Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

quote:

Atakçıları püskürtmenin en kolay yolu savunma yapmaktır.Eğer iki takımda atak yaparsa daha çok zahiyat ve bölge kayıpları hızlı olur.Ben mw den tut Crysis 2-3 oynarım defansif savunmada çok iyi yaparım,her ne kadar bu tarzı beğenmesenizde çok iyi kill streak elde ederim.Benim bu oynayış biçimime yenilmek,zati karşı oyuncunun maç esnasındaki zayıf yönlerindendir.Bir atakerin iyi-kötü yönlerinin olduğu gibi defansif oynanış biçimininde dez avantajları vardır.Oyun yapımcıları son dönemlerde,camper tabir edilen oynanış biçimini baltalamak için daha alengirli harita tasarımlarına başvuruyor.

Evet bir camper'ın itirafları..

Konu dışı gibi yav he he demek istemiyorum ama iş taktik ve stratejiye bakar.Oynamasını bilene,oyuncu olana.

Yav he he'yi burda kim hakediyor acaba..
    Taktik mi, strateji mi? Bir köşede oturup sinsice beklemek de nasıl derin bir strateji var acaba çok merak ediyorum..

Belliki yaşın küçük.Atak nasıl bir taktik ise,defansda bir taktiktir.Gerçek hayattan örnek alırsan eğer,keskin nişancıların pusuda beklemesini baz alabilirsin.Yada hareket eden bir ekibi pusuya düşürmek.Tarihte Napolyon'un ordusunu vur kaç yöntemi ile yıpratmak.Bunlar savaş taktikleridir,her ne kadar bir oyun oynasakta,oyunda çatışıyoruz ve silahlarımız var.Crysis mantığıda bir nevi görünmezlik ile ''sinsice'' saldırıya müsait.Oyun içindede her birimin,perkin,silahın,stratejinin iyi yönleri olduğu gibi,kötü yönleride vardır.
    Defansif oynayan birisi,bu seçimin dezavantajlarını bilir= sabit noktada durmak,haritadaki yerinizi düşmanlar tarafından ezbere bilinmesine sebep olur.ilk seferde öldürdüğünüz düşman,bir sonraki saldırı dalgasında size daha iyi bir saldırı yapabilir mevcut konumunuzdan dolayı.PPusu bölgesinde patlayıcılar ile daha isabetli saldırıya uğrayabilirsiniz.lazer saldırısında ölebilme ihtimali yüksektir.Karşı takım takınmış olduğunuz oyun sitiline daha çabuk adapte olur ve sizle daha rahat mücadele eder.haritaların birden fazla açık,ölü bölgelerinden taaruza müsaitsiniz.

Ben şimdi kullandığım stratejinin + ve - yönlerini biliyorum,sizde kendinizi değerlendirin.Yıllardır boş muhabbet camper,pusucu vs. tartışmalar.

• quote:

Belliki yaşın küçük.Atak nasıl bir taktik ise,defansda bir taktiktir.Gerçek hayattan örnek alırsan eğer,keskin nişancıların pusuda beklemesini baz alabilirsin.Yada hareket eden bir ekibi pusuya düşürmek.Tarihte Napolyon'un ordusunu vur kaç yöntemi ile yıpratmak.Bunlar savaş taktikleridir,her ne kadar bir oyun oynasakta,oyunda çatışıyoruz ve silahlarımız var.Crysis mantığıda bir nevi görünmezlik ile ''sinsice'' saldırıya müsait.Oyun içindede her birimin,perkin,silahın,stratejinin iyi yönleri olduğu gibi,kötü yönleride vardır.
    Defansif oynayan birisi,bu seçimin dezavantajlarını bilir= sabit noktada durmak,haritadaki yerinizi düşmanlar tarafından ezbere bilinmesine sebep olur.ilk seferde öldürdüğünüz düşman,bir sonraki saldırı dalgasında size daha iyi bir saldırı yapabilir mevcut konumunuzdan dolayı.PPusu bölgesinde patlayıcılar ile daha isabetli saldırıya uğrayabilirsiniz.lazer saldırısında ölebilme ihtimali yüksektir.Karşı takım takınmış olduğunuz oyun sitiline daha çabuk adapte olur ve sizle daha rahat mücadele eder.haritaların birden fazla açık,ölü bölgelerinden taaruza müsaitsiniz.

Ben şimdi kullandığım stratejinin + ve - yönlerini biliyorum,sizde kendinizi değerlendirin.Yıllardır boş muhabbet camper,pusucu vs. tartışmalar.

Al işte yine başladı yaş muhabbeti. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım.
    Gelmiş burda napolyonu örnek veriyorsun ya burda ben de sana Osmanlı'yı örnek veririm bu işin sonu yok..
    Bir sonraki cümlende sen demişsin zaten oyun olduğunu demek ki kavrayamamışsın.
    İşin içine gerçek hayatı katarsan zaten oyun oynamanın bir anlamı olmaz.
    Zaten bu görünmezlik meselesi o kadar iyi bir şey olsaydı nano suit'in olmadığı modlu serverlar açılmazdı.
    O serverlar açıldı çünkü senin gibi oyun bu istediğimi yaparım zihniyetindeki arkadaşları barındırmamak için.
    Sen keyif alabilirsin oturduğun yerden geleni vurarak ama %99 kimsenin hoşuna gitmez bu.
    Neyse sana iyi camperlık yapmalar..

• quote:

quote:

Al işte yine başladı yaş muhabbeti. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım.
    Gelmiş burda napolyonu örnek veriyorsun ya burda ben de sana Osmanlı'yı örnek veririm bu işin sonu yok..
    Bir sonraki cümlende sen demişsin zaten oyun olduğunu demek ki kavrayamamışsın.
    İşin içine gerçek hayatı katarsan zaten oyun oynamanın bir anlamı olmaz.
    Zaten bu görünmezlik meselesi o kadar iyi bir şey olsaydı nano suit'in olmadığı modlu serverlar açılmazdı.
    O serverlar açıldı çünkü senin gibi oyun bu istediğimi yaparım zihniyetindeki arkadaşları barındırmamak için.
    Sen keyif alabilirsin oturduğun yerden geleni vurarak ama %99 kimsenin hoşuna gitmez bu.
    Neyse sana iyi camperlık yapmalar..

Yazdıklarımı ya anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun bilemem.Görünmezlik konusunda beğenirsin beğenmezsin senin kararın,ama oyun içinde mevcut olan bir şey ve Crysis'i farklılaştıran bir özellik.Benim yazım boyunca anlatmak istediğim oyuncu insan gerek atak,gerek defans sistemi ile oynamayı bilen insandır.Oyuncu bu taktiklerin + ve - yönlerini değerlendirebilen insandır demek istiyorum.Kendi eksikliklerini,başkalarının oyun sistemine,yada oyuncunun kendisine hakaret ederek gidermiyen şahıs oyuncudur.Neyse ilk sen başlattın ama bir birimizi üzmeyelim,herkez kendi yoluna,iyi oyunlar sana ama Crysis te karşıma çıkma

• quote:

Yazdıklarımı ya anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun bilemem.Görünmezlik konusunda beğenirsin beğenmezsin senin kararın,ama oyun içinde mevcut olan bir şey ve Crysis'i farklılaştıran bir özellik.Benim yazım boyunca anlatmak istediğim oyuncu insan gerek atak,gerek defans sistemi ile oynamayı bilen insandır.Oyuncu bu taktiklerin + ve - yönlerini değerlendirebilen insandır demek istiyorum.Kendi eksikliklerini,başkalarının oyun sistemine,yada oyuncunun kendisine hakaret ederek gidermiyen şahıs oyuncudur.Neyse ilk sen başlattın ama bir birimizi üzmeyelim,herkez kendi yoluna,iyi oyunlar sana ama Crysis te karşıma çıkma

Oyunda bunlar olabilir ama dediğim gibi çoğunluk beğenmez bu durumu.
    Ayrıca teşekkür ettim hocam sayende pusan bir oyuncunun psikolojisini anladım..
    Crysis 2 var bende onda modlu serverlara giriyoruz ki görünmezlerden dolayı cinnet geçirmeyelim..
    Crysis 3 almayı düşünüyordum da ondan da vazgeçtim kesinlikle karşılaşmayalım bence de..

• Arkadaşlar bende 6 aydır crysis 3 oynuyorum ama yeni farkettim sizin grubu. Hadi benide aranıza alında 2 el crysis atalım hem oyundaki bazı modları öğrenemedim bir yardım edersiniz bana. Bu arada 15 kere ölmeden öldürdüğüm oldu iyi oynarım yani ;)
  • Favori silahınız ve eklentileriniz nedir?
  • Rhino,scar ve bow favori silahlarım benim. En yakın zamanda bf4 den zaman bulabilirsem geleceğim tekrardan.
  • İndirme , Scar , Scarab.Eklentiler oyundaki duruma göre değişiyor.
  • Bluemotionn kullanıcısına yanıt
    CLAW bende kullanıyoru mhatta en çok kullandığım silah oldu FY71M den sonra.. typhoon da kullanıyoru mara sıra hoş silah..

CLAW ın sesi bende baya çıkıyor ses kısık olsa bile deidğin gibi maşallah ıvar
  • Bu arada hocam beni listeye eklememişsin.PashazadeTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

Bu arada hocam beni listeye eklememişsin.PashazadeTR

Bugunki deniztek ne ayakti oyle yaa. Ben dlc serverlarinda oynuyorum bu son gunlerde. Ve orada da rhino serbest. Felin kullanmakla rhino kullanmak arasinda cok fark var. Ve buna iyice adapte olmak gerekiyor. Ben de rhino alistirmasi yapayim hem de overclock ayarlarimi test etmis olurum dedim. Ama rhino kullanma bak falan diyor. hevesimi kacirdin bak diyor bir de. asil benim hevesimi kacirdin. Fair play oynanan oyunda. Rhino da serbest. Sen tut niye noob musun ki rhino kullanasin diyor. Rhino yu bu alemde cok iyi kullanmak da noobluk olduysa. Artik ne diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Bugunki deniztek ne ayakti oyle yaa. Ben dlc serverlarinda oynuyorum bu son gunlerde. Ve orada da rhino serbest. Felin kullanmakla rhino kullanmak arasinda cok fark var. Ve buna iyice adapte olmak gerekiyor. Ben de rhino alistirmasi yapayim hem de overclock ayarlarimi test etmis olurum dedim. Ama rhino kullanma bak falan diyor. hevesimi kacirdin bak diyor bir de. asil benim hevesimi kacirdin. Fair play oynanan oyunda. Rhino da serbest. Sen tut niye noob musun ki rhino kullanasin diyor. Rhino yu bu alemde cok iyi kullanmak da noobluk olduysa. Artik ne diyelim.

Boş ver onları sen. Sana özel mesajda bahsettiğim yurki vardı ya o da benim Scar kullanmama takmıştı her şey serbest olan sunucuda.
    Millet ne derse desin oynamaya devam, beğenmiyorsa sunucudan çıkar gider, işine gelirse yani....

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Boş ver onları sen. Sana özel mesajda bahsettiğim yurki vardı ya o da benim Scar kullanmama takmıştı her şey serbest olan sunucuda.
    Millet ne derse desin oynamaya devam, beğenmiyorsa sunucudan çıkar gider, işine gelirse yani....

Aynen. Haklisin. O yurki yi iyi bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onların grup var IK orda biri daha var deniz ile birlikte ikiside full rhino kullanıyolardı karşı takımda da bir tek ben vardım takımdaki herkes kaçtı bi tek ben kaldım adamlar bana mısın demedi Rhino kullanmayı kesmediler.Yurki ile Fattal da çok fenadır başladılar mı durdurulamıyorlar.Bugün yine beraber oynadık adamlar göz açtırmadı en sonunda yüksek rütbeli birisi gelip tekmeleme oylaması başlattı da öyle gitti herifler.Zaten adamlar hesapları beraber mi açmışlar ne yapmışlarsa isimleri Xx ...xX diye gidiyo.

Bugün benimde sinirim bozuldu ağabey.Yaz sonu gibi birkaç kişi oyunda bana sende klana gelir misin demişti onların isteği üzerine bende quit'e girmiştim yoksa durduk yere niye klan tagımı quit yapayım.Bugün de derka82 diye birisi gelmiş bana demedik bırakmadı bildiğin s*ktir dedi resmen...Sen kimsin seni kim aldı çıkar mısın klandan bi tripler bi tripler.Düşün öyle abarttı ki senin deniz bile müdahele etti biraz abartmıyo musun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 27 Kasım 2013; 20:43:55 >

• Bluemotionn kullanıcısına yanıt
    öyle birşey demişsinki sanki küfür etmişim. Ben clandaki herkesi tanıyorm doğal olarak seni yabancı görünce kimsin derim, bizim clanda c3 oynayan üç beş Türk var onlarda kimseye bizim takıma katıl demez bende dahil, hileci, fake, bug kullanan olunca biraz sinirim bozuluyor, bi clana girmek girdim çıktım demekle olmuyo her clanın resmi bir üye listesi vardır, merak ediyorum ne dememi bekliyordun ay ne iyi etmişsinn falan mı diyecektim? burda abrtarak konuşuyorsun ne dediklermi bi yazarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derka82

öyle birşey demişsinki sanki küfür etmişim. Ben clandaki herkesi tanıyorm doğal olarak seni yabancı görünce kimsin derim, bizim clanda c3 oynayan üç beş Türk var onlarda kimseye bizim takıma katıl demez bende dahil, hileci, fake, bug kullanan olunca biraz sinirim bozuluyor, bi clana girmek girdim çıktım demekle olmuyo her clanın resmi bir üye listesi vardır, merak ediyorum ne dememi bekliyordun ay ne iyi etmişsinn falan mı diyecektim? burda abrtarak konuşuyorsun ne dediklermi bi yazarmısın?

Haklısın Mehmet. Ben seni Crysis 2'den de tanıyorum ve söylediğin gibi orda da QuiT klanında olan kişiler hatrı sayılır insanlardı. Ben QuiT den bir tek seni hatırlıyorum şahsen. Yine dediğin gibi bir klana girmek o kadar kolay bir iş olmamalı. Girecek olan kişi iyice tartılıp, oyun tecrübesine vs. öyle alınmalıdır ki o halde bile Klanda bulunan asil üyelerin de bu aday üye için oylamada bulunmaları gerektiği kanaatindeyim.

Şahsen hiç bir Klanda değilim. İsmimin başında bir kaç harfin olması benim yalnız olmadığımı ve yine bu harflerden yoksun salt oyuncu ismimin olması da yalnız kovboy olduğumu göstermez. Bu oyun zaten bana göre klan oyunu felan da değil ya neyse.

Herkes oyununu oynasın, takılmayın böyle sonu bir yere varmamış ve varamayacak olan muhabbetlere...
    İnsanlığınızı konuşturun, oyunda her gelene, sizi sürekli vurana affedersiniz "F..k, S..t, D..n I." gibi yakıştırmalarda bulunmayın(hak eden olsa bile). Oyunuzu sakince oynayın. Oyunu oynarken "Hay bilmem nesini ne yaptığım gene vurdu beni ..........." gibi şeyler sayıklayarak oynamayın.

Fazla uzatmayayım yine...

Hadi sağlıcakla kalın. Sevgi ve hürmetlerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 28 Kasım 2013; 0:53:53 >

• Ben buraya cevap yazmazdım ama sanki hakaret etmişim gibi bi hava oluşturmuş arkadaş o yüzden cevap verdim, bizim clan sadece c3 ile sınırlı değil, dediğine katılıyorum c3 de clanlık bişey yok en azından c2 de iki üç tane turnuva clan maçı falan olmuştu, bizim takıma katılmak için çok iyi falan oynamaya gerek yok yeterince iyi oyuncu var zaten sadece karakteri düzgün olucak onuda clan için iş dağılımı yaptık biri seçildi o üye olmak isteyen kişi ile oynuyor onunla tanıyşıyor vs eskiden forum vardı kapattılar şu an zaten clan fazla aktif değil hayırlısı bi clana üye olmakta çok önemli değil c2 nin başladığı günden buyana bu clandayım abim kurucularından biri ama bazen yük gibi geliyor iyi oynayacaksın buglu silahlardan uzak kalacaksın mesela bazen clan tagını siliyorum kimse umursamıyor ama bi çok kere clan tagı varken ve kötü oynadığım zamana denk gelince alay konusu falan oluyor yanı gerçekten bazan çıkasım geliyor :)

• derka82 D kullanıcısına yanıt
    Aynen. İnsanın üzerinde baskı olması kötü oynama korkusunu doğuruyor. Klandan çıksan da kimse sana bişey diyemez aslında ama kalmak isteyen de sensin. Rahat oynayabildiğin şekilde oynamanı tavsiye ederim. Klanla diyorsan klanla, klansız kafam rahat olur diyorsan klansız(fark eden sadece psikolojik durum).

Onun dışında şu vizeleri bi atlatayım Crysis 2 oynamaya devam edecem, gerçekten haritalar ve buram buram doğallık kokan, deli gibi koşulmayan bir Crysis dünyasını özlemişim(iki de haritalar gözümün önüne geliyor, zihnim beni sanki orda oynuyormuşum gibi hissettiriyor, gözümün önünde resmen canlanıyor. Halbuki en son ne zaman Crysis 2 oynadığımı hatırlamıyorum bile). Crysis 3 oynarken insanın gözleri dahi yoruluyor, çok hızlı değişen oyun dinamiklerini takip ederken, el yorgunluğunu, parmak yorgunluğunu da ekleyince zamanla eziyet haline geliyor...

Neyse inşallah yakın zamanda dönerim... Ve Mehmet sende inşallah kendi açından hayırlı olanı yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 28 Kasım 2013; 1:25:51 >

• Beyler bi ara Türk serverlar vardı noldu hemen kapandımı onlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Beyler bi ara Türk serverlar vardı noldu hemen kapandımı onlar :D

Yeller esiyor.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.