Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
254.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman çıkacak bu Crysis. Bekle bekle ağaç olduk :)

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

ne zaman çıkacak bu Crysis. Bekle bekle ağaç olduk :)
    Nano giysi gözüme değişik geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexossio

Türkçe olursa orjinal satış patlaması yaşanır diye düşünüyorum..

Crysis 2 Konsollarda ve PC de Türkçe dil desteği ile gelecek. Gazamız mübarek olsun
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

quote:

Orijinalden alıntı: trexossio

Türkçe olursa orjinal satış patlaması yaşanır diye düşünüyorum..

Crysis 2 Konsollarda ve PC de Türkçe dil desteği ile gelecek. Gazamız mübarek olsun

Alıntıları Göster
    Resimler çok güzel ama oyun içi grafikleri bu kadar iyi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Alıntıları Göster
    rüyalarımda crysis görüyorum
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

türünün en iyisi olacağına kesin gözüyle bakmak lazım
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

Oyun türkçe olacak.Bir yerden duymuştum ama tam olarak doğru olup olmadığından emin değilim.Bunun dışında crysis 1 in seneryasu gayet iyiydi.Atmosfer i biraz kötü olabilirdi.Ama grafik motoru bu eksiğini kapatıyordu.

Alıntıları Göster
    Çok güzel olacak

Orijinalden alıntı: Minekop

Çok güzel olacak

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, ben Melik Arslan. CrysisNews.com'un yöneticisi ve facebook'ta CrytekFan'ın kurucusuyum. Crysis 2 hakkında sormak istediklerinizi çekinmeden yazabilirsiniz.

Farkettim de konudaki ikinci resim bizim sitemizden alınmış, altyazılı video da bana ait :) Diğer altyazılı Crysis 2 ve Crytek videoları için lütfen YouTube kanalımızı ziyaret edin:www.youtube.com/thecrytekfan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr33zerR -- 8 Kasım 2010; 20:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fr33zerR

Merhaba arkadaşlar, ben Melik Arslan. CrysisNews.com'un yöneticisi ve facebook'ta CrytekFan'ın kurucusuyum. Crysis 2 hakkında sormak istediklerinizi çekinmeden yazabilirsiniz.

Farkettim de konudaki ikinci resim bizim sitemizden alınmış, altyazılı video da bana ait :) Diğer altyazılı Crysis 2 ve Crytek videoları için lütfen YouTube kanalımızı ziyaret edin:www.youtube.com/thecrytekfan

Alıntıları Göster
    intense hardcore gaming olacak ilk crysis oyunları kadar sistemi zorlamaycakmış vede daha güzel grafikler olacakmış görüldüğü üzere. benim emektar E4300 bu oyunu göremeyecek o zamana (umarım )

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

intense hardcore gaming olacak ilk crysis oyunları kadar sistemi zorlamaycakmış vede daha güzel grafikler olacakmış görüldüğü üzere. benim emektar E4300 bu oyunu göremeyecek o zamana (umarım )

Alıntıları Göster
    Sistem gereksinimi konusunda söyleyebileceğim tek şey; Crysis'i çalıştırabilen bilgisayarın Crysis 2'yi de çalıştırabileceği.

• quote:

Sistem gereksinimi konusunda söyleyebileceğim tek şey; Crysis'i çalıştırabilen bilgisayarın Crysis 2'yi de çalıştırabileceği.

Alıntıları Göster
    hadi inşallah

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

kutu tasarımları da belli olmuş

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]
    ~~~~

kaynakhttp://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/Crysis_2nin_kutu_tasarimlari_yayimlandi-37276.html

Şu ikinci kapak gerçek kapak tasarımı olmasa gerek arkadaşlar çünkü bende Crysis 1 Special Edition var (Yanlışlıkla Türkçe'si yerine İngilizce içerikli ve 3 DVD'li sürümü almış ailem) ve onun kutusu aynen böyle. Sadece Koyu giri olan yerler açık giri renk de ama renk koyuluyu ve açıklılığı dışında kapak birebir aynı bu çizim de yer alan kapakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

kutu tasarımları da belli olmuş

~~~~

kaynakhttp://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/Crysis_2nin_kutu_tasarimlari_yayimlandi-37276.html

Şu ikinci kapak gerçek kapak tasarımı olmasa gerek arkadaşlar çünkü bende Crysis 1 Special Edition var (Yanlışlıkla Türkçe'si yerine İngilizce içerikli ve 3 DVD'li sürümü almış ailem) ve onun kutusu aynen böyle. Sadece Koyu giri olan yerler açık giri renk de ama renk koyuluyu ve açıklılığı dışında kapak birebir aynı bu çizim de yer alan kapakla.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, multiplayer için iki yeni harita ve bir yeni özellik tanıtıldı. İşte resimler:

Yeni bir özellik: Tracker Perk. Bu perk sayesinde önünüzde stealth yani “gizlilik” moduna geçmiş bir düşmanınız varsa farkedebileceksiniz.

CryEngine 3′ün güzelliklerine şahit olacağımız bir ortama benzediği şüphesiz. Özellikle fayans kırıkları bu ortama görsel olarak katkısını mutlaka sağlayacak.

Pier 17 yani Türkçe karşılığı ile “17. İskele” anlamına gelen bu yeni haritanın görünümü, bizleri çok zevkli ve güzel bir oyunun beklediğini gösteriyor.

Yeni harita: Ambush “Pusu”

Yeni haritalar hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz:
    http://www.crysisnews.com/crysis-2-multiplayer-yeni-haritalar.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Arkadaşlar, multiplayer için iki yeni harita ve bir yeni özellik tanıtıldı. İşte resimler:

Yeni bir özellik: Tracker Perk. Bu perk sayesinde önünüzde stealth yani “gizlilik” moduna geçmiş bir düşmanınız varsa farkedebileceksiniz.

CryEngine 3′ün güzelliklerine şahit olacağımız bir ortama benzediği şüphesiz. Özellikle fayans kırıkları bu ortama görsel olarak katkısını mutlaka sağlayacak.

Pier 17 yani Türkçe karşılığı ile “17. İskele” anlamına gelen bu yeni haritanın görünümü, bizleri çok zevkli ve güzel bir oyunun beklediğini gösteriyor.

Yeni harita: Ambush “Pusu”

Yeni haritalar hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz:
    http://www.crysisnews.com/crysis-2-multiplayer-yeni-haritalar.html

Alıntıları Göster
    Yeni bilgisayarımı toplayacaktım iyi denk geldi CrySis 2 yi kasmadan oynarım herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Yeni bilgisayarımı toplayacaktım iyi denk geldi CrySis 2 yi kasmadan oynarım herhalde :)

Alıntıları Göster
    Crysis multi hiç eğlenceli değildi nano suit online için güzel değil.Cod forever Online

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Crysis multi hiç eğlenceli değildi nano suit online için güzel değil.Cod forever Online

Alıntıları Göster
    multisi için orijinal almayı düşünüyorum bu oyunu.

Orijinalden alıntı: X-FI

multisi için orijinal almayı düşünüyorum bu oyunu.

Alıntıları Göster
    iyi 4ay bişey değil

Orijinalden alıntı: shui

iyi 4ay bişey değil

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar hiçbir oyunu orjinal almadım ama bunu alacağım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Braks

Of süper olacak süper
    Orjinal oyunun fiyatı ne kadar olurki

İlk çıktığında biraz uçuk bir fiyat olcak galiba
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.