
  • arkadaslar nette baya arastirdim ama bulamadim. Bana sadece alt yazi dosyasi lazim(Turkce). Eger biri upload eder ve nasil yapcagimi kisaca tarif ederse sevinirim. Buldugum tum Turkce yamalarda ses dosyalari da dahildi ama oyunu orjinal diliyle oynamak istiyorum. Tesekkurler...
  • Crysis Warheadide bitirdim yine mükemmel bu sefer cyko karakteriyle oynuoruz hele oyuna girerken ön video çok güzell crytek firmasına tşkler yeni oyunlarını beklemektyimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex
    Oyunun orjinalini aldım ancak oyunu açınca ana menüye gelmek için bazı tuşlara basarsınız space gibi oyun açılıyor ama hiç 1 tuş işlemiyor 5dk boyunca sponsorları ve tanıtıcı videoyu izlemek zorunda kalıorm 1 çözümü varmıdır..

Oyuna ilk defa girdiğin için bu oluyor. Tanıtımları beklemen gerekiyor ancak bir dahaki girişinde beklemiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex
    Oyunun orjinalini aldım ancak oyunu açınca ana menüye gelmek için bazı tuşlara basarsınız space gibi oyun açılıyor ama hiç 1 tuş işlemiyor 5dk boyunca sponsorları ve tanıtıcı videoyu izlemek zorunda kalıorm 1 çözümü varmıdır..

Oyuna ilk defa girdiğin için bu oluyor. Tanıtımları beklemen gerekiyor ancak bir dahaki girişinde beklemiyorsun.

Valla dostum kaç kere girdim oyuna da hiç basınca geçmedi ben başlat oyunlar oyun gezgininden açıyorum oyunu.
  • 1. seri ile warhead arasında grafik motoru açısından fark var mı?1.sini 20-25 fps civarı oynayabiliyodum bunda ne kadar fark eder?(ekran kartı X1950XTX)
  • TAHMİNEN 23-28 GİBİ OYNARSIN
    Arkadaslar benim oyunum orjinal ama nedense bi türlü .bölüme giremiyorum
  • hp pavilion dv5-1021 de oynayabilirmiyim

P8400 2,26
    9600m GT 512mb
    4gb ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessboy

hp pavilion dv5-1021 de oynayabilirmiyim

P8400 2,26
    9600m GT 512mb
    4gb ram

tabiiki de.
  • teşekkürler o zaman tek eksiğim farem olacak bilgisayar ve oyun yolda fare eksik tek sabırsızlanıyorum
  • Videoları silmiştim ama yedekledim şimdi geri yükleyeceğim nereye kopyalıcaz videoları
  • Oyunu bitirdim ama bana çok kısa gibi geldi, ripli indirmiştim acaba bölümmü eksik diyorum. Aşağıya bölümleri gösteren ss ekledim eksik varmı bi bakarmısınız. Bu arada oyunu birde Türkçe oynarsanız süper hale geliyo, güzel oyun.

• arkadaşlar bu bölümde albay leeyi takip ederken mağara gibi yere girince Maden ocağına git kartal takımıyla buluş görevi var..
    ancak biraz ilerleyince mağaranın çıkışında nesneler acayip görünüyor atlayınca ölüyoruz..
    buradan nasıl çıkabilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 22 Kasım 2008; 0:58:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan
    arkadaşlar bu bölümde albay leeyi takip ederken mağara gibi yere girince Maden ocağına git kartal takımıyla buluş görevi var..
    ancak biraz ilerleyince mağaranın çıkışında nesneler acayip görünüyor atlayınca ölüyoruz..

Valla sevgili kardeşim bu kısımda bir bug oluşmuş gibi görünüyor. En iyisi birkaç save öncesinden tekrar oyna.

• quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

arkadaşlar bu bölümde albay leeyi takip ederken mağara gibi yere girince Maden ocağına git kartal takımıyla buluş görevi var..

Bence böyle birşey oyunda yoktu

• oyun harika olmuş.ilk oyun berbattı.ama bu oyun gayet güzel olmuş.fakat nano giysili korelilerin yapay zekaları oldukça vasat nedense.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.