Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Beyler bi ara Türk serverlar vardı noldu hemen kapandımı onlar :D

Yeller esiyor.

Reyiz sen napıyon ya oynuyonmu hala ?
  • quote:

quote:

Yeller esiyor.

E naapıcan, her ay 50 lira bayıl bayıl nereye kadar. O kadar da duyuru yaptık, herkes elini taşın altına değil kenarına koysun bu işi bir kaç ay daha en azından sürdürürüz dedik ama ne umduğuzu bulduk ne süheylayı... Şimdi alalım desem bi sunucu kim oynuyor ki oyunu sürekli zaten, para verecek vs. Bi leventciğim vardı, bi gitti ki [kaçırdılar ] o gidiş. 2 ay onla idare etmiştik sunucuyu.
    Diğer bir sunucu daha varsi TrPW idi sanırım, sahibi olan arkadaşı da şimdi hatırlayamadım. Ama o da gitti....
    Anlayacağınız bu işler tekil yürümüyor, grup halinde el birliğiyle olacak işler bunlar. Sunucu listesinde sürekli Alex samaranın ya da İK nın sunucularını görüyorsak bir sebebi vardır elbet. Bizim de olsun isteriz tabi ki ama gönül neyler gök gürültusünü, yağmurun şakırtısını.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

quote:

Yeller esiyor.

E naapıcan, her ay 50 lira bayıl bayıl nereye kadar. O kadar da duyuru yaptık, herkes elini taşın altına değil kenarına koysun bu işi bir kaç ay daha en azından sürdürürüz dedik ama ne umduğuzu bulduk ne süheylayı... Şimdi alalım desem bi sunucu kim oynuyor ki oyunu sürekli zaten, para verecek vs. Bi leventciğim vardı, bi gitti ki [kaçırdılar ] o gidiş. 2 ay onla idare etmiştik sunucuyu.
    Diğer bir sunucu daha varsi TrPW idi sanırım, sahibi olan arkadaşı da şimdi hatırlayamadım. Ama o da gitti....
    Anlayacağınız bu işler tekil yürümüyor, grup halinde el birliğiyle olacak işler bunlar. Sunucu listesinde sürekli Alex samaranın ya da İK nın sunucularını görüyorsak bir sebebi vardır elbet. Bizim de olsun isteriz tabi ki ama gönül neyler gök gürültusünü, yağmurun şakırtısını.....

Dostum sen DLC satıyodun demi bi ara ? onlar kaç TL idi meraktan soruyorum sadece ?

• quote:

quote:

quote:

Yeller esiyor.

Reyiz sen napıyon ya oynuyonmu hala ?

BF4 çıkalıdan beri açmadım daha doğrusu ssd aldım bf4 için sonra yeniden yükleme fırsatım olmadı crysis i gerçi dvd si var kolay ama şuan bf ye sardık işte türk sunucularda akşamları güzel vakit geçiyor.

@EGZoD!A
    O konuda katılıyorum 1 kişi okadar ücreti ödeyemez sunucu için bölüşülmeli ama bölüşmek içinde işte clan vb. bir topluluk lazım bir bağlılık daha doğrusu aslında artık türkiyedede sunucular açıldı kiralanabiliyor bf4 ü 20 ping civarı oynayabiliyorum istanbulda oturanlar 3 pinglere kadar düşüyor crysis içinde geçerlimi acaba bu sunucular onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Kasım 2013; 4:38:59 >

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    15 Tl idi.

• Crytek Crysis 3 modlamaya açarsa multiplayer biraz daha ömür uzatır ama Ryse yüzündenmidir,yada diğer projelerdenmidir üzerinde pek durmuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Crytek Crysis 3 modlamaya açarsa multiplayer biraz daha ömür uzatır ama Ryse yüzündenmidir,yada diğer projelerdenmidir üzerinde pek durmuyorlar.

Ryse??

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Crytek Crysis 3 modlamaya açarsa multiplayer biraz daha ömür uzatır ama Ryse yüzündenmidir,yada diğer projelerdenmidir üzerinde pek durmuyorlar.

Ryse??

http://www.crytek.com/blog/ryse-round-up-our-xbox-one-exclusive-draws-closer

Xbox one için çıkardılar,fakat yine hüsran.Hayır devamlı hata yapıyorlar,şirket nasıl devam ediyor anlamıyorum,o kadarda ofisleri var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Ryse??

http://www.crytek.com/blog/ryse-round-up-our-xbox-one-exclusive-draws-closer

Xbox one için çıkardılar,fakat yine hüsran.Hayır devamlı hata yapıyorlar,şirket nasıl devam ediyor anlamıyorum,o kadarda ofisleri var.

Ya arkadaş ne kadar güzeldi o oyun. Fragmanını izlemiştim, oynadığımız adamı XBoX ın uzaktan kontroller sistemiyle kullanıyorduk, gerçekten kılıç darbesi indirebiliyorduk... Yine mi fiyasko arkadaş. Bunlar Homefront 2 için 2015 dediler onu da grafik yapıcaz diye rezil etmesinler.....

• Bana şöyle geliyor crytek oyunlardaki grafikleri geliştirip motorun reklamını yapma derdinde sadece warface e ayrı önem göstermişlerdir diye düşünüyorum o da paralı olduğu için nede olsa şirketin başındakiler türk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Kasım 2013; 13:35:26 >
  • Warface free to play,sanırım Rusyada iyi tuttu.Umarım bu cephede başarı elde ederler ve iyi kazanç sağlarlar.Onun haricinde SP odaklı oyunlarda hikaye konsepti iyi olsada,sunum konusunda başarısız oluyorlar bence.Oyun motorları marka haline gelmiş,fakat kartlarını ne zamandır yanlış oynuyorlar,inşallah kötüye gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derka82

öyle birşey demişsinki sanki küfür etmişim. Ben clandaki herkesi tanıyorm doğal olarak seni yabancı görünce kimsin derim, bizim clanda c3 oynayan üç beş Türk var onlarda kimseye bizim takıma katıl demez bende dahil, hileci, fake, bug kullanan olunca biraz sinirim bozuluyor, bi clana girmek girdim çıktım demekle olmuyo her clanın resmi bir üye listesi vardır, merak ediyorum ne dememi bekliyordun ay ne iyi etmişsinn falan mı diyecektim? burda abrtarak konuşuyorsun ne dediklermi bi yazarmısın?

Benim bozulduğum mevzu senin bana beni tanımadığını söyleyip birkaç söz söylemen değil ; asıl kötü olan o an ki konuşmadaki tavrın.Yemin ediyorum o an lanet olsun ya dedim.Tavrın eğer düzgün bir şekilde olsaydı ne ben sana öyle cevaplar verirdim ne de Deniz sana cevap verme gereği duyardı.Yoksa benim senle bir alıp veremediğim yok.Durduk yere klan tagımı quit yazacak halim de yok.Ben ne seni tanırım ne de muhattap olurum aramızda geçen bir konuşma da olmadan bana öyle kelimeler sarf ettin.Neyse ya boşver zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 28 Kasım 2013; 22:23:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

quote:

Orijinalden alıntı: derka82

öyle birşey demişsinki sanki küfür etmişim. Ben clandaki herkesi tanıyorm doğal olarak seni yabancı görünce kimsin derim, bizim clanda c3 oynayan üç beş Türk var onlarda kimseye bizim takıma katıl demez bende dahil, hileci, fake, bug kullanan olunca biraz sinirim bozuluyor, bi clana girmek girdim çıktım demekle olmuyo her clanın resmi bir üye listesi vardır, merak ediyorum ne dememi bekliyordun ay ne iyi etmişsinn falan mı diyecektim? burda abrtarak konuşuyorsun ne dediklermi bi yazarmısın?

Benim bozulduğum mevzu senin bana beni tanımadığını söyleyip birkaç söz söylemen değil ; asıl kötü olan o an ki konuşmadaki tavrın.Yemin ediyorum o an lanet olsun ya dedim.Tavrın eğer düzgün bir şekilde olsaydı ne ben sana öyle cevaplar verirdim ne de Deniz sana cevap verme gereği duyardı.Yoksa benim senle bir alıp veremediğim yok.Durduk yere klan tagımı quit yazacak halim de yok.Ben ne seni tanırım ne de muhattap olurum aramızda geçen bir konuşma da olmadan bana öyle kelimeler sarf ettin.Neyse ya boşver zaten.

Aynen dostum bencede boşver aslında sende hata quit clanının alayı ezik(Türklerden bahsetmiyorum) girmeye değmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 29 Kasım 2013; 20:29:16 >

• arkadaşlar crysis3 bugünlerde bende kasıyor sorun yaşıyorum aynı şey size de oluyor mu?
  • oomrfrkk O kullanıcısına yanıt
    Crysis 3'ün kasmadığı zamanmı vardı? :)
  • orası bi gerçek zaten de ama şu 1-2 gündür silahı çevirsem adam beni alıyor hemen
  • online oynayanlar eklesin com1ngg
  • Beyler yakın zamanda yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum.Aklımda Logitech G400S/ G300 ve G103 var sizce iyi bir set olur mu?Ayrıca Birisi 2500dpi iken diğeri 3600 dpi aralarındaki fark oyunda fark eder mi yoksa gereksiz mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Lost Island'da edinmiş oldum listeye eklerseniz sevinirim.Hunter Edition +Lost Island

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 30 Kasım 2013; 13:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

Beyler yakın zamanda yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum.Aklımda Logitech G400S/ G300 ve G103 var sizce iyi bir set olur mu?Ayrıca Birisi 2500dpi iken diğeri 3600 dpi aralarındaki fark oyunda fark eder mi yoksa gereksiz mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Lost Island'da edinmiş oldum listeye eklerseniz sevinirim.Hunter Edition +Lost Island

Bu mesajından sonra ben sana derim ki konuyu donanım bölümüne aç!!
    Burası Crysis 3 konusu. Kusura bakma ama konu bu tip şeylerle dolmamalı.
    Eğer gerçekten alacağın donanım hakkında tavsiye arıyorsan öncelikle Google'a, Youtube'a "Logitech G400S vs G300" gibi aramalarda bulunmalısın.
    Youtube üzerinde de yakından incelenmiş olarak görebilirsin bunları. Donanım forumlarında da bu ürünler hakkında yazıları da bulabilirsin.

Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlama... Eğer gerçekten Crysis 3 forumunda moderatör aktif olsaydı böyle şeyleri zaten buralara yazdırmazdı ve kullanıcıyı uyarır ilgili foruma isteklerini yazmasını rica ederdi. Maalesef öyle bir şahsı burada göremediğimden ben öncelikli olarak uyarak istedim.

#Niyetim hiç bir şekilde kalp kırmak değildir, bunu forumdakiler de bilir, ben cana yakın bir insanımdır.

!!!Umarım söylediklerimi dikkate alırsın.

###The Lost Island DLC'n hayırlı olsun. Güle güle kullanman zevkli ve eğlenceli vakit geçirmeni dilerim oyunda (Şu an sadece Dynamics DLC sunucusu var haberin olsun, başka DLC oyunu yok.).

Saygılarımla. Sağlıcakla kalın.

• Beyler tek başıma oynamaktan sıkıldım oyun içinde zaten pm sistemi yok birlikte toplayamıyoruz arkadaşları. Ara sıra birlikte grup olarak kaza alanı v.b modları oynamak iyi olurdu. 7-8 kişi toplanabilirsek eğleniriz.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.