evet arkadaşlar dün öğlen saatlerinde ses kartını aldım...kısaca söylemek gerekirse işini yapıyor z 5500 uyandığı uykudan uyandı...geçen yaz 1 aylığına x fi titanıum fatal1ty kullandım...ama bu kart biraz daha farklı diye düşünüyorum...kısaca bütçeniz varsa bu kartı gözden geçirin diyorum...Alanlara şimdiden hayırlı olsun
Kesinlikle katılıyorum. Creative X-Fi Xtreme Gamer'dan bu ses kartına geçiş yaptım. Logitech Z5500 ile seslerin daha detaylı geldiğini söyleyebilirim.
Arkadaşlar kartlarınız hayırlı olsun. Kartı kullananların bir kısmı kartın sürücü ve yazılımlarını kurduktan sonra bilgisayarın kapanma probelemleri gösterdiklerini yazmışlardı. Sizde buna benzer bir problem yaşıyor musunuz? Açıkçası yorumlarınızdan önceki x-fi ses kartlarından 400 TL vererek bu karta geçmeye değer çokta farklılık olmadığı anlamını çıkarıyorum. Bu konuda hissettiğiniz farklılıkları daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim. Örneğin önceki kartınız x-fi ise xp de mi yoksa win7 de mi kullanıyordunuz? Var olan farklılıkları mümkün ise müzik-film-oyun başlıkları altında ayrı ayrı değerlendirmenizi rica ediyorum.
Bilgisayar kapanma problemini ben de yaşadım. Ancak anakartımın sürücülerini yükleyip ses kartı sürücüsünü güncelleyince problem tamamen ortadan kalktı. Creative X-Fi Xtreme Gamer'ı yaklaşık 4 yıl Windows XP ile sonradan Windows 7 ile kullandım. Daha önceden X-Fi Titanium Fatal1ty Pro'da karar kılmıştım ama Vatan Bilgisayar'ın %25 indirim kampanyasına denk gelince inceleme sitelerindeki Creative'in en iyi ses kartı yorumlarını göz önünde bulundurarak X-Fi Titanium HD'ye geçiş yaptım. Gerek oyunlarda gerekse müzik-filmlerde X-Fi Xtreme Gamer'a kıyasla daha detaylı ses alıyorum. Kartın 400 TL'yi hakedip haketmediği ise tartışılır. Titanium serisinin diğer kartlarını test etme imkanım olmadı. Ben gayet memnun kaldım, bir başkası farklı düşünebilir, saygı duyarım.
arkadaşlar x-fi hd yi t7700 ile deneyen oldumu ? deneyimlerinizi ve izlenimlerinizi söylermisiniz...
Benim bir sorum olcak. Creative belli aralıklarda yeni kartlar çıkarıyor. Mesela hala bir audigy zs kullanıcısıyım ve win 7 ile uyuşma sorunu yaşadığım için win7 ile tam uyumlu bir ses kartı almak istiyorum. Bu konudaki kart baya iyi olmasının dışında fiyatı tuzlu. Creative bir model çıkarırken bir alt modelinide çıkarıyor. (AUDİGY ZS, AUDİGY PLATİUM) gibi. Bu kartında bir alt modeli varmı ve bu kart ile varsa bir alt modeli %100 windows 7 uyumlumu. Kartı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
merhaba bendede soundblaster value 7.1 ses kartı var.şu an Z5500 ses sistemi kullanıyorum baslar rezill tizler rezil vs vs oyun ve müzik performansı böle bi sisteme göre çok ama çok düşük.. hatta bundan önce kullandığım ses sistemi philips ms460 oyunlarda ve müzik performasında aşağa yukarı aynılar diyebilirim tamam o kadarda diğilde ama ynede ortalığı yıkamıyorum dublex evin çatıkatına kurdum o yüzden biraz hakkını vermek istiyorum.kısaca value 7+1 ses kartı sanırsam kaldırmıyor sizin önerebiliceğinz titanuım dışında daha iyi bir kart varmı Z5500 le kullanmak için max 200 lira ayırdım.. biraz pahalı geldi açıkcası.bundan daha iyi kart yok diyorsanız en ucuz fiyatı nerede bulabilirm vatan %25 i beklemek gelio içimden ama
quote:
Orijinalden alıntı: TITANSTYLE
merhaba bendede soundblaster value 7.1 ses kartı var.şu an Z5500 ses sistemi kullanıyorum baslar rezill tizler rezil vs vs oyun ve müzik performansı böle bi sisteme göre çok ama çok düşük.. hatta bundan önce kullandığım ses sistemi philips ms460 oyunlarda ve müzik performasında aşağa yukarı aynılar diyebilirim tamam o kadarda diğilde ama ynede ortalığı yıkamıyorum dublex evin çatıkatına kurdum o yüzden biraz hakkını vermek istiyorum.kısaca value 7+1 ses kartı sanırsam kaldırmıyor sizin önerebiliceğinz titanuım dışında daha iyi bir kart varmı Z5500 le kullanmak için max 200 lira ayırdım.. biraz pahalı geldi açıkcası.bundan daha iyi kart yok diyorsanız en ucuz fiyatı nerede bulabilirm vatan %25 i beklemek gelio içimden ama
araştırmalarımın sonucunda z-5500 ile kullanacaksnız en yeterli kart x-fi titanium dur,eğer daha üst bir ses sistemi kuracağım diyorsanız hd yi alabilirsiniz,yoksa boşuna para vermeyin, z-5500 için hd olmayan titanium yeterde artar bile.
quote:
Orijinalden alıntı: sensei111
quote:
araştırmalarımın sonucunda z-5500 ile kullanacaksnız en yeterli kart x-fi titanium dur,eğer daha üst bir ses sistemi kuracağım diyorsanız hd yi alabilirsiniz,yoksa boşuna para vermeyin, z-5500 için hd olmayan titanium yeterde artar bile.
Hocam daha usttu demi var z5500 un?Bana hd ile kullanabilmek icin ne onere bilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hiachi
quote:
Orijinalden alıntı: sensei111
quote:
Hocam daha usttu demi var z5500 un?Bana hd ile kullanabilmek icin ne onere bilirsiniz.
değerli kardeşim bende senin gibi büyük bir arayış içine girmiştim ve hd alma aşamasındayken keleminabi nickli abimizden gelen mesajda z-5500 ile kullanacaksan hd ye gerek yok aradaki farkı bu sistemde anlayamazsın,daha yüksek bir ses sistemi alma durumun varsa ileride o zaman alabilirsin demişti,bende ondan duyduğumu sana aktarıyorum,istersen kendisiyle görüş o daha teferruatlı bilgi verir
teşekkürler arkadaşlar o zaman xfi titanıum olan 200 liralık olan kartı dahaaa ucuza nereden alabilirim onu araştıralım. çoğu kişi de bu kartı önermiş daha bakmaya gerek yok sanırım..
quote:
teşekkürler arkadaşlar o zaman xfi titanıum olan 200 liralık olan kartı dahaaa ucuza nereden alabilirim onu araştıralım. çoğu kişi de bu kartı önermiş daha bakmaya gerek yok sanırım..
vatanda bugün itibari ile 197 tl,ben 15 gün önce vatandan 219 tl ye almıştım
Herkeze merhaba titanium hd ses kartımla uyumlu çalışacak THX TRUE STUDİO uyumlu üst seviye 5.1 (arka hoparlörler kablosuz olabilir kablo karmasası hiçkimse istemez) hoparlör sistemi arıyorum yada home sinema sistemi uygun olurmu ileride led tv alma fırsatım olabilir hariciden wi-fi bağlantı ile görüntiyü tv ye seside pc den yaya bilirim.tavsiye bekliyorum suan elimde creative 2.1 i-trigue 3400 var.hoparlörleron board ses kartıma takılı anakartım: (http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55D_Deluxe/)
Creative sb titanium hd yide kulaklığım ile dinliyorum kulaklıgımın özellikleride burda :(http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_digital-wireless-stereo-headphone_502874)
Üst seviye hoparlör istiyorum şimdiden tesekkürler
quote:
Herkeze merhaba titanium hd ses kartımla uyumlu çalışacak THX TRUE STUDİO uyumlu üst seviye 5.1 (arka hoparlörler kablosuz olabilir kablo karmasası hiçkimse istemez) hoparlör sistemi arıyorum yada home sinema sistemi uygun olurmu ileride led tv alma fırsatım olabilir hariciden wi-fi bağlantı ile görüntiyü tv ye seside pc den yaya bilirim.tavsiye bekliyorum suan elimde creative 2.1 i-trigue 3400 var.hoparlörleron board ses kartıma takılı anakartım: (http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55D_Deluxe/)
Creative sb titanium hd yide kulaklığım ile dinliyorum kulaklıgımın özellikleride burda :(http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_digital-wireless-stereo-headphone_502874)
Üst seviye hoparlör istiyorum şimdiden tesekkürler
2+1i ne yapacam
satacam eniste ama kesindeil daha dusunuyorum.arastırmaya girdim simdilik bu kartın performansını gosterecek bir hoparlor arayısına girdim f/p yonunden arastırıyorum.
quote:
satacam eniste ama kesindeil daha dusunuyorum.arastırmaya girdim simdilik bu kartın performansını gosterecek bir hoparlor arayısına girdim f/p yonunden arastırıyorum.
Ya ya mübarek sanki oturduğun yerde tek sen kalıyorsun müziğide sonuna kadar açarak dinliyorsun.
Lo evde müziği, oyunu kısık ayarda kullanıyosun zaten birde bunlara para harcamaya çalışıyon. Elindeki kullanamadığın telefonu görmeden, sen telefon al önce telefon.
abi hd kart iyi güzel hoş ama çok pahalı ya bi arkadaş 12 ay taksitli 390 lira almştım demişti dolar arttı kartın fiyatı da artmış 420 liradan aşağı bulamadım yurtışı sitelerden alsak gümrükte sorun çıkarmı acaba bilgisi olan varmıdır ?
arkadaşlar merhaba,
bende titanium fatality professional kullanıcısıyım. Sormak istediğim bir soru var.
Bu kartı kullanan arkadaş ana menüde THX seçeneğinin olup olmadığını bana söyleyebilirler mi?
THX menüsü benim ana menümde görünmüyor. Bu kartın THX'de desteği yok sanırım doğru mudur?
THX menüsü için DAniel k nın driver ını kullanabilirsin..uzun zamandır x fi kullanmadığım için emin değilim ama büyük ihtimalle daniel k nın driver ında THX menü mevcut..
quote:
Orijinalden alıntı: mj_pelit
THX menüsü için DAniel k nın driver ını kullanabilirsin..uzun zamandır x fi kullanmadığım için emin değilim ama büyük ihtimalle daniel k nın driver ında THX menü mevcut..
bu dediğin driver i ilk kez duydum dostum. Nerden bulabilir mi bu driveri? Creativein driverlerından birisi midiri bu?