Şimdi Ara

Crysis 2 hakkında öğrenmek istediğiniz her şey 'Giriş seviyesi sistemlerde oynanabilecek mi?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
38.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu da korsan almanız yada internetten korsan indirmeniz demek, kusura bakmayın kuş kadar aklınız çalışmıyor demektir. 60 liraya yurtdışında bunun kutusunu alamazlar. Fiyat harika. Kaç yüz kişi yıllarca çalışıyor bu oyunu üretebilmek için bilmiyor musunuz sanki. Yabancı oyunlara para verseniz ne olur, vermeseniz ne olur. Ama buna para verirseniz crysis 3 gelir 4 gelir 5 gelir hem de öz türkçe olur!

    Yoksa paranız sabredin 1 ay günde 2 lira kenara atsanız yine alırsınız. Bi cepte iphone öbüründe marlboro parlement gezersiniz, türk kardeşlerin yaptığı oyuna gelince mi züğürtsünüz? Peki şimdi anlıyor musunuz neden yeterince gelişemediğimizi?
  • tek önemli noktat oyun Nvidia optimizasyonlu değil :)
  • 500 dolarlık pc oynanır derken herhalde ançak oyunu açabilir gidipde 10 fps ile oynayabilirsen oynarsın ..
  • grafik ayar menüsü olmadığından ve crysisi açan pcler crysis 2 yi daha hızlı çalıştırabilecek yalanlarından dolayı orjinal almayı düşünmüyorum. zaten korsanda indirmem büyük ihtimalle videonun bazı yerleri komikti ama eğlendik en azından :D
  • muhabir ne kadar heycanlı bakar mısın ya :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan_tpc

    Bu oyunu da korsan almanız yada internetten korsan indirmeniz demek, kusura bakmayın kuş kadar aklınız çalışmıyor demektir. 60 liraya yurtdışında bunun kutusunu alamazlar. Fiyat harika. Kaç yüz kişi yıllarca çalışıyor bu oyunu üretebilmek için bilmiyor musunuz sanki. Yabancı oyunlara para verseniz ne olur, vermeseniz ne olur. Ama buna para verirseniz crysis 3 gelir 4 gelir 5 gelir hem de öz türkçe olur!

    Yoksa paranız sabredin 1 ay günde 2 lira kenara atsanız yine alırsınız. Bi cepte iphone öbüründe marlboro parlement gezersiniz, türk kardeşlerin yaptığı oyuna gelince mi züğürtsünüz? Peki şimdi anlıyor musunuz neden yeterince gelişemediğimizi?


    İyide kardeşim, korsan yolun tümü açık. Bakınız multiplayer için key lazım değilmiş. Ee? Ne anladım ben bu işten? Neden orjinal alıyorum? Bir faydam dokunacak mı, Crysis 1'i de orjinal almadım. Adamlar Türkçe oyun geliştiriyorlar da sahteciliği de az düşünsünler.

    Yurtdışından daha ucuza satılıyor, evet. Bunda Ttnet'in bir payı olduğunu zannediyorum. Açıkçası, 60 liraya oyun falan almam. Giderim indiririm sahtesini, key alırım. Ki, key almak da lazım değil, 1.oyundaki gibi.
  • Birtanesi kamiyon şoförü gibi konuşuyor ilginç.
  • el cepte videoya giriyor. olmamış...
  • Şu , lütfen bu oyunu orjinal alalım laf salatasından gına geldi artıkın ya.EA ile ortakmısınız?
    Yapsınlar bir çanakkale hikayeside görelim.Bakalım yerli kardeşlerden gerçektende yerli'lermiymiş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvanha

    Şu , lütfen bu oyunu orjinal alalım laf salatasından gına geldi artıkın ya.EA ile ortakmısınız?
    Yapsınlar bir çanakkale hikayeside görelim.Bakalım yerli kardeşlerden gerçektende yerli'lermiymiş?


    Heh şöyle yorum gördüm be benim gibi düşünen. Tamamen katılıyorum
  • arkadaslar,hazir bulmusken yerli kardesleri,battlefield 3 türkce dublaj yada alt yazi hakkinda EA ya baski ve ricada bulunmalarini talep edeydiniz,tam yeri ve zamani gelmis iste .yoksa biz burda heybeye mi yirtiniyoruz
  • her yerde amerika yeter artık korsana devam sömürtüremem kendimi zaten internet 70lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar78


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chromer

    59 tl çok kral fiyat bu oyun orjinal alınır arkadaş.


    60 liraya oyun mı alınır? Anca key alırım. Zaten key de lazım olmayacak, sahtesini indiren multiye sorunsuz giriyor,1.oyundaki gibi.

    Açıkçası bu online key sisteminin kaldırılmasıyla ve demosunu oynayıp 4 gün sonra sıkılmam nedeniyle oyunu almayacağım. Torrent var. İyi güzel Yerli kardeşler Türkiye'ye önem veriyor da, key sistemini neden kaldırıyorsun? Oyunda onca hile vardı, demoda. Şimdi ortada bir beleş varken, neden alayım? Yerli kardeşler bilecek mi benim aldığımı?

    - Ha, çıkartır bi psp2'ye oyun, onu güzelce alırım. Orası da başka

    Evet bende oyun almam normaldeama bu kadar isim yapmış bir oyunun tr de bu kadar ucuz olması?Bence alınır inş istanbul da da bir dükkan açarlar
  • + Ayrıca bu oyunu TTNET satıyorya çook gelişmiş altyapsıyla ucuz vede kaliteli hizmetiyle biz abonelerine crysis 2 server de sağlayacak mı? sağlamayacak mı?
    Sadece meraktan soruyorum?
  • Crysis 3 İstanbul'da geçebilirmiş,manyak olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvanha

    + Ayrıca bu oyunu TTNET satıyorya çook gelişmiş altyapsıyla ucuz vede kaliteli hizmetiyle biz abonelerine crysis 2 server de sağlayacak mı? sağlamayacak mı?
    Sadece meraktan soruyorum?


    Güzel bir soru. Sağlar heralde o kadar iletişim kurmuşlar Crytek ile, bir server da açarlar
  • hiç bişi anlamadım kemkum kemkum :S
  • Röpörtaj için teşekkürler.Yerli kardeşlerin nvidia vs AMD çekişmesinde tarafsız olması sevindirici.Bazı firmalar gibi paragöz değiller.Bu oyun kesinlikle orjinal ve Türkiye'den alınmalı.35-40TL satılan Rus keylerinin Türk oyun sektörüne ve Türkçe oyun sektörüne hiç bir katkısı yok.Rus keyine para vereceğinize hiç para vermeyin daha iyi.Eğer Uygun fiyata almak istiyorsanız overgame'de,D&R'da 65TL ye veya Dijital sürümü için TTNet'den 60TL ye taksitli veya tek ödeme olarak alabilirsiniz.

    Bunun dışında röpörtajlarda Merhaba dedikten sonra karşı tarafa mikrofon uzatma olayını kaldırsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Bunu sadece bu röpörtaj için değil tüm röpörtajlar için söylüyorum.
  • kendı dusuncelerım : yerlı kardeslerın turkcesının zayıf olması yurt dısında yıllarca yasaması ve calıstıgı ekıbın neredeyse tamamen yabancı olması.yerlı kardesler caba gosterıyor bence EA ye baskı yapıp turkce oyun akımını atesledıklerını dusunuyorum zatı tr oyun olarak referans gosterılen bır oyun crysıs 1 den sonra dıger bazı sırketlerde TR dıl secenegı koymaya basladı.ama ttnet ın verdıgı hızmetten memnun olmadıgımdan dolayı onların bulundugu hıc bır urunu almayacagım mecbur anca ınternetlerını kullanıyorum aslında onların ınternet konusundakı kazancını dusurmek ve rekabetı artırmak ıcın baska yollarda vardırkı alternatıf sırketler SUPERONLINE*SMILE gıbı ınternet saglayıcılarına yonelırsek ttnet degısıme gecme zamanı geldıgını anlayacaktır.dıger bır husus roportaj yapan arkadasımızın ısını cok ıyı yaptıgını dusunuyorum kı ızledıgım roportajlarda baska sıtelerdekı basıt sorulardan zıyade detaylı,karsıdakı kısıyı sasırtan ve onun cenesını acmaya yonelık ıyı sorular soruyor.crysıs 2 multıye keysız gırmekde bıraz sacma olmus ben para ıle alıyorum oyunu korsan olarak alıp gırende oynuyor multıyı ne anladım bu ısten :).crytek ın turkıyeye ofıs acması ıyı bır sey olur artık tr de bulunan atılgan ve azımlı genclerımızı goruyorlar.bu arada bazı arkadaslarımız sıstemlerı yetersız dıye oyunu karalamaya calısıyorlar ENTERESAN :) bencıl olmamak gerekır durust ve objektıf olarak olaya bakmak en ıyısıdır.benım dusuncelerım bunlar dh ye ıyı calısmalar uye arkadaslarımıza ıyı forumlar bol şans.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 18 Mart 2011; 21:46:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvanha

    + Ayrıca bu oyunu TTNET satıyorya çook gelişmiş altyapsıyla ucuz vede kaliteli hizmetiyle biz abonelerine crysis 2 server de sağlayacak mı? sağlamayacak mı?
    Sadece meraktan soruyorum?

    Serverler nasıl olacak merak ediyorum gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.