|
Bildirim
|
Bir Hort'da ben yapacağım.
Öveceğim biraz oyunu. Gerçi Donanimhaberciler hakkını vermiş oyunun (250 sayfa) Bu oyunun muadili ps3'teki Killzone serisidir benim gözümde. Killzone'u yere göre sığdıramaz ps fanboylari. Yok grafikler şöyle, yok teknolojisi böyle vs. Aynı kitle iş Crysis'e gelince "teknoloji demosu abi oyuna yaee, rushuz oyun" derler. Crysis, Killzone'u suya götürür susuz getirir. (Başka şeylerde yazardım da en naif'i bu oldu) Steam sağolsun yine çerez parasına aldık oyunu. Mis gibi Full grafik, türkçe oyunuyorum oyunu. Bizim türk "oyun guruları" tarafından belki de en çok hakkı yenmiş seridir crysis serisi. 1. Oyun efsaneydi, 2. Oyun da muhteşem. Yıllardır oyun oynayan belkide binlerce oyun oynamış bir kişi olarak söylüyorum bunu. Şu oyundaki level design, teknoloji, Sinematik sunum ders olarak okutulmalı. Eleştisiz de olmaz. Oyunun keşke nanosuit'in görünmezlik modundaki güç dengesi ve ara ara saçmalayan yapay zekasına gereken özen gösterilseydi. Görünür olunca abartı şekilde üzerinize çullanan düşman sürüsü, görünmez olunca dut yemiş bülbüle dönüyor. Türkçe dublajda keşke amerikan ağızı kullanılmasaymış bir de. Kahveden 3-5 adam toplasalardı diyalogdaki doğallığı yakalasaydık. Oyundaki Laz müteahit'i o yüzden sevdik Her sene birer sefer baştan sona seriyi bitireceğim. Oyunu yıldan yıla oynadıkça hayran kalıyorum. Adamlar bize geleceği sunmş yıllar öncesinden kıymetini bilmemişiz. CRYTEK zor durumda haberlerini okudukça insan üzülüyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 16 Şubat 2011; 0:58:51 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ekim 2010; 14:47:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 21 Ekim 2010; 20:58:36 > |
|
|
|
|
|
|
|
|