Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna girerken kasar çıkarken kasar oynarken zaten kasar oyundan çıkarken atar..Oyundan çıkarsın PC 3 dk da kendine gelir..Hayatımda bu kadar oyunun her saniyesi sistem atacak diye korka korka oynadığım oyun olmadı bea..Bu nedir yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Oyuna girerken kasar çıkarken kasar oynarken zaten kasar oyundan çıkarken atar..Oyundan çıkarsın PC 3 dk da kendine gelir..Hayatımda bu kadar oyunun her saniyesi sistem atacak diye korka korka oynadığım oyun olmadı bea..Bu nedir yaa..

bendede kasmaya başladı çıkınca kendine gelemiyor pc!
  • konuya ilgi neden azaldı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasili123

Arkadaslar bazılarımız crysis warhead ın sonunun acık bırakıldıgını ve devamının gelecegini sölemiş ve ben türkçesini bitirdimgimde herhangi sonu acık bi senaryo göremedim sadece en sonda nomad vesayko konusuo sayko nomad için hep önce görev gelir dio ve bitio hani nerde bunun acıklığı

Aslında 2.cide değil de bence 1. oyunda açık bırakmışlardı. Bu Warhead anladığım kadarıyla 1.de psycho nun kaybolduğu zamanı gösteriyor. Yani devam niteliğinde değil anlayacağın. Sanırım bombayı daha hazırlıyor bizim Mülayim

Bir şey soracağım bende ilk oyun ingilizceydi. Şimdi ikinci oyunu almayı planlıyorum ama bunda ingilizce opsiyonu var mı? Yoksa sadece Türkçe mi. Dil öğrenme açısından eğlenceli bir yöntem oyunlar :)

• arkadaşlar sizlere bir şey soracam cvp verırsenız cok sevınırım. ben crysıs warhead ı aldım ( korsan ne yazıkkı) ancak orta ayrlarda bıle oyun kasılıyo neden oluyo anlamadım. bilg. özellikleri 2.5 ghz 3 gb ram 256 mb gdd3 8600 gt ekran kartı var normalde bıle kasması normalmı. crysıs 1 normal ayarlarda cok akıcı cok guzel bır sekılde oynamıstım. neden olabılır sızce yardımcuı olursanız benı cok mutlu edersınız. cvplarınız ıcın sımdıden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

arkadaşlar sizlere bir şey soracam cvp verırsenız cok sevınırım. ben crysıs warhead ı aldım ( korsan ne yazıkkı) ancak orta ayrlarda bıle oyun kasılıyo neden oluyo anlamadım. bilg. özellikleri 2.5 ghz 3 gb ram 256 mb gdd3 8600 gt ekran kartı var normalde bıle kasması normalmı. crysıs 1 normal ayarlarda cok akıcı cok guzel bır sekılde oynamıstım. neden olabılır sızce yardımcuı olursanız benı cok mutlu edersınız. cvplarınız ıcın sımdıden teşekkürler.

Vista da oynuyorsan kasması çok normal, çünki dx10 olarak açılıyor warhead. Bu başlıkta vista altında dx9 açma açıklamaları vardı.
  • bişey sorcam 2gb ram,çift çekirdek 3.0 ghz,8800GT ekran kartı 512 mb bununla oyuncu seviyesinde oynuyorum acaba yükseltsem kasarmı?
  • bişey sorcam 2gb ram,çift çekirdek 3.0 ghz,8800GT ekran kartı 512 mb bununla oyuncu seviyesinde oynuyorum acaba yükseltsem kasarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

bişey sorcam 2gb ram,çift çekirdek 3.0 ghz,8800GT ekran kartı 512 mb bununla oyuncu seviyesinde oynuyorum acaba yükseltsem kasarmı?

e heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar

e2180 defauld
    8600gt silent defauld
    2 gb ram

ile nasıl bi performans alırım bu oyunda oc li oc siz

imzama bak. senın sisteminin aynısını kulandım crysiste oynadım
    sistemindeki bütün bileşenlere oc yap yaklaşık %30 bi performans saglar ama dx10 u unut
    ancak hepsi yüksekte 1024*768 de ocleyerek oynayacagını düşünüyorum gölge lowda olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

bişey sorcam 2gb ram,çift çekirdek 3.0 ghz,8800GT ekran kartı 512 mb bununla oyuncu seviyesinde oynuyorum acaba yükseltsem kasarmı?

eger vista kulşanıyorsan 2 gb ram başını bayagı bi agrıtır oyunda takılmalar yaşarsın sırf bu yüzde xp ye geçtim
    aynı sistemi kulanıyoruz eger xp de oynarsan bütün ayarlar yüksekte 1680*1050 de 2aa ile gayet akılcı oynarsın
    vistada zaten ramyetmedigi için takılarak oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

arkadaşlar sizlere bir şey soracam cvp verırsenız cok sevınırım. ben crysıs warhead ı aldım ( korsan ne yazıkkı) ancak orta ayrlarda bıle oyun kasılıyo neden oluyo anlamadım. bilg. özellikleri 2.5 ghz 3 gb ram 256 mb gdd3 8600 gt ekran kartı var normalde bıle kasması normalmı. crysıs 1 normal ayarlarda cok akıcı cok guzel bır sekılde oynamıstım. neden olabılır sızce yardımcuı olursanız benı cok mutlu edersınız. cvplarınız ıcın sımdıden teşekkürler.

xp oyunlarda daha iyi performans veriri
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

bu oyun tam bir saçmalık abidesi verdiği hiçbir görüntü yokken nasıl böyle sistem canavarı olabiliyor anlamıyorum?

ben oyunu 1680*1050 de 2aa yüksekte bitirdim ve görüntü gerçege çok yakındı. oyunu yüksek ayarlarda oynamadan lütfen yorum yapmaayalım
  • hangi sistemde full de oynanıyo peki?
  • bende bitirdim oyunu süper bi oyundu saykoya hayran kaldım hele o en son bölümdeki silaha bu arada oyunu

1280 x 1024 antiallias x16 full high(ileri düzey) de 0 danmayla bitirdim

sistemi soranlar içn

9800gt 512mb ddr3 256bit
    x2 dual 3.0 işlemci amd 6000
    2 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 23 Ekim 2008; 20:51:51 >
  • cvp lar için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • ilk olarak 16xaa yok crysiste ayrıca 9800gt de kac fps aldın acaba hersey en ileri ve 16x aa ile [kac x aa actın acaba merak ediyorum 2-4-8 ?]
    quote:

Orjinalden alıntı: posetr

bende bitirdim oyunu süper bi oyundu saykoya hayran kaldım hele o en son bölümdeki silaha bu arada oyunu

1280 x 1024 antiallias x16 full high(ileri düzey) de 0 danmayla bitirdim

sistemi soranlar içn

9800gt 512mb ddr3 256bit
    x2 dual 3.0 işlemci amd 6000
    2 gb ram

ilk olarak crysiste 16xaa karıstırma af ile ve acaba aa actın mı ? kac fps aldın ?

• ss geliyo bekle 16x açtım ne oldugunu bilmiyorm ama bakalım bekle ss çekcem

bu arada fraps yüklü degil başka türlü fps ye bakabilyosak söyle bakaym consola bişi yazıp bakıyosak yani şimdi frapsı yükletme bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 24 Ekim 2008; 17:39:25 >
  • Bu ne oluyor antialising degilmi dosdum yoksa benmi körüm

• buyur buda frapsı yükledikden sonra çekdigim resim
    resim jpg ondan görüntü kötü...
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.