Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (16 Mobil) - 12 Masaüstü16 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagan1234

Beyler tek başıma oynamaktan sıkıldım oyun içinde zaten pm sistemi yok birlikte toplayamıyoruz arkadaşları. Ara sıra birlikte grup olarak kaza alanı v.b modları oynamak iyi olurdu. 7-8 kişi toplanabilirsek eğleniriz.

Biz yazin bos zamanlarda ramazanda 16 kisi turk hepimiz oynadik. Ustelik a ve b takimi diye ikiye ayirdik. Cok zevkliydi. Serverimiz da vardi. Geleni kicliiyorduk. Ama guzel bi oyun yapamadik. Takim liderinin pingi 350 lerdeydi. Bu da cok kotu biseydi. Ama yine olsa yine oynanir. Fakat pek oyuncu kalmadi crysis 3 te su siralar. Ozellikle de battlfield 4 ten dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @karahan_1900 Hadi ya 16 kişi kaçırdığıma üzüldüm. Ayrıca bf4 den dolayı oyuncu kalmaması kötü oldu :/ Keşke birdaha toplansak oynasak beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234

@karahan_1900 Hadi ya 16 kişi kaçırdığıma üzüldüm. Ayrıca bf4 den dolayı oyuncu kalmaması kötü oldu :/ Keşke birdaha toplansak oynasak beraber.

Oynarız kardeşim ne demek. 16 kişi olmasa da oynarız yani... Zaten boş sunucu çok var, hatta DLC sunucularından hepsi boş. Girer takımları kurar oynarız. İstediğimiz haritayı açamayız ama oynarız....:)) Vizelerim var haftaya Cumartesi bitiyor. Pazar günü Crysis 3 eğlencesi yapmayı düşünüyorum, Crysis 2 düşünüyordum da masaüstü bilgisayarımda donma sorunuyla karşılaştım laptopta FullHD oynamak sarmıyor bana.

Bir duyuru yapalım isterseniz, şöyle büyükçe yazılarla Forumdan ya da Face den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

Beyler yakın zamanda yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum.Aklımda Logitech G400S/ G300 ve G103 var sizce iyi bir set olur mu?Ayrıca Birisi 2500dpi iken diğeri 3600 dpi aralarındaki fark oyunda fark eder mi yoksa gereksiz mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Lost Island'da edinmiş oldum listeye eklerseniz sevinirim.Hunter Edition +Lost Island

Bu mesajından sonra ben sana derim ki konuyu donanım bölümüne aç!!
    Burası Crysis 3 konusu. Kusura bakma ama konu bu tip şeylerle dolmamalı.
    Eğer gerçekten alacağın donanım hakkında tavsiye arıyorsan öncelikle Google'a, Youtube'a "Logitech G400S vs G300" gibi aramalarda bulunmalısın.
    Youtube üzerinde de yakından incelenmiş olarak görebilirsin bunları. Donanım forumlarında da bu ürünler hakkında yazıları da bulabilirsin.

Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlama... Eğer gerçekten Crysis 3 forumunda moderatör aktif olsaydı böyle şeyleri zaten buralara yazdırmazdı ve kullanıcıyı uyarır ilgili foruma isteklerini yazmasını rica ederdi. Maalesef öyle bir şahsı burada göremediğimden ben öncelikli olarak uyarak istedim.

#Niyetim hiç bir şekilde kalp kırmak değildir, bunu forumdakiler de bilir, ben cana yakın bir insanımdır.

!!!Umarım söylediklerimi dikkate alırsın.

###The Lost Island DLC'n hayırlı olsun. Güle güle kullanman zevkli ve eğlenceli vakit geçirmeni dilerim oyunda (Şu an sadece Dynamics DLC sunucusu var haberin olsun, başka DLC oyunu yok.).

Saygılarımla. Sağlıcakla kalın.

Benim buraya yazmamdaki amaç zaten belli sonuna mouseların DPI'lerini eklemişim ve burasıda FPS oyunun forumu sonuçta dpi bizim için önemli onu sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 30 Kasım 2013; 22:46:15 >

• Beyler oyuncular Crysis 2'ye kaçtı Az önce bir gireyim dedim, Crysis 3'den daha fazla oyuncu var. Fakat girdiğim gibi çıktım. O nasıl oyun yaa. Crysis 3 oynamaktan dolayı unutmuşum ama hiç hoşuma gitmemeye başladı.

Enerji bitince sen oldün demek orada. Ben de C3'den alıştım koşup zıplamaya Sonra baktım enerji sıfır
  • Bluemotionn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen beni anlamamışsın sanırım. Tamam donanımhaber.com'dayız. Ancak içi bölümlere ayrılmış;donanım bölümü, yazılım bölümü, oyunlar için ayrı bölüm hatta her oyun için ayrı bir bölüm ve konu var, ikinci el için ayrı bir bölüm vs.
    Benim sana demek istediğim donanımla ilgili bir sorun ya da istediğin varsa o bölümlere yazarsın bunları ya da araştırırsın;işin özü bu.
    Burda böyle şeylere cevap vermek konunun geçen sefer sen buralarda mıydın bilmiyorum sapa sarması demek ki bunu kimse istemez.

Anlayışın için teşekkür ederim. Sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

Beyler oyuncular Crysis 2'ye kaçtı Az önce bir gireyim dedim, Crysis 3'den daha fazla oyuncu var. Fakat girdiğim gibi çıktım. O nasıl oyun yaa. Crysis 3 oynamaktan dolayı unutmuşum ama hiç hoşuma gitmemeye başladı.

Enerji bitince sen oldün demek orada. Ben de C3'den alıştım koşup zıplamaya Sonra baktım enerji sıfır

Evet Crysis 2, Crysis 3 e nazaran zeka isteyen bir oyun. 3 te baktın olmuyor enerji yetmiyor koşar kaçarsın.
    Ama 2 de enerjini kullanmayı, arkanı kollamayı, ayak seslerini dinlemeyi(en çok yaptığım şeydir, Logitech G35 7.1 ses sistemli kulaklık var. Adam nerden gelirse ayak seslerini yükselten perkle beraber kullanıyorum ve kim nerden gelirse gelsin anlık tepki verebiliyorum) iyi bilmen gerek.
    Onun dışında kanas kullanan çoktur Crysis 2 de, uzun mesafeli haritalarda açık alanda durmamalısın bunlara karşı. Açık alanları geçerken gizlilik kullanıp hızlıca geçmeye bakmalısın(mesela denizfenerinde).
    Ha bir de Crysis 3 de pek önemi olmayan ama 2 de benim için çok kıymetli olan FY71 silahı ve susturucu eklentisi var ki onu tam bir samuray olmak istiyorsan iyi kullanmayı(sessiz ve etkili, zaten bunu iyi kullananlar olduğu için bir çok sunucuda yasaklıdır) öğrenebilirsin.

Saygılarımla...

• Ayrica baktım 3 künye toplamışım. Maximum radarı açmak icin 3'e basıp duruyorum. Meğer Crysis 2'de "P" tuşuna basmak gerekiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kusuruma bakma
  • quote:

Ayrica baktım 3 künye toplamışım. Maximum radarı açmak icin 3'e basıp duruyorum. Meğer Crysis 2'de "P" tuşuna basmak gerekiyormuş.

Crysis 3 te de 4 e basman gerekiyor eğer defaul ayarları değiştirmediysen :D 3 değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Ayrica baktım 3 künye toplamışım. Maximum radarı açmak icin 3'e basıp duruyorum. Meğer Crysis 2'de "P" tuşuna basmak gerekiyormuş.

Crysis 3 te de 4 e basman gerekiyor eğer defaul ayarları değiştirmediysen :D 3 değil yani

Sanki her dakika radari açıyorum Senin gibi her dakika radar açmıyoruz unutmuşum işte. Kac gündür C3 e girmedim zaten. C2 tuttu beni. Yarin girerim artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler nerdesiniz gelin oynayalım.
  • http://youtu.be/7vJLZqa9zHc

Arkadaslar gecen gun oynadigimiz mactan bi video. Belki izlemek istersiniz.

• quote:

http://youtu.be/7vJLZqa9zHc

izledim ve tebrik ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

quote:

http://youtu.be/7vJLZqa9zHc

izledim ve tebrik ettim :)

eyvallah ustad

• ARKADAŞLAR HERKES İMZA KISMINA OYUNDAKİ NİCKİNİ YAZSA NASIL OLUR. FORUMDAKİ KİŞİYİ OYUNDA TANIMAK İÇİN... HATTA İSİMLERİMİZİ DE YAZSAK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 2 Aralık 2013; 13:07:01 >
  • Bunun yerine aslinda soyle bir sistem yapilsa. İkince el forumuna ozel ikinci el mesaji yaziliyor. Araba forumunda araba. Telefon forumunda telefon. Oyun forumunda da oyun ismi nickleri yazsa keske. Bu tabi bizimle alakali birsey degil. Forumun ozelligi olmali. Ben yazabilirim. Cunku nickime bakan biri pek de beni tanimaz. Seni hic tanimaz :)

• Beni felineye alıştırdın Bırakamıyorum. Hepsi senin yüzünden
  • quote:

Beni felineye alıştırdın Bırakamıyorum. Hepsi senin yüzünden

Ben scarab kullanirdim. Dunya siralamasinda da 25. Ciydim. Fakat feline ile hizli hareket ettigim icin ayrica cok stabil ates ettigi icin birakamadim. Daha yeni yeni scarabimi kullaniyorum. Normalde en favori silahim odur benim.

• quote:

Bunun yerine aslinda soyle bir sistem yapilsa. İkince el forumuna ozel ikinci el mesaji yaziliyor. Araba forumunda araba. Telefon forumunda telefon. Oyun forumunda da oyun ismi nickleri yazsa keske. Bu tabi bizimle alakali birsey degil. Forumun ozelligi olmali. Ben yazabilirim. Cunku nickime bakan biri pek de beni tanimaz. Seni hic tanimaz :)

Zaten ben oyunu oynayanlar için söyledim ki. Mesela benim arkadaş listem biraz kabarıktır oyun içinde ve bu kişiler sürekli nick değiştirmekte ki ben dün tanıdığımı bugün tanıyamıyorum. En azından mesaj yazarken forumda görsek bu kişiyi "aaaa bu oymuş" diyebilmek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.