|
Nvidia, DLSS 2.3 güncellemesini duyurdu: Tüm ekran kartlarına çözünürlük ölçeklendirme geliyor
Giriş
-
csgo yokmu? cop o zaman
satilik 3080ti muracatlar öm ile
-
Benim 1650 ye gelecek demek nayzz 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
Yav gta 3 definitive'e DLSS getiriyorsun. Ne alaka? 10+ senelik oyunun makyajlanmış hâline DLSS ne alaka? Piyasadaki en çöp gpu oynatır zaten.
GTA 5e falan getir bari.
-
bu yeni ölçeklendirme fsr gibi amd ekran kartları ile çalışacakmı bilgisi olan varmı ? rx 470 ile cyberpunk oynamak istiyorumda :D
-
Bunu tam anlayamadım biraz daha açıklayacak var mı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .. -
RX550 ekran kartım var. Warzone oynayamıyorum 21fps-30fps arasında kalıyor. DLSS gelsin bari.
-
güzel haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben 2 gün önce kullanmaya başladım ayarlar menüsünde 4 5 çözünürlük arasından yüzdelik birimle seçiyorsunuz daha sonra keskinlik değerini ayarlıyorsunuz. Cyberpunk 2077 de oyun çözünürlüğü 1080p den düşük seçtiriyor. Fps ye etkisi var ama acayip derecede bulanıklaşıyor oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gta DE ps5 de kasıyor, fps duşuşu varmış. ps5 gta 3 çalıştıramıyor :D Öyle güçlü oyun
-
Amd olmasa bi halt yiceğiniz yokta neyse amd'ye kurban olun siz.
-
Cs Go oyununa gelmesi lazım. En baba sistem bile olsa hicbir oyuncu full hd ayarlarda oynamıyor. Resmen ekrandaki pikselleri sayıyoruz her oyun. Ayrıca 4:3 formatta hd ayarıda gelmeli bence
-
onu nvidia değil rockstar yapıyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak
-
zuhahahahahhha. piyasada amd yokken de teknoloji geliştiriyordu adamlar. amd gibi birisine rakip olmaya çalışmıyor.
-
AMD yokken derken? AMD satın almadan önce ATI ile rekabet ediyordu. Ve ATI'de Nvidia'dan önce kurulmuş bir firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu lafı Rockstar'a demediğimi nerenden çıkardın?
Ben de Nvidia kullanıyorum, Nvidia GPU tercih ediyorum zaten. Maks. Fenerbahçeli zekası.
-
Yalnız bu görüntüde Native 4K, DLSS 4K'dan daha kötü gözüküyor fark ettiniz mi?
Buraya koyduğunuz görüntü küçük olduğundan belli olmuyor ama başka siteye gidip bakarsanız dediğimi anlarsınız.
_____________________________ |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
|Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz| -
çünkü haber nvidia ve sen msjında rockstarla alakalı hiçbir belirtmemişsin ;)
|
Amd olmasa bi halt yiceğiniz yokta neyse amd'ye kurban olun siz.
|
|
Benim 1650 ye gelecek demek nayzz 😁
|
|
AMD yokken derken? AMD satın almadan önce ATI ile rekabet ediyordu. Ve ATI'de Nvidia'dan önce kurulmuş bir firma. |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt