Bildirim
Crysis 2 - Dx 11 ve Yüksek Çözünürlüklü Dokular
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarıız gayet iyi Çok ısınıyor olabilirmi acaba -
dx 11 yüklemeden de yüksek doku cözünürlügü yükleseniz gçrsel olarak hemen hemen aynı etkiyi alırsınız.adamlar zaten opsiyonel olarak bahsetmiş dx 11 den.6870 demekki dx11 de yetmiyormuş.ayarları sonuna mı çektiniz yoksa hocam -
ben 5770 kullanıyorum 4gb ddr2 ram var. bende dx11 i fulleyince kasma yapıyor özellikle kaplamalarda. ancak senin sistemde kasmaması lazım. benim sistemde bile abartı bi kasıntı yok. az daha yüksek olsa kurtarır dedirtiyor. senin ram de ekran kartıda baya yüksek. kasma olmaması lazım. ekrankartını bi güncelle. aslında bilgisayarına uzun zamandır format atmadıysan bi formatda isteyebilir. -
1080p de full ayarlar d11 de 6870 yetmiyor malesef .
6950 olsa olur . -
vahocan: Bilgisayarın, cpu ve ekran kartı ısıları gayet normal.
lyldz: Şu an sadece yüksek çözünürlüklü doku açık, hiç kasma yok. Ayarların hepsi, Ultra modda. :D
erdemguven: Ben de kasmaz diye biliyordum ama, az da olsa kasma mevcut.
ridvan1903: Haklısınız galiba. Gönül isterdi, 6950 almak ama bu karta param yetti. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Uğurhan Çavuş
benim sistemde 5850 var kasmıyor
Grafik ayarlarının hepsi, Ultra modda mı? Ayrıca yüksek çözünürlüklü doku ve dx11 aynı anda açık mı? -
Hd 6870 1080p için o ayarlarda hayatta yetmez bende bile gtx 580'le okadar akıcı değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: sukruege
vahocan: Bilgisayarın, cpu ve ekran kartı ısıları gayet normal.
lyldz: Şu an sadece yüksek çözünürlüklü doku açık, hiç kasma yok. Ayarların hepsi, Ultra modda. :D
erdemguven: Ben de kasmaz diye biliyordum ama, az da olsa kasma mevcut.
ridvan1903: Haklısınız galiba. Gönül isterdi, 6950 almak ama bu karta param yetti. :)
Öyle herşeyi full yapacaksın diye bir şey yok crysis 2 de gölge ayarını düşür herşey full olsun bak nasıl akıcı oluyor , hemde görüntüden öyle bir şey kaybolmuyor ama 10 fps den fazla bir artış oluyor .
Gölge optimize sorunu var bence oyunda anlamsız bir fps düşüşü oluyor
Kısacası Gölge ayarını çok yüksek yap ekran kartın 7850 perfornsı verir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 17 Mayıs 2012; 15:19:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X