Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • defibrillator?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

defibrillator?

BF'ye fazla kapılma Crysis 3 akar. Seni de oyunda görmeyi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar ben bu crysis 3 deki nickimi nasıl değişiirm acaba??? Artık iş iyice sarpa sarı herkes beni tanıyor ve kickliyor... Biri bana biraz yardımcı olabilir mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Arkadaşlar ben bu crysis 3 deki nickimi nasıl değişiirm acaba??? Artık iş iyice sarpa sarı herkes beni tanıyor ve kickliyor... Biri bana biraz yardımcı olabilir mi???

Origin nickini değiştirmeyi denesene. Belki origin değişince otomatik olarak C3'deki de değişir. Olursa yeni nickini burada paylaşmayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

Arkadaşlar ben bu crysis 3 deki nickimi nasıl değişiirm acaba??? Artık iş iyice sarpa sarı herkes beni tanıyor ve kickliyor... Biri bana biraz yardımcı olabilir mi???

Origin nickini değiştirmeyi denesene. Belki origin değişince otomatik olarak C3'deki de değişir. Olursa yeni nickini burada paylaşmayı unutma.

origin nickimi değişmiştim... Şimdi denedim nickim değişmiş... Yeni nickim buradaki ile aynıdır yani karahan_1900 dür
  • Zırh sıfırlama ne oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni satin aldim burdaki yorumlari goruncr canim cekti:) suan 7. Rutbedeyim ama cok zewk almiyorum herkes ucuyo zipliyo ordan oraya. Ayrica cok cabuk olduruyolar gelismek icin onemlo taktikler varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

Bende yeni satin aldim burdaki yorumlari goruncr canim cekti:) suan 7. Rutbedeyim ama cok zewk almiyorum herkes ucuyo zipliyo ordan oraya. Ayrica cok cabuk olduruyolar gelismek icin onemlo taktikler varmi?

Evet var... herkes gibi çamurlardan sürünmek, bataklıklardan ge¢mek, anakondanın yuvasından içeri sızmak... olay budur eğer vakı bulduysan... oyuna yeni başlayan herkes aynı şeyleri söylüyor, uçuyorlar, zıplıyorlar, çok hızlı koşup çok hızlı hareket ediyorlar vs vs. Bu oyun böyle oynanıyor maalesef. Hızlı koşma perki sanırım 15-20 levellerde açılıyordu, oraya kadar sabretmelisin.

Eğer oyunda taktik geliştirmek istiyorsan şu an bulunduğumuz crysis 3 forumunun ilk sayfalarına bakabilirsin, orda epeyce arkadaşımız taktiklerini paylaşmıştı....

Eğerki de bunlar beni aşar diyorsan, crysis 2 oynayabilirsin. Buna göre gayet sakindir, adam vurmak da kolaydır. Şahsen bende bir kaç gün sonra geri döneceğim crysis 2ye, vizelerim bitti bitiyor.:.

Hadi sağlıcakla kal...

• quote:

Bende yeni satin aldim burdaki yorumlari goruncr canim cekti:) suan 7. Rutbedeyim ama cok zewk almiyorum herkes ucuyo zipliyo ordan oraya. Ayrica cok cabuk olduruyolar gelismek icin onemlo taktikler varmi?

Aslında oyunu almadan önce forumun bir kaç sayfasını okusaydın ki benim mesajlarım her sayfada vardır, benim 50 seviye içinde dlc si de olan tüm silahlar fullenmiş oyunumun olduğunu görürdün sanırım... Keşke okusaydın demekten başka da bişey gelmiyor elimden.... inşallah bundan sonra oyun aalacak olanlar önce şu forumu bi okurlar da ondan sonra karar veririler......

• Silah secme ekraninda ikinci seçenek olan Marshall silahını kullan. Modülleri içerisinde manevra kabiliyeti oldugu icin koşman kolay olur. Sende kos, zipla, kac ama olduğun yerde durma.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Aslında oyunu almadan önce forumun bir kaç sayfasını okusaydın ki benim mesajlarım her sayfada vardır, benim 50 seviye içinde dlc si de olan tüm silahlar fullenmiş oyunumun olduğunu görürdün sanırım... Keşke okusaydın demekten başka da bişey gelmiyor elimden.... inşallah bundan sonra oyun aalacak olanlar önce şu forumu bi okurlar da ondan sonra karar veririler......

Hocam bi sekilde alisirim da mesela oyuna hangi silahla baslamaliyim ve otomatik guc, silah uzmani , max radar gibi secenekler var ya bunlardan hangi 3uyle daha iyi kombinasyon olur gibi taktikler istemistim aslinda. Onun disinda simdilik 3-4 kisi vurmaya basladim yavas yavas alisiyorum:) senaryoyu bitirmedim direk online oynamak icin belki o yuzden sıkıntı oluyor bunlar

• AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    Senaryo ile online mod bence cok farkli. Ben o kaza alani oyununu ilk gordugumde soke olmustum. Bu ne lan ystten bisey dusuyor kacayim basima dusmesin falan dedim. Single modda boyle birsey yok aslinda. Neyse sorunu anladim. Sen bence scar ile basla. Oto zirhi al. Manevrasiz bu oyun asla oynanmaz. Bir de yanina istersen nisan alma gelisimi al. Ben ilk basladigimda boyle baslamistim. Hatta oto zirhim da yoktu. Sonralarda silah uzmani geri alici ve manevra uclusu en cok kullandiklarin olacaktir. Silah olarak da ben baslarda fy71m kullaniyordum. Sonradan elimi bile surmemeye basladim. Ama az sektoriyor ciliz bir sesi olmasina ragmen iyi adam aliyor. Hele de seri atisla beraber kullanirsan. Bunlarin haricinde bir de silah eklentileri var. Bu kisim ikinci voyutu oyunun. Kendine gore kullanimina becerine gore ayarliyorsun burayi. Silahla ne kadar cok adam vurursan o kadar cabuk eklentilerin acilir. En onemli eklentiler namlu agiz baskisi bence. Stabil silah kullanimini cok etkiliyor. Ben mesela scarab i lazer ile kullaniyorjm. Bazisi asla kullanamaz. Reflex gorusu ilk baslayanlar icin eklenti olarak idealdir. Bir de on tutacak alirsan silahin sarsilmasini cok azaltmis ve isabetli oyunlar oynamis olursun. Simdilik bu kadar bilgi sana yeterli olacaktir herhalde.

• quote:

Senaryo ile online mod bence cok farkli. Ben o kaza alani oyununu ilk gordugumde soke olmustum. Bu ne lan ystten bisey dusuyor kacayim basima dusmesin falan dedim. Single modda boyle birsey yok aslinda. Neyse sorunu anladim. Sen bence scar ile basla. Oto zirhi al. Manevrasiz bu oyun asla oynanmaz. Bir de yanina istersen nisan alma gelisimi al. Ben ilk basladigimda boyle baslamistim. Hatta oto zirhim da yoktu. Sonralarda silah uzmani geri alici ve manevra uclusu en cok kullandiklarin olacaktir. Silah olarak da ben baslarda fy71m kullaniyordum. Sonradan elimi bile surmemeye basladim. Ama az sektoriyor ciliz bir sesi olmasina ragmen iyi adam aliyor. Hele de seri atisla beraber kullanirsan. Bunlarin haricinde bir de silah eklentileri var. Bu kisim ikinci voyutu oyunun. Kendine gore kullanimina becerine gore ayarliyorsun burayi. Silahla ne kadar cok adam vurursan o kadar cabuk eklentilerin acilir. En onemli eklentiler namlu agiz baskisi bence. Stabil silah kullanimini cok etkiliyor. Ben mesela scarab i lazer ile kullaniyorjm. Bazisi asla kullanamaz. Reflex gorusu ilk baslayanlar icin eklenti olarak idealdir. Bir de on tutacak alirsan silahin sarsilmasini cok azaltmis ve isabetli oyunlar oynamis olursun. Simdilik bu kadar bilgi sana yeterli olacaktir herhalde.

Aynen hocam istediklerim bunlardı. Scar ve oto zırh şuan vazgeçilmezim şuan:) bu dediginiz lazer eklentileri falan sonradan gelicek galba.. Bu bilgiler çok işime yarıcak teşekkürler..

• AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    Oyundaki nickin nedir? Bu arada laser her zaman en son acilan eklentidir.

• quote:

Oyundaki nickin nedir? Bu arada laser her zaman en son acilan eklentidir.

Oyundaki nickim wolkanawci akşamları bi kaç saat takılıyorum haftasonuda full takılcam:)
  • Clan etiketi olarak TURK kullanırsan tanınman Türkler arasında daha fazla olacaktır.

• quote:

Clan etiketi olarak TURK kullanırsan tanınman Türkler arasında daha fazla olacaktır.

Bence yazmasin. Dun bi nick degistim. Oyuna girer girmez klanim turk diye direkt tekmeleme acti namussuzun biri. Usandim artik. Yine nick degisecem. Etiketi farkli kullanacagim. Baska caresi yok direkt tekmeleme aciliyor cunku. Oyundan biktirdilar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Hocam bi sekilde alisirim da mesela oyuna hangi silahla baslamaliyim ve otomatik guc, silah uzmani , max radar gibi secenekler var ya bunlardan hangi 3uyle daha iyi kombinasyon olur gibi taktikler istemistim aslinda. Onun disinda simdilik 3-4 kisi vurmaya basladim yavas yavas alisiyorum:) senaryoyu bitirmedim direk online oynamak icin belki o yuzden sıkıntı oluyor bunlar

Senaryoyu boşver, bende ilk online modunu merak ettiğim için ordan başlamıştım... single mod ile online gerçekten çok farklı, single da oynayan adam online olarak oynayamayabilir.

Karahan kardeşim taktikler vermiş sana gayet de güzel... bunlara eklemek lstediklerim şunlar olabilir...

ilk başlayanlar için en önemli taktik q ve e tuşları...
    ----Q tuşunun önemi şudur ki, düşmanla karşilaştığında eğer q ruşuna basıp zırh moduna erkenden yani o ateş etmeye başlamadan bir kaç saniye önce geçmezsen , hemen ölürsün.

Q tuşunu kullanmak zor geliyorsa Otomatik Zırh ı kullanabilirsin...

----E tuşunun önemi ise açık alanlardan hızlıca geçmek için kullanabilirsin.
    Ya da bizim çok kullandığımız şekilde Manevra kabiliyeti{hızlı koşma} ile hızlı koşabileceğin Feline gibi bir silah ile düşmanla karşılaştığında baktın vuramayacan,
    Önce kaçacaksın, bir anlık zırh modundan çıkacaksın tabi yoksa kaçamazsın...
    Sonra kaçarken tabi duvarlardan, o an bulabildiğin her türlü çevre öğesini kullanarak arkasından dolaşarak kaçacaksın...
    Burda önemli olan düz bir yol boyunca koşmamak, gerelirse aynı yere geri dönmek ki genelde senin peşinden gelen kişi aynı yere pek uğramaz.

Sonraki en önemli madde ise bir duvardan atladın seni göremeyeceğini düşündüğün bir anda e tuşuyla gizlilik moduna girmen...
    Gizlilik enerjisiyle zırh enerjisi ayrı tutulmuş bu oyunda ve koşmak için harcadığın enerji de ayrı.
    Yani enerjin bittiği halde ya da gizlilik modundaysan enerjin bittiyse gizlilikten çıkarsın ama koşmaya devam edebilirsin...

Silah olarak Scara alışmışsın güzel. Ama scarın karahanın söylediği eklentilerini açmadan, en azından alt tutacak eklentisini, pek fazla teptiği için başlarda kullanması zordur...
    O yüzden tavsiyem Scarab kullanman yönünde olacaktır... nerdeyse hiç tepmez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 5 Aralık 2013; 16:30:31 >

• quote:

quote:

Clan etiketi olarak TURK kullanırsan tanınman Türkler arasında daha fazla olacaktır.

Bence yazmasin. Dun bi nick degistim. Oyuna girer girmez klanim turk diye direkt tekmeleme acti namussuzun biri. Usandim artik. Yine nick degisecem. Etiketi farkli kullanacagim. Baska caresi yok direkt tekmeleme aciliyor cunku. Oyundan biktirdilar.

Evet TURK tagı konusuna katılıyorum ama tag kullanman gerekmiyor ki.. o kısım boş dursa kimse kimseye bişey demiyor sonuçta...
    Sanırım bende yakında 5. Nickimi değiştirecem, bu sefer iyi oynayanlarla oynayınca kendine vurulmayı yediremeyen çirkefler atmaya başladı... over takımından, ruslardan, xxx yurki ve diğer adını hatırlayamadığım rahatsız arkadaşından falan....neyse gene sinirlenmeyeyim...

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.