Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM HD + LOGITECH Z-5500 Deneyimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu kartın hd olmayanında thx yok,bu sorunu nasıl halledebiliriz? güncel driveri varmıdır?
    A u d i o p h i l e "Music is the poetry of the air"
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13aha

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende bu ses kartini kullaniyorum sorusu olan arkadaslar varsa cevaplayabilirim

Merhaba Z5500 ses sistemim icin x-fi titanium ile titanium hd arasinda kaldim. Birisi 190 digeri 450 lira. Oncelikli amacim oyun icin kullanmak. İsletim sistemim win 7 home premium. Sizce hd'ye fazladan para vermeye gerek var mi bana ne kazandirir ?

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende bu ses kartini kullaniyorum sorusu olan arkadaslar varsa cevaplayabilirim

Merhaba Z5500 ses sistemim icin x-fi titanium ile titanium hd arasinda kaldim. Birisi 190 digeri 450 lira. Oncelikli amacim oyun icin kullanmak. İsletim sistemim win 7 home premium. Sizce hd'ye fazladan para vermeye gerek var mi bana ne kazandirir ?

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17927&nav=1&listby=usage

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&nav=1&listby=usage

Dostum burada ikisinin teknik ozellik var.

Teknik ozellik farkliliklarini daha anlasilir sekilde anlatacak olursam icindeki parcalar buyuk olcude farklilik gosteriyor ozellikle kullanilan ampler ve cozuculer iki kartda farkli zaten fiyatida 2 kati bu sebeple. Ayrica titanum eski bir kart windows 7 de nasil bir software destegi sundugunu bilmiyorum. Hd de herhangi yazilimsal sorunla karsilasmassin. Birde benim gibi Hifi kulaklik sahibiysen hd yi almani oneririm cunku hd deki kulaklik amfisi gayet guzel. Onun disinda ses inanilmaz berrak ve net diyebilirim THD degerleri zaten piyasadaki tum ses kartlarindan iyi(Trde satilan). Z5500de iki kart arasinda ne derece fark olur bilemiyorum zira z5500 pek begendigim bir ses sistemi degil, HD gibi bir kartin o ses sistemine ne kadar gerekli oldugu tartisilir. Farki hissedersin fakat 2 katini verecek kadar degermi orasini bilemem
    Sony Vaıo VPCF12Z1E - Creative SoundBlaster X-fi Surround 5.1 Pro - Creative SB Arena Gaming Headset - Sennheiser PC 333d - Microsoft Sidewinder X8 Mouse - Creative Gigaworks T3 - Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD - Fiio E5 Headphone Amplifier - Sennheiser HD 598 - Sennheiser CX 680 - Apple iPad 2 Wi-Fi 64 GB

• quote:

quote:

quote:

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17927&nav=1&listby=usage

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&nav=1&listby=usage

Teknik ozellik farkliliklarini daha anlasilir sekilde anlatacak olursam icindeki parcalar buyuk olcude farklilik gosteriyor ozellikle kullanilan ampler ve cozuculer iki kartda farkli zaten fiyatida 2 kati bu sebeple. Ayrica titanum eski bir kart windows 7 de nasil bir software destegi sundugunu bilmiyorum. Hd de herhangi yazilimsal sorunla karsilasmassin. Birde benim gibi Hifi kulaklik sahibiysen hd yi almani oneririm cunku hd deki kulaklik amfisi gayet guzel. Onun disinda ses inanilmaz berrak ve net diyebilirim THD degerleri zaten piyasadaki tum ses kartlarindan iyi(Trde satilan). Z5500de iki kart arasinda ne derece fark olur bilemiyorum zira z5500 pek begendigim bir ses sistemi degil, HD gibi bir kartin o ses sistemine ne kadar gerekli oldugu tartisilir. Farki hissedersin fakat 2 katini verecek kadar degermi orasini bilemem

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de yazılımsal ve donanımsal açıdan bakıldığında hd'yi almayı daha uygun gördüm. Sipariş verdim. Umarım mutlu ve sorunsuz bir şekilde kullanırım.

5D Mark II + 24-105 F4 L

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de yazılımsal ve donanımsal açıdan bakıldığında hd'yi almayı daha uygun gördüm. Sipariş verdim. Umarım mutlu ve sorunsuz bir şekilde kullanırım.

Alıntıları Göster
    dostum kartın hayırlı olsun.11 haziran 2011 den beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdilik ve sesinden memnunum biraz pahalı ama gerçekten güzel kart içindekı kompenentleri gerçekten kalite kokuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxcrow

arkadaşlar merhaba,

bende titanium fatality professional kullanıcısıyım. Sormak istediğim bir soru var.

Bu kartı kullanan arkadaş ana menüde THX seçeneğinin olup olmadığını bana söyleyebilirler mi?

THX menüsü benim ana menümde görünmüyor. Bu kartın THX'de desteği yok sanırım doğru mudur?

THX destekliyor kartınız ama creative sağolsun win 7 için çoğu desteğ idriverlarla vermiyor. Daniel_K nın özel CD sini bulup indir kartına destekli ve sonucu gör

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

arkadaşlar merhaba,

bende titanium fatality professional kullanıcısıyım. Sormak istediğim bir soru var.

Bu kartı kullanan arkadaş ana menüde THX seçeneğinin olup olmadığını bana söyleyebilirler mi?

THX menüsü benim ana menümde görünmüyor. Bu kartın THX'de desteği yok sanırım doğru mudur?

THX destekliyor kartınız ama creative sağolsun win 7 için çoğu desteğ idriverlarla vermiyor. Daniel_K nın özel CD sini bulup indir kartına destekli ve sonucu gör

hocam verdiğin bilgi için çok teşekkürler arkadaşında dediği gibi daniel k nın drıverını payalaşbilirsen cok sevınırım bulamadım bende.

• Kartı az önce sisteme taktım. Muazzam ses alıyorum. Yorumda bulunan herkese teşekkürler. Tek eleştirilecek noktası fiyatı bence. Onun haricinde herkese tavsiye ediyorum.

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

hocam verdiğin bilgi için çok teşekkürler arkadaşında dediği gibi daniel k nın drıverını payalaşbilirsen cok sevınırım bulamadım bende.

hocam az önce dediğin driveri buldum yükledim ancak hala thx menusu yok ortalarda nasıl cıkartıcaz su menuyu ortaya yaw :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

hocam az önce dediğin driveri buldum yükledim ancak hala thx menusu yok ortalarda nasıl cıkartıcaz su menuyu ortaya yaw :(

pax dv dene birdehttp://www.hardwareheaven.com/pax-drivers/

• arkadaşlar bende auzen x-fi prelude ve z5500 mevcut

auzen için pax driver mevcutmu kullanan varmı?

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: Fastboy73

Arkadaşlar...
    Yurt dışında yorumlar çok iyiymiş... Eski kartlarınızı çöpe atın gibi yorumlar varmış... Geçin bunları...

Müzik olarak hangimiz orjinal CD,DVD,BlueRay alıpta dinliyoruz... Hepimiz MP3 olarak dinliyoruz... Bu yüzden bu kartlara bu kadar para vermeye değmez. Alın bir tane creative Audigy Value 7.1 dinleyin MP3 lerinizi...

Filmlere gelince, durum yine aynı... Fazla yer kaplamasın diye düşük AC3, ACC, MP3 ve benzeri Rip filmleri izliyoruz... Zaten sesin ve görüntünün kalitesi gitmiş. En kıral ses kartını alsanız ne yazar?

Ama param var kardeşim... Müziği ve filmleri BlueRay olarak alırım ve izlerim diyorsanız o başka... O zaman sorun yok...

hocam tamamen katliam yapmışsın yorum olarak. flac dinliyorum, 720p ve 1080pden başka film indirmiyorum, ki tamam bunları bilgisayarımda seyretmiyorum. ama bununla birlikte sürekli oyun oynayan biriyim ve 2 adet kulaklığa sahibim. bunlardan birsi beyer dt 770 pro diğeri de astro a40 with mixamp. birini müzik dinlerken fiio e5 ile diğerini ise oyun oynarken coaxial bağlantı yaparak kullanıyorum. oyun oynarken ve müzikleri dinlerken aldığım keyfi sanırım standart bi ses kartı ile yaşamam mümkün değil. ses kartım da bu model değil xtremegamer fatality pro modeli ve ön konsol ile kullanıyorum. bu modele de geçemeyi düşünürdüm ama ne yazık ki ön konsolu yok. yaptığınız yorum pekala kısmen doğru olabilir ama sizin alıntınızda değiştirdiğim kelimler için ''bence'' ibaresini kullanısanız daha iyi olur.

Fastboy73 ün söylediklerinin doğru olan bir kısmıda yok. en basit mp3 bile olsa kartın sesi işleme kalitesine bağlı olarak ses değişir. Eğer böyle olmasaydı onboard kartlar işimizi görürdü. Kaliteli ses kartına alışmış her insana onboard ses hep çamur gibi kirli gelir. Ki üstelik şimdi analog sesi sunide olsa dolby digital live işleyip yayan kartlar var. Bu işi en iyi yapan ses kartlarından biri de bu. Hele ki Creative Audigy Value 7.1 alın olayı bitirin diye bir laf var ki bilgisiz ve tecrübesiz yazıldığı çok belli. Üst düzey bir ses kartını kullandıktan sonra Creative Audigy Value 7.1 gibi giriş seviyesi bir karta geçen insanın ses konusunda hiç tatmin olmayacağını tecrübesi olanlar bilir.
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD & 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.