Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Güzel oyun ama belli bir süre geçtikden sonra artık sıkıldı millet doğal olarak.

Oyun öldü diye kim Ama bugünlerde DLC oldukça yoğun.

İlk cümleyi anlamadım

Ben konu öldü diyince sende onun yüzünden oyundan sıkıldılar diyince kim oyun öldü dedi dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Emou_23. Ekleyelim oynayalım.

Edit:

Dedigim gibi dlc bugünlerde oldukça yoğun. Sizce şu an alinir mi? Ve ucuza alma yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 23 Kasım 2013; 22:06:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Emou_23. Ekleyelim oynayalım.

Edit:

Dedigim gibi dlc bugünlerde oldukça yoğun. Sizce şu an alinir mi? Ve ucuza alma yolu var mı?

Bence mantiksiz. Ben aldim ama sadece rhino yu kullandim. Baska da bi ise yaramadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Arkadaşlar Emou_23. Ekleyelim oynayalım.

Edit:

Bence mantiksiz. Ben aldim ama sadece rhino yu kullandim. Baska da bi ise yaramadi.

O zaman kalsın Rhinoyu ölen birinden alıp kullanmıştım. Mermi doldurmak silah uzmanı modülü olmadan tam bir işkence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC'yi sadece Claw için almak istiyorum. O ne sesdir o ne etkidir o ne atış hızıdır abi ya.Dışarıdan duyunca bile insan korkuyor sesineÇoğu serverda yasak felan da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

DLC'yi sadece Claw için almak istiyorum. O ne sesdir o ne etkidir o ne atış hızıdır abi ya.Dışarıdan duyunca bile insan korkuyor sesineÇoğu serverda yasak felan da değil.

Sen Claw diyince bak ne gördüm

• Hangi server o yaa millet 170 kill yapmış...Gerçi artık giren yoktur öyle servera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

DLC'yi sadece Claw için almak istiyorum. O ne sesdir o ne etkidir o ne atış hızıdır abi ya.Dışarıdan duyunca bile insan korkuyor sesineÇoğu serverda yasak felan da değil.

Bence claw guzel bir silah degil. Cok sarsiyor. Patapata diye ates ediyor. Ama bir scarab mesela :) siir gibi tarrr diye. Ya da feline. Ben feline alistim bagimlilik yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam beyler sırf silahları denemek için dlc alacağım. En ucuz sizce nereden alınır?
  • En ucuz olarak bulduğum meksikadan. 23 TL. Var mı daha ucuzunu bilen?
  • quote:

En ucuz olarak bulduğum meksikadan. 23 TL. Var mı daha ucuzunu bilen?

Forumda bi arkadaş satıyodu 15 tl falandı sanırım geçmiş sayfalara bak bulursun.
  • Bu crysis 3'te de 2'deki gibi pelerini açıp kuytu köşelerde bekleyen çok mu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Bu crysis 3'te de 2'deki gibi pelerini açıp kuytu köşelerde bekleyen çok mu acaba..

Yeni başlayanlar yapar ancak onu çünkü oynayanlar biryerde beklemenin direk ölüm olduğunu biliyorlardır saatte bilmem kaç km hızla haritayı dolaşan 10 kişi olduğunu düşün yani illa tespit edilip vurulacaktır o yüzden herkes hareket halinde öyle pusup adam vurmak pek kolay değil c3 de.
  • Hocam öyle diyorsun da bilmiyorlar demek ki. Mw2'de de çoktu.
    Oynadığım her online oyunda camperlar zaten başımıza bela.
    Battlefield'ta bile giriyor ücra bir köşeye. Bir tane vuruyor tekrar vurulsa da bu sefer başka bir yerde bekliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Bu crysis 3'te de 2'deki gibi pelerini açıp kuytu köşelerde bekleyen çok mu acaba..

Yeni başlayanlar yapar ancak onu çünkü oynayanlar biryerde beklemenin direk ölüm olduğunu biliyorlardır saatte bilmem kaç km hızla haritayı dolaşan 10 kişi olduğunu düşün yani illa tespit edilip vurulacaktır o yüzden herkes hareket halinde öyle pusup adam vurmak pek kolay değil c3 de.

Aynen katılıyorum. Çünkü Crysis 2 de bir yere pusmak normal çünkü enerjin bitince koşamıyorsun, sıfır enerjiyle de duvara vursan ölüyorsun. Ama Crysis 3 öyle değil. Enerjin bitince giysin devre dışı kalıyor ama koşmaya devam eğer vurulursan da normal sağlığından gidiyor bir nebze olsun. Crysis 3'te iyi oynayan bir oyuncu bow(yay) ya da gauss dahi alsa olduğu yerde kesinlikle durmaz. Pusan yok da değil tabi.... Adam alıyor gauss u bow u gidiyor kuytu bit köşeye seni izliyor. Sen milletle kapışıyorsun enerjin azalıyor adam sana bi ok atınca seni öldürmüş oluyor.:)))

Yani pusmayalım pusanları sağ bırakmayalım. Yoksa oyunun tadı tuzu kalmıyor. Koşun abi koşmaktan zarar gelmez. Pusmaktan insanın dizleri ağrır..... Hareketsiz yaşam iyi değildir.

Saygı ve sevgilerimle, sağlıcakla kalın..

Bu arada bir kaç mesaj önce DLC alımıyla ilgili bir konu geçmiş beni arayanlar olmuş.... Zamanında o kadar duyurduk ama 7-8 kişi ancak sesimizi duydu. Bizde(Ben) zararına yaptığımız bu işe son verme kararı aldık. Ve artık DLC satışı yapmıyorum.

Ancak elimde iki adet oyunum var birinde şu an zaten oynuyorum. Şahsı münâzır "AmiralKanca".
    Diğerini 51 levele getirdim ve bıraktım. Statları güzeldir oyunun, adresi de şudur --->http://crysis3s.com/stats_pc/byGorche
    Girip inceleyebilirsiniz. En son 7. ayın 14 ünde oynamışım ve hesabı bırakmışım zaten....
    Bu byGorche hesabımda DLC ve Digital Deluxe zımbırtıları da bulunmaktadır. Tek bir origin hesabına sadece bu oyun DLC li olarak kayıtlıdır.
    İsteyen olursa hesapla birlikte devredilir. 75 ten açmıştım 96 TL oyun + 25 TL dlc si olan bu hesabımı zamanında ama alan olmamıştı Sanalpazar.com'da.
    Düştükçe düştüm sürekli fiyatını en son 40 dedim gene alan olmadı.

Gerçekten almak isteyen olursa(Foruma gelip ay oyun alıcam ne tavsiye edersiniz, alsam mı acaba?? diyenler için yaniii) buralardayım.

• Atakçıları püskürtmenin en kolay yolu savunma yapmaktır.Eğer iki takımda atak yaparsa daha çok zahiyat ve bölge kayıpları hızlı olur.Ben mw den tut Crysis 2-3 oynarım defansif savunmada çok iyi yaparım,her ne kadar bu tarzı beğenmesenizde çok iyi kill streak elde ederim.Benim bu oynayış biçimime yenilmek,zati karşı oyuncunun maç esnasındaki zayıf yönlerindendir.Bir atakerin iyi-kötü yönlerinin olduğu gibi defansif oynanış biçimininde dez avantajları vardır.Oyun yapımcıları son dönemlerde,camper tabir edilen oynanış biçimini baltalamak için daha alengirli harita tasarımlarına başvuruyor.
  • Beni de ekle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Atakçıları püskürtmenin en kolay yolu savunma yapmaktır.Eğer iki takımda atak yaparsa daha çok zahiyat ve bölge kayıpları hızlı olur.Ben mw den tut Crysis 2-3 oynarım defansif savunmada çok iyi yaparım,her ne kadar bu tarzı beğenmesenizde çok iyi kill streak elde ederim.Benim bu oynayış biçimime yenilmek,zati karşı oyuncunun maç esnasındaki zayıf yönlerindendir.Bir atakerin iyi-kötü yönlerinin olduğu gibi defansif oynanış biçimininde dez avantajları vardır.Oyun yapımcıları son dönemlerde,camper tabir edilen oynanış biçimini baltalamak için daha alengirli harita tasarımlarına başvuruyor.

Evet bir camper'ın itirafları..

• quote:

quote:

Atakçıları püskürtmenin en kolay yolu savunma yapmaktır.Eğer iki takımda atak yaparsa daha çok zahiyat ve bölge kayıpları hızlı olur.Ben mw den tut Crysis 2-3 oynarım defansif savunmada çok iyi yaparım,her ne kadar bu tarzı beğenmesenizde çok iyi kill streak elde ederim.Benim bu oynayış biçimime yenilmek,zati karşı oyuncunun maç esnasındaki zayıf yönlerindendir.Bir atakerin iyi-kötü yönlerinin olduğu gibi defansif oynanış biçimininde dez avantajları vardır.Oyun yapımcıları son dönemlerde,camper tabir edilen oynanış biçimini baltalamak için daha alengirli harita tasarımlarına başvuruyor.

Konu dışı gibi yav he he demek istemiyorum ama iş taktik ve stratejiye bakar.Oynamasını bilene,oyuncu olana.

• quote:

quote:

quote:

Konu dışı gibi yav he he demek istemiyorum ama iş taktik ve stratejiye bakar.Oynamasını bilene,oyuncu olana.

Yav he he'yi burda kim hakediyor acaba..
    Taktik mi, strateji mi? Bir köşede oturup sinsice beklemek de nasıl derin bir strateji var acaba çok merak ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.