Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
289.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Pissoff

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Oyunu oynayabilen ps3 xbox pc farketmez düblaj nasıl

Dublajlı versiyon 22 sinde çıkacak diye biliyorum ama emin değilim

turkish dosyalrı var ilk çıkıtğından beridir..

Black Ops 2'de Prestige 10 oldum hic hack'e rastlamadim,insAllah bu oyunda da olmaz..

Orijinalden alıntı: aleregrax

Crysis 2 yi hd4670 ile rahat oynamıştım şimdi ise hayal gibi gözüyküyor . Pixel S 5 istiyor insaf ya ve en azından dx 10 olmalıydı Kendilerini bitiriyorlar benden soylemesi

Rahat derken en iyi ihtimalle medium da oynamışsındır diye tahmin ediyorum. Bende de hd5730 var Crysis 2'yi very high kasmadan oynayabiliyorum ama ekstrem ve ultra da kasmaya başlıyor...Crysis 3'ü de en azından medium olarak oynarım diye ümit ediyorum kart dx11 destekliyor en azından...Oyunu açabilecez menüyü görecez ama sonrasını bilmiyorum bakalım...

• Dx 11 diye abanmasa iyiydi valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yav alsam mi almasam mi karar veremedim,acikcasi su hack olaylarindan tirsiyorum..Aldiktan 1 ay sonra havada ucusan süper askerlerle oynamak istemiyorum..

Black Ops 2'de Prestige 10 oldum hic hack'e rastlamadim,insAllah bu oyunda da olmaz..

crysis 2 de bile zor rastlıyorum hilekarları. .crysis 3 ise şu an crytekin gözbebeği o yüzden biraz zor hile yaparlar bakınız 1 hafta içine ne kadar patch gelecektir.

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

merlinkazanında crysis 3 'ü test etmişler ciddi eleştirmişler, okuduktan sonra biraz ürperdim açıkcası

Düzgün bir inceleme olmamış zaten. Direk konsollardaki grafikleri eleştirerek başlamışlar. Pc versiyonunda 80'i rahat geçer.

yapay zekanın iyi olduğunu, oyunun açık dünya olmadığını söylemiş. artık oynamadan inanmam. bence en iyi incelemeyi bsc yapıyor.

Oyunun open world olmuyacağını ben yayınlanan ilk game play videosundan sonra yazmıştım.bahsedilen open worl tanımı aklınıza skyrim getirmesin.taktiksel saldırı konusunda geniş yelpaze sunması ve önceki oyuna nazaran daha geniş oyun alanı sunuyorlar ve buna "open world" diyorlar halbuki değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.

• Ben open world değilse açık sevinirim. open world oyunlar kimi zaman daha doğrusu genelde belli bir yerden sonra sıkmaya ve oyunu oynarken insanın başının dönmesine sebep olmakta. Ben nereye gidecektim demeye başlıyorsun. Far Cry 2 buna en basit örnek.

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yav alsam mi almasam mi karar veremedim,acikcasi su hack olaylarindan tirsiyorum..Aldiktan 1 ay sonra havada ucusan süper askerlerle oynamak istemiyorum..

crysis 2 de bile zor rastlıyorum hilekarları. .crysis 3 ise şu an crytekin gözbebeği o yüzden biraz zor hile yaparlar bakınız 1 hafta içine ne kadar patch gelecektir.

Hocam Steam indirimlerinden Crysis 2 aldim,daha ilk oyunda adamin teki havada isik hiziyla füze salliyordu her yere Bendeki bedevi sansi olabilir belki,insAllah Crysis 3'de isi daha SIKI tutarlar..

Bu arada oyunu en ucuz nerden alabilirim? Bilgisi olan var mi?

• Hunter Edition'ı hâla oynamak kısmet olmadı ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slenderman -- 19 Şubat 2013; 23:08:09 >

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

crysis'in en sevdiğim yanı senaryosu açıkcası betayı da denememe rağmen multisi pek sarmadı o yüzden orj. almıcam zaten crysis 2'den alışık olduğumuz ortamda bulunucaz

ayrıca 14 gb boyuta sahip bir oyunun senaryo modunun sadece 5 saat sürmesi biraz saçmalık

Amacım fikrini d3ğiştirmek değil ama crysis 2 multi.crysis 3 beta oynadım.crysis 3 multi konusunda önceki oyundan iyi ders çıkarmış.şahsen COD oynayan biri olarak sadece nano suit bana sanki az hantal gibi geldi.cod oynarken ani manevralar yada rahat oynarken c3 te sanki nano suit ile mücade ediyorum.perkler önceki oyuna nazaran 3 kademe siniflandirilmiş.c2 gereksiz perklerde vardı c3 te 1 perke 3 kademe özellik ve hepsi yararlı özellikler.ve silah çeşitliliği daha çok.

renkler ve zevkler tartışılmaz dostum sana göre iyi bana göre kötü bana kalırsa crysis 2'nin multisi daha iyiydi özellikle 3'te ki hunter mode çok saçma hunterların sürekli ok ve yay kullanıyor olmaları belli bir süreden sonra sıkıyor ayrıca oyuncular sürekli hareket daha doğrusu koşu halinde oldukları için hedefi vurmakda zorlaşıyor hatırlayın hunter mode'u ilk tanıttıklarında cell birlikleri sanki birbirine yapışık ikizler gibi birlikte hareket ediyorlardı. crysis 3 'ün en merak ettiğim şeyi senaryosu ve sonunda yanılmıyorsam
    uzay'a falan gidiyorduk tanıtım videosunda dünya yörüngesindeki bir alienship'in patlama anı vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slenderman

Hunter Edition'ı hâla oynamak kısmet olmadı ya la

2 gorunmez ok-yay kullanan hunter.yanlis hatirlamiyor isem 11 cel askerini belirli bir sure icinde avliyor.ayrica betada tam olarak hersey yayinlanmadi bence.hunter mod konusunda orjinal oyunda daha net gorucegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.
  • Kutulu versiyonu 22'sinde mağazalara gelir umarım, sabırsızlanıyorum oynamak için.

Orijinalden alıntı: Harpooner

Kapandımı şu multiplayer ya, 3-4 gündür giremiyorum. hata veriyo

Server lar kapandı sanırım, oyunun tam sürümü geldi çünkü

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Teşekkür kardeş, 660ti aldık , ön siparişi verdik bekliorz o zaman :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Teşekkür kardeş, 660ti aldık , ön siparişi verdik bekliorz o zaman :)

Aynen

catalyst 13.2 beta6
    geforce 314.07 beta

gtx680 ,
    gtx670 ,
    gtx650 ti ,
    gtx660 ,

gtx580 ,
    gtx570 ,

gtx560 ti ,
    gtx560 ,

gtx470 ,
    gtx460 ,
    gts450

hd7970 ,
    hd7970 ge ,
    hd 7950 boos,

hd7870 ,
    hd7850 ,
    hd7770 ,

hd6970 ,
    hd6950,

hd6870 ,
    hd6850 ,

hd5870 ,
    hd5850 ,

hd5770 ,
    hd5750 ,

• quote:

Orijinalden alıntı: quanqiller

kaç yıldır crysis 3 çıktı diyolar çıkcak diyorlar youtubeda crysis 3 gameplayleri dolaşıyor internette okuyorum crysis 3 çok güzel oyundu diyolar şimdi de crysis 3 yeni çıktı diyolar bu nasıl iş anlamadım

Günaydın mı desem ne desem bilemedim Youtube'u değil resmi siteyi takip edecektiniz

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Ben alphada sorunsuz oynadım ama beteda bu özelliklerle lowda kastı tam sürümde sorun çıkartır mı acaba medium ayarlarda ?

6 GB ram
    AMD Radeon hd7730M
    Intel Core i5 3210M

Birde açık beta hala devam ediyor mu yeni driver ile bir kez daha denesem diyorum devam ediyorsa hala

Ben bugün girmeye çalıştım fakat bağlanılamıyor dedi. Dolayısıyla kapanmış olabilir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.