Şimdi Ara

Crysis 2 hakkında öğrenmek istediğiniz her şey 'Giriş seviyesi sistemlerde oynanabilecek mi?' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
38.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En az 1000TL 'lik PC alan bir kişi 60TL'yi 1 ayda çok rahar toparlar kimse ben öğrenciyim ben şuyum buyum diye kandırmasın kendini sanki herkesin babası banker alanların demi önce kendine sor bakalım 1000TL ye PC aldım 60 lirayı bu oyuna verebilirmiyim diye?

    Birde sizce şuanda CryEngine DX11'e ihtiyaç duyuyor mu ? yada 3.parti bir fizik motoruna ihtiyaçları mı var ?
    Adamlar zaten programcılık konusunda aşmış insanlar fizik motorunu yazmakta yada yapılandırmakta sorun yaşadıklarını hiç zannetmiyorum doğrusu ha destekli olsa olmazmıydı oda olurdu ama büyük ihtimalle gerek görülmedi yani bu gibi şeyler karşılanabiliyorsa dışardan destek alınmaz zaten.

    Birde orjinal alan alır almayan almaz ama orjinal almayanlar zaten multisi bedava neden 60 lira verip keriz olayım gibi düşünceden kurtulsunlar düşünüyorsa bile saygısızlık etmemek için paylaşmasınlar :)
  • Trükiyeden böyle insanların çıkıp bu tarz şeyler başarması çok gurur verici..Ülkemiz adına müthiş bir reklam söz konusu..Varsın haritadan türkiye yi bulamasınlar.Bulanlar NE YAPTI Kİ..İçimizden çıkan insanları eleştirmek (tabi ki olabilir) yerine desteklemek daha doğru bir yaklaşım olacaktır..
  • fiyat çok güzel bence ilk alıcagım orjinal oyun bu olabilir
  • TTNET 40 yılda bir iş yaptı bütün türk oyunculara sesleniyorum 12 ay 4.99 tl ye alın orjinali takılalım ki gelecekde diger sevdiğimiz oyunlarıda bu fiyatlardan alabilelim. Gecenlerde Aral game de ön spariş reklamı vardı 130 tl :D fark a bak yaw valla ellerinden öperim ben bu adamların helal olsun ttnet interneti pek kaliteli değil ama bu yönden ilk defa memnun oldum yane ^^
  • İlla Türk diye çanakkale savaşını mı konu alacak adamlar hard core teknolojik takılıolar sen çıkıp çanakkale diosun... madem okadar çok istiosun çanakkale savaşı git geliştir kendini muhendıs ol kendin yap o oyunu. Bir düsünün kim alır çanakkale savaşının oyununu türkler hariç ? belki bide yeni zelandada 50 tane satar okadar başka. burda çocuk oyuncagı oynanmıyor milyonlar dönüyo piyasada siz kalmışsınız naif yorumlarda bulunuosunuz. adamlar yapmış türkler türkiyeye amerıka fıyatının 3 de 2 si fiyata getiriolar oyunu üstüne bide türkçe dublaj yapıolar sadece onur duyup oyunu oynamak düşer bizede... saçmalamayalım lütfen..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASIMOGLU

    TTNET 40 yılda bir iş yaptı bütün türk oyunculara sesleniyorum 12 ay 4.99 tl ye alın orjinali takılalım ki gelecekde diger sevdiğimiz oyunlarıda bu fiyatlardan alabilelim. Gecenlerde Aral game de ön spariş reklamı vardı 130 tl :D fark a bak yaw valla ellerinden öperim ben bu adamların helal olsun ttnet interneti pek kaliteli değil ama bu yönden ilk defa memnun oldum yane ^^

    Dostum yanlışın var Aralda 130 tl değil 80 tl senin bahsettiğin PS3 için ve TTnetin verdiğide digital download cd si fln değil kötümü dersen değil harika 12 taksit seçeneği biraz garip fakat alınmaması için bir sebep yok sonuna kadar destekliyorum bu oyunun orjinal alınmasını böyle uygun koşullar varken
  • Şöyle bir yazılanları inceledim de kime ne ya oyunu kimin parayla alıp almayacağı.Saçma sapan yorumlar.Bu forumlarda yazı yazmak yazı başına 10 kuruş dese d.h. kaç kişi acaba yorum yazardı??
    Oyunu alıp almamak size kalmış ister indir ister destek ol.Siz olsaydınız kardeşlerin yerinde siz de vatanınıza destek olmaya çalışırdınız.Ancak adamlar para için çıkarıyor oyunu ve sen almasan dünyada alacak adam da çok yani.Neyse beyler işin aslı oyunlar ucuz olsa melekette herkes alır(kotalı kullanıcı sayısı %90 Türkiye'de.Niye fazla para ödeyip de kotasız kullanıyoruz interneti?elbette film-dizi-müzik-oyun indirmek için.Sigaraya laf söyleyen vatandaş,bu salaklık değil irade dışı bir alışkanlık zaten.Dünyada sigara içen herkes salak olsaydı bir şekilde üreme sonucu alt nesillere de geçer salaklaşan bir dünya olurduk ama bak senin gibiler zaten hep öyle olduğundan memleketimiz bu halde değil mi kardeşim...
    Neyse saygılar iyigeceler herkese...




  • gtx 590 kutu içeriğinde hangi oyunun olucağı belli oldu resmen.
  • orjinal neden alıyım diye mesaj atan var.. böyle tipler imkan olsa süper marketten de ne araklayabilirim diye düşünüyor olabilir ama güvenlik kamerasının caydırıcılığı ve karakolda dayak yeme riski onu vazgeçiriyor.. HAWK2 nasıl halen kırılamadıysa kırılamayacak bir şekilde sürersin piyasaya bak bakalım böyle mesaj atılabiliyor mu..
  • Günde 40 Tl Sağa Sola Boşa Harcayan Arkadaşlarım Oyun Pahalı Almam Ben Biriktiriyorum Gibi Abes Laflar Edebiliyorlar Şaşırıyorum Doğrusu.Madem Öyle Alma Ama Sadece Yorum Olsun Diyede Yorum Yapma.
  • Kesinlikle çıkar çıkmaz alacağım ve de orijinal alacağım.
  • Oyun 59 TL dediler ancak ar.l dahil bir kaç yerde ön sipariş var onlarda da 77-80 TL. Adamlar yanlış biliyor değillerya.
    Geldikten sonra mı 59 olacak yoksa ön siparişte firmalar anormal şekilde pahalıya mı satıyor.
    Ayrıca orjinal almayacak adam bu videoyu izlemesin bile bence.
    Amaaa 500 $ nereye göre Amerika mı yoksa canım vergili ve pahalı vatanım Türkiye mi ??? :)
  • bu oyunu kesınlıkle orjınal olarak alalım edınelım arkadaslar , bu cok onemlı bızım adımıza
  • Sen git korsan al sonra
    "-Bizim ülkeyede bi halt üğretmiyorlar!"
    "-Bizim ülkedede bi halt üğretilmiyor!"

    diye söylen. İşte bu tip kişilerin insan olduğunu düşünmüyorum. Adam çok güzel söylemiş. 2 saat film sinamada 10 TL

    Sen 15 saat eğlenerek hayatında Ilk defa Türkçe dublaj görerek oyun oyna 60 tl fazla de. Vay anasını...
  • Bu oyunuda orjinal almassan hiç bir oyunu alma türk gençliği hem türkçe hem fiyatı oldukça makül hemde dünyanın en iyi fps oyunu(bana göre)

    @avatar78
    Bu arkadaş oyunu torrenten çekecekmiş mümkün olsa bakkala gitmeyip ekmeği sigarayıda torrenten çekiceksin dimi.
  • Orjinalinin alınmasını bir seçenek olarak düşünen ve küçümseyen arkadaşlara öncelikle şunu söyleyeyim... Orjinal almak bir seçenek değil kanuni, insani ve vicdani bir zorunluluktur!!! Kaldi ki bu oyun bizim öz oyunumuz yani yerli ve türkçe dublajlı... Türkçe dublajlı kaç tane oyun oynadınız??? Emek harcamışlar sırf bizim için türkçeleştirmişler oyunu dememişler tr de korsan bol ne gerek var diye... Orjinal kullanmak zaten bir zorunlulukken bütün bu durumlarıda göz önünde bulundurarak zorunluluktan da öte gönül borcumuzdur...
  • orijinal almak doğru olandır elbette.
  • $500 sistemle oynamak mı? 10-15 FPSle oynatır o sistem. Ama konu olarak gerçekten mükemmel. Merakla bekliyorum.
  • Hazır sevmediğimiz TTNET 4.99 taksitle verirken bu kadar büyük bir TÜRK yapta neden destekçi olmayalım. bizim sayemizde büyüyecek bu sektör. Bizim sayemizde CEVAT ve FARUK kardeşler TÜRKİYE'ye ofis açma işini erkene alacaklar.


    NOT: An itibariyle TTNET'den 4.99 liraya oyunu almış bulunmaktayım. tavsiye ederim...
  • adamlar türkçeyi unutmuş resmen..:)

    yalnız oyun konusunda,

    directx11 desteği yok gelicekmiş,
    tesellation yok,gelicekmiş

    crysis 2 de de directx 11 desteği yoksa hıç yaşamayalım...

    ------------

    oyunu 130tl den satarlarsa orjınalını alan 3-5 kısıyı gecmez..yurtdısı fıyatını ıstersen 200$ yapsınlar umrumda değil fakat türkiyede kı fıyatının türkiye şartlarına uygun olması gerekir ki korsanı da hesaba katarsak 20tl ye bıle satılsa kar kardır ..dolayısı ıle fiyat için 59 tl denmiş..ön siparişler 130tl den alınıyormus..bu nasıl iş muamma!!60tl bile türkiye şartlarında bir oyun ıcın cok maalesef..35-40tl her acıdan cok uygun olurdu...60tl ye 100 kısı alacagına 40tl ye 1000 kısı alırdı kı zaten amaca da ulasılırdı..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.